Günlük hayatın koşturmacasında rahat bir opsiyon veya geceye uzanan bir yaz gününde şık bir alternatifte her zaman cevap; denim. Yeni sezon trendleriyle yaratılan Denim Trip koleksiyonlarında dikkat çeken yüksek bel düz kesim denim pantolonlar her an her yerde zarif şıklık sağlıyor.

Denimde Renk Zamanı

Denim deyince akla ilk gelen mavilere, Denim Trip koleksiyonlarında siyah ve beyazlar da eşlik ediyor. Modern ve minimalist görünümlere benzersiz bir alternatif sunan açık yıkamalı denim pantolonlar, zamansız bir gardırobun anahtar parçalarından. 

Sezon Trendleri Denim Trip’te

Her sezon farklı formlara bürünen jean pantolon trendleri bu yaz; yüksek bel düz paça, skinny, boyfriend ve mom, flare ve crop flare’lere kadar uzanıyor. Indigo ve eskitilmiş siyah tonlarında mini şortlar düğme detaylarıyla dikkat çekerken, denim etekler yaz mevsiminin vazgeçilmezi olmaya aday.

Eşofman Rahatlığında Denim

Oversize gömlekler yumuşacık poplin kumaşıyla hayat bulurken, skinny jean ile kombinlenerek fark yaratıyor. Atletik stilin yükselişiyle denimlere eşofman rahatlığı getiren #AktifDenim koleksiyonu ise, denimin özgür ruhunu büstiyer, jogger, füzo pantolon ve cekete taşıyor. 

Denim Trip tasarımları, www.denimtrip.com adresinde “denim olmadan asla” diyenleri bekliyor.
BDS
 

Editör: TE Bilisim