Ülküye Hilal Kurukız ile Altuğ Mertoğlu’nun düğün töreni siyaset, bürokrasi ve iş dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirdi.

 Şalpazarı Halı Sahada yapılan düğün törenine; Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Av. Salih Cora, Bahar Ayvazoğlu, Dr. Adnan Günnar, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon İl J. K. J. Alb. Adem Şen, Şalpazarı Kaymakamı Zekeriya Murat Şahan, AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım,Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen, Trabzon Büyükşehir Belediye Bşk. V. Atilla Ataman, Trabzon başta olmak üzere çok sayıda ilçe belediye başkanları, kamu görevlileri, STK ve siyasi parti temsilcileri iş adamları da katıldı.

ÇOK SAYIDA İSİM KATILDI

Düğünde Fatma – Refik Kurukız çiftinin kızları Ülküye ile Ayşe – Mehmet Mertoğlu çiftinin oğulları Altuğ’un nikahlarını Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu kıydı.

 Nikah şahitliklerini ise; Vali İsmail Ustaoğlu ile siyasetçiler ve bürokratlar yaptı. 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu çiftin nikahını kıydıktan sonra evlilik cüzdanını Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’na verdi. 

Vali Ustaoğlu da, “Biz erkekler biraz dağınık oluruz. Neyi nereye koyduğumuzu unuturuz. Bu yüzden evlilik cüzdanını evin hanımı olacak olan geline veriyorum” diyerek evlilik cüzdanını Ülküye Hilal’e verdi.

 Nikahın ardından Trabzon’dan gelen üst düzey protokol ve bazı siyasetçiler takılarını taktıktan bir süre sonra düğünden ayrıldılar. Eğlence bölümüne geçileceği sıralardaKürşat Yılmaz da beraberindekilerle birlikte düğüne iştirak etti.

 Geline bir altın takan Kürşat Yılmaz’a Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız yöresel el sanatlarından bir çenti hediye etti. Başkan Refik Kurukız kızının düğününde davetlilerle horon oynadı.
Turgay İKİNCİ
 

Editör: TE Bilisim