Gastronomi dünyasının önemli isimlerinden CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul’un Executive Chef’i Ramazan Demir’in imzasını taşıyan yeni yıl özel gala menüsü, çeşitliliği ve şef dokunuşlarını yansıtan ihtişamı ile iştah kabartıyor. Eğlence tarafı da aynı özel gala menüsü kadar zengin; 

DJ performansı ile başlayan CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul’un yılbaşı kutlaması, sesiyle önemli bir hayran kitlesi olan Ebru Selvikavak, ardından da Latin müziğinin sevilen grubu Ata Marin’in sahne almasıyla devam ediyor. Geceyi otelde geçirmek isteyenler için ayrıcalıklı konaklama teklifleri de sunan CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul, 2022’ye unutulmaz bir başlangıç yapmaya davet ediyor!

120 yıllık Osmanlı Hariciye Konağı ile 82 yıllık, tarihi Park Otel’in yerinde konumlanan CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul, tarihten aldığı kültürel mirasın, lüksün birleştiği dokusu ve yenilenen ayrıcalıklı dünyasıyla, lezzetten eğlenceye, konaklamadan spora, spa’dan hamama, düğünden en özel organizasyonlara kadar, her ihtiyaca özel deneyimleri en iyi ve en ideal şekilde yaşatıyor. Şehrin kalbi Gümüşsuyu’ndaki lokasyonu, kusursuz hizmet anlayışı ve büyüleyici atmosferiyle İstanbul’un en gözde adreslerinden biri olan CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul şimdi de 31 Aralık Cuma yılbaşı akşamı için hazırladığı özel gala yemeği ve kutlama eğlencesi ile heyecan yaratıyor. 

Otelin en ışıltılı ve görkemli balo salonlarından İstanbul Balo Salonu'nda gerçekleşecek olan CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul yılbaşı gecesinde servis edilen menü gastronomi dünyasının tecrübeli ve önemli isimlerinden, otelin Executive Chef’i Ramazan Demir’in imzasını taşıyor. 2022’ye geri sayım yapıldığı anlarda CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul yılbaşı eğlencesi DJ performansıyla hareketli bir şekilde başlıyor. Canlı performanslarıyla önemli bir hayran kitlesine sahip olan Ebru Selvikavak, yerli – yabancı en sevilen şarkıları seslendirdiği repertuarıyla CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul yılbaşı gecesi eğlencesinin ritmini arttırıyor. Kutlamaya özel hazırladıkları Rumba ve Flamenko tarzındaki, Latin esintili ve oldukça hareketli melodileri sergileyen repertuarıyla sahne alan Ata Marin grubu CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul yılbaşı gecesinin dans dolu anlarını yaşatıyor. 

Executive Chef Ramazan Demir İmzalı Yılbaşı Gala Yemeği

Başarıları ve alanındaki tecrübesi ile gastronomi dünyasının önemli isimlerinden, otelin Executive Chef’i Ramazan Demir, CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul yılbaşı kutlaması için hazırladığı gala yemeği menüsü ile bir kez daha konusundaki uzmanlığını ortaya koyuyor. Başarılı şefin imzasını taşıyan bu özel menüde, Ev Yapımı Brioche Ekmek Eşliğinde Peynir Suflesinden Noriye Sarılmış Somon ve Tuna Balığına, Taze Baharatlar ile Marine edilmiş Karidesten Safranlı Patates Kaplamasında Bıldırcın Confit’ye uzanan oldukça seçkin lezzetler yer alıyor. 

Çocuklar için Yılbaşı Eğlencesi…

CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul, yılbaşı gecesini çocuklarıyla geçirmek isteyenleri de unutmuyor. 2 – 12 yaş aralığındaki çocuklar için otelin bünyesinde hizmet veren “Mini Park Club”, 31 Aralık akşamına özel hazırladığı hem sağlıklı hem de leziz büfesinin yanı sıra eğlenceli oyunlarıyla da miniklerin yılbaşı akşamını unutulmaz kılıyor. 

2022’ye Yepyeni ve Ayrıcalıklı Bir Başlangıç…

CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul, yeni yılın coşkusunu bir geceyle sınırlandırmayıp, 2022 sabahına da ayrıcalıklı bir başlangıç yapmak isteyen misafirlerine çok özel konaklama teklifleri sunuyor. Her biri birbirinden özel tasarlanan, konfor ve kaliteli konaklama deneyimini en üst seviyede yaşatan odaları yılbaşı gecesine özel teklifle önden rezerve edenler, 1 Ocak 2022’ye yani yeni yılın ilk gününe de konaklamaya dahil, boğaz manzaralı Stella Lounge & Bar’ın canlı müzik performanslı, zengin brunch’ı ile başlıyor, unutulmaz bir yılbaşı deneyimi yaşıyorlar.
BDS

Editör: TE Bilisim