Yıllar önce yayımlanan evlilik programlarında boy göstererek hafızalara kazınan gelin adayı Hanife Gürdal, sevgilisi Kemal Ayaz ile geçtiğimiz günlerde nikah masasına oturdu.

Ünlü fenomen Hanife Gürdal evlilik programlarında başörtüsüyle katılmışken, daha sonrasında başörtüsünü çıkarma kararı aldı. Aldığı karar ile günlerce konuşulan Hanife, bu kez nikah pozlarıyla olay oldu.

Sosyal medya hesabından nikahına ait fotoğrafları paylaşan Gürdal'ın göğüs dekoltesi bir paylaşımından dolayı tekrar gündeme geldi.

Eşi Kemal Ayvaz'la çekilmiş bir fotoğrafı paylaşan Gürdal'ın derin göğüs dekoltesi dikkat çekti. Nikah kıyafetinden dolayı sürekli eleştirilerin hedefinde olan Gürdal'ın dekoltesini ön plana çıkardığı fotoğraf takipçilerinin tepkisini topladı.

Gürdal'ın "Dünyada çok erkek var, kimileri de çok yakışıklı ama ben, her bir hattı, hatta her bir tavrı bana hayatımın en büyük ve en tatlı anılarını hatırlatan bir yüzü bir daha nerede bulabilirim?

"Karl Marx'ın eşine yazdığı mektuptan alıntı" notuyla paylaştığı romantik fotoğrafın altına, takipçileri "Bu kadar nasıl açabiliyorsun?" gibi yorumlar yaptı.

Sosyal medya hesabından takipçileriyle her anını paylaşan Hanife Gürdal, evleneceğini takipçilerinden gizledi. Dün kuaförde paylaşım yaparak evleneceğini duyuran Gürdal, bir süredir aşk yaşadığı fotoğrafçısı Kemal Ayvaz sadece ailelerin katıldığı nikah töreniyle evlendi.
Editör: TE Bilisim