Trabzon’un sevilen iş insanlarından Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın Meclis Üyesi Ekrem ve Özden Çapkınoğlu’nun , güzeller güzeli kızı Beyza ile İstanbul’un tanınmış ailelerinden Eyüp ve Bilge Ekinci çiftinin yakışıklı oğlu Batuhan Trabzon NOV oteldeki nikah töreni ile birlikte yaşamlarını birleştirerek evlendiler.

Pazartesi akşamı NOV otelin nikah salonunda gerçekleştirilen merasimde nikahı Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç kıyarken, Şahitliği Dr. Fevzi Lütfi Bozyiğit, Cem Çapkınoğlu, İlhan Duru, Pınar Çapkınoğlu Yıldırım, Hamit Müderrisoğlu yaptı. Trabzon’un seçkin davetlileri de salonu doldurdular.

Nikah törenini ardından Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç nikah cüzdanını gelin hanıma takdim ederken, damada da kuran-ı kerim verdi. Damat Batuhan Ekinci’de kuran-ı kerimi öperek aldı. Nikah merasiminin sonunda tebrik bölümüne geçildi ve Çapkınoğlu Ailesiyle birlikte Ekinci Ailesi de tebrikleri salon çıkışında kabul ettiler ve genç çiftler Trabzon’da takı yağmuruna tutuldu.

Trabzon’daki nikah töreninin ardından da yine  İstanbul’da da düğün merasimi gerçekleştirilecek . Taka gazetesi olarak genç çiftleri tebrik ediyor. Ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Editör: TE Bilisim