Trabzon Of eşrafından olmasına İstanbul Fatih de yaşayan Bıyıkoğlu ailesinden Kahraman Bıyıkoğlu unutulmaz bir düğünle Gümrük Müdürlüğünde çalışan oğlu Can’ı öğretmen Yasemin ile görkemli bir düğünle evlendirdi. 

Fatih de yaşayan ancak İstanbul da yaptığı iyiliklerle çok sevilen iş adamlarından Ahmet Bıyıkoğlu’nun kardeşi Kahraman Bıyıkoğlu’nun düğününe İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da katıldı. Bıyıkoğlu ailesinin düğününe katılanlar arasında Sanatçılardan Cengiz Kurtoğlu, Sami Kılıç, Taner Eyüboğlu, Gizem Kara, Ferhat Sağlam, Hilmi Şahballı, İsmail Türüt, Şükrü Güler, Yağız ve birçok sanatçı vardı.
 
Ahmet ve Kahraman Bıyıkoğlu kardeşlerin düğününde sunuculuğu Kral radyo dan Afrikalı Ali sunarken geceye katılanlar arasında eski İstanbul Başsavcısı Hadi Salihoğlu, Ankara Başsavcı yardımcısı Ahmet Altun, Ankara Merkez valisi Hüseyin Coş da düğüne katılanlar arasındaydılar. Can ve Yasemin’in düğüne Trabzon Of ve çevresinden katılan sevenlerinin katılımlarıyla ve sanatçıların da sahne alarak birbirinden güzel şarkılar söylenmesiyle unutulmaz bir düğün gecesi yaşanmış oldu.
 
Editör: TE Bilisim