Özgüneş Muhasebe Servisinde görev yapan Kaan Güneş ile aynı firmanın sevkiyat sorumlusu Tuğba Nur, Kalıntaş Düğün Salonunda gerçekleşen nikah töreni ile hayatlarının en güzel, ‘Evet’ sözünü verdiler. Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in kıydığı nikahta, Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, İlçe Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası BaşkanıYaşar Sivrikaya, iş insanı Adnan Topsakal ile gelinin amcası Cengiz Erol şahitlikleri ile genç çiftin mutluluklarına ortak oldular. 

MUTLU OLUN

Nikah şahitlerinden, Kaan Güneş’in amcası Halis Güneş, davetlilere hitaben yaptığı konuşmada, “Allah’a şükür yeğenimin mürüvvetini de gördüm. Yeğenim Kaan ve Tuğba Nur kızımıza ömür boyu mutluluk diliyorum. Hayat evden başlar. Benim 3 tane evli çocuğum 8 tane torunum var. Bugün kendi çocuğumu evlendirmiş kadar mutlu oldum. Allah tüm bekârlara hayırlı bir eş nasip etsin. Katılan tüm aile dostlarımıza Özgüneş ailesi olarak teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Yeğenim ve kızımıza Allah iki cihan saadeti versin. Yuvalarında mutlu olsunlar” dedi.

ACIYI DA MUTLULUĞU DA BİRBİRİNİZLE PAYLAŞIN

Nikah şahitlerinden Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, aile cüzdanını gelin Tuğba Nur’a takdim etti. Çiftlere mutluluk dileğinde bulunan Kurtyemez, “Yuvanız huzurlu olsun inşallah. Evlilikte her iki tarafın da yüküm ve sorumlulukları var. Büyüklerinizden tecrübelerinden her zaman faydalanın. En büyük dert ortağınız sizsiniz. Sıkıntılarınızı, acıyı, mutluluğu birlikte paylaşın” diye konuştu. Gelinin annesi Fatmanur ile babası Fatih Erol ve damadın annesi Şerife ile babası Kemal Güneş, salon girişinde davetlileri tek tek karşılayarak, mutlu anlarında yalnız bırakmadıkları için teşekkür ettiler.
Bahattin BAŞTÜRK
 

Editör: TE Bilisim