İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Bence ben onu bulmadan o kendini açık etsin" ifadelerini kullanmıştı. İbrahim Tatlıses bu kişinin çok yakını olduğunu düşündüğünü de söylemişti. "Tam emin olmam gerek. Vebal almak istemiyorum. Çok da seviyorum be arkadaş neden?" sözleriyle dikkat çeken İbrahim Tatlıses oğlu Ahmet Tatlı şikayetçi oldu.

İbrahim Tatlıses dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla herkesi şaşırtmıştı. İbrahim Tatlıses'in aile sırlarını dışarıya sızdırmakla suçladığı kişi en yakını çıktı.

İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Bence ben onu bulmadan o kendini açık etsin" ifadelerini kullanmıştı.

İbrahim Tatlıses bu kişinin çok yakını olduğunu düşündüğünü de söylemişti. "Tam emin olmam gerek. Vebal almak istemiyorum. Çok da seviyorum be arkadaş neden?" sözleriyle dikkat çeken İbrahim Tatlıses oğlu Ahmet Tatlı şikayetçi oldu.

İbrahim Tatlıses, aile sırlarını ifşa eden birinin olduğunu belirterek, dün Instagram'dan şöyle yazmıştı:

İçimizdeki köstebeğe ulaşmaya az kaldı. Bence ben onu bulmadan o kendini açık etse de, o da biz de rahatlasak ama yakınım biliyorum, tam emin olmam gerek! Vebal almak istemiyorum. Çok da seviyorum be arkadaş neden?

İbrahim Tatlıses'in aile sırlarını ifşa eden kişinin, oğlu Ahmet Tatlı olduğu iddia edildi. Tatlıses'in, dikkat çeken paylaşımının ardından oğlu Ahmet Tatlı karakola gitti. İbrahim Tatlıses de o sırada karakoldaydı. Tatlıses'in oğlundan 'aile sırlarını dışarıya sızdırdığı' iddiasıyla şikayetçi olduğu ortaya çıktı.

Kapının önünde basın mensuplarının olduğunu öğrenen Ahmet Tatlı, görüntü vermemek için arka kapıdan çıkarak uzaklaştı. İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlı Türkiye'nin çeşitli yerlerinde kebap salonu işletiyor.
 

Editör: TE Bilisim