Trabzon’un Of İlçesinde 2008 ila 2012 yılları arasında kaymakamlık yapan Ordu Valisi Tuncay Sonel, cenazeye katılmak üzere geldiği Of’ta vatandaşların sevgi seli ile karşılandı. Görev aldığı her yerde gönüllerde kalan Sonel, görev sürecinin ardından ayrıldığı il ve ilçede çok sayıda dost edinerek ayrılıyor.

Of’un ardından görev aldığı Konya Seydişehir, Balıkesir Bandırma, İstanbul Kadıköy kaymakamlıklarının ardından valiliğe başladığı Tunceli’de 13 Haziran 2017 9 Haziran 2020 tarihleri arasında da kentte çok sayıda dost edindi.

Gönüllerde kalacak hizmetler yaptı. Tunceli’nin ardından Ordu Valiliği’ne atanan Sonel, görev süreci içerisinde Of’u hiç unutamadı. Of ilçesinde çok sayıda dost edinen Sonel, dostlarının acı ve mutlu günlerinde de yanında oluyor. İç İçleri Bakanı Süleyman Soylu’nun vefat eden kuzeni Sefa Dönmez’in Of’taki cenazesine katılmak üzere ilçeye gelen Sonel’e cami avlusunda ve ilçede çok sayıda seveni sevgi seli gösterdi. Sonel’i uğurlamayan Oflular efsane kaymakamlarını ilçede ağırladı. Sonel, ilçe halkına teşekkür ederek, “Ne mutlu bana ki gönüllerde kalıcı hizmetler yapmışım. Allah hepinizden razı olsun. Sizleri çok seviyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim