Karadeniz’in En Gözde Tatil Duraklarından Uzungöl’ün En Güzel Otelleri

Karadeniz’in kartpostallara yansıyan doğa manzaralarının ev sahibi olan Uzungöl, Türkiye’de doğa tatilleri arasından seçkin bir yere sahiptir. Yemyeşil bir göl ve etrafına kurulu köy manzarası ile muhteşem bir manzara sunan Uzungöl, Trabzon'un Çaykara ilçesine bağlıdır. Üzerine sis çöken ve adeta masallardaymış gibi hissettiren gölü, ahşap işçiliğinin en güzel örneklerini sunan yapıları ve elbette ki yemyeşil doğası ile bu köy ziyaretçilerine sonsuz bir huzur vadetmektedir. Tertemiz havası ile şehrin yorgunluğundan arınacağınız bir konaklama olanağı sunan Uzungöl’de otellerin tamamı bölgenin mimarisini yansıtan özelliklere sahiptir. Ahşap evlerde konaklama keyif sunan Uzungöl’de otel fiyatları, sezona ve tesislerin sunduğu hizmetlere göre değişmektedir. Siz de kendinize eşsiz bir doğa eşliğinde ruhunuzu dinlendirecek bir tatil armağan etmek isterseniz kesinlikle Uzungöl’ü tercih etmelisiniz.

Bungalovlarda Huzur Dolu Konaklama Deneyimi İçin Akyüz Kardeşler Otel & Bungalow

Uzungöl’ün büyüleyen doğasını, sıcak ve samimi bir misafirperverlikle yaşatan Akyüz Kardeşler Otel & Bungalow, doğayı doyasıya yaşamanız için özenle dekore edilmiştir. Trabzon Havalimanı’na 90 km ve Trabzon şehir merkezine 100 km mesafede yer alan tesiste 25 adet bungalov hizmet vermektedir. Oda kahvaltı ve sadece oda seçeneklerine sahip tesiste her sabah yöresel lezzetlere yer verilen bir kahvaltı sunulmaktadır. Çevresinde doğa yürüyüşlerine çıkacağınız ve bahçesinde gün boyu huzur dolu anlar yaşayacağınız Akyüz Kardeşler Otel & Bungalow’u tercih edebilirsiniz.

Ailenizle Birlikte Kusursuz Doğa Tatilleri İçin Elif İnan Otel

Uzungöl kıyısına yakın konumda hizmet veren Elif İnan Otel, yeşilin tüm tonlarının size eşlik edeceği huzur dolu bir tatil vadetmektedir. Trabzon Havalimanı’na 90 km ve Trabzon şehir merkezine 100 km mesafede yer alan tesiste rahat bir konaklama deneyimi için tüm özelliklere sahip 15 oda bulunmaktadır. Oda kahvaltı konseptinde konuklarını ağırlayan tesiste, güne oksijeni bol bir ortamda lezzetli bir kahvaltı ile başlayabilirsiniz. Siz huzur dolu ortamında dinlenirken, çocuklarınızın eğlenmesi için Elif İnan Otel, çocuk parkı hizmeti sunmaktadır.

Uzungöl’de SPA Keyfi Sunan Royal Uzungöl Hotel & Spa

Uzungöl’ün benzersiz doğasına karşı, kusursuz bir dinlenme deneyimi için özenle tasarlanmış olan Royal Uzungöl Hotel & Spa, konfor vadeden konaklama seçeneklerine sahiptir. Trabzon Havalimanı’na 90 km ve Trabzon şehir merkezine 100 km mesafede yer alan tesiste siz ve aileniz için şık 57 oda bulunmaktadır. Oda kahvaltı konseptinde konuklarını ağırlayan tesiste, gün boyu en seçkin lezzetleri tadabilmeniz içinse 1 adet a la carte restoran hizmet vermektedir. SPA olanakları ile ön plana çıkan Royal Uzungöl Hotel & Spa’da hamam, sauna, masaj ve jakuzi seçenekleri yer almaktadır. Tesis bünyesinde yer alan kapalı havuz ise yıl boyu yüzmek isteyen konuklarına hizmet vermektedir.

Uzungöl’deki Eviniz Nova Uzungöl

Uzungöl’de ahşap mimarisi ile dikkat çeken bir binada hizmet veren Nova Uzungöl, konuklarına doğanın kalbinde huzur dolu bir konaklama alternatifi sunmaktadır. Ev konforunu yaşayacağınız şekilde tasarlanmış olan tesis, Trabzon Havalimanı'na 91 km ve Çaykara Otogar'a 20 km mesafede yer almaktadır. Dağ manzaralı, balkonlu ve mutfaklı 4 adet 2 kişilik, 8 adet 4 kişilik ve 2 adet 2+1 Aile süit ile toplam 14 konaklama birimine sahip olan tesis, unutulmaz tatil anılarına ev sahipliği yapmaktadır. Sadece oda konseptinde hizmet veren tesiste dileyen misafirlere kapalı restoranda birbirinden özel lezzetler sunulmaktadır.
 
Editör: TE Bilisim