Arzu Kaprol İlkbahar Yaz 2021 koleksiyonu: “Nefes”, bol renk ve hacimle yaşamı kutlamaya, alınan her nefesi coşkuyla yaşatmaya adanmış bir koleksiyon. Pandemide kıymetini daha da çok anladığımız nefes almanın ve vermenin, aldığın nefesi bile vermekte olduğunu bilmenin döngüsünde bir yaşam dengesinin arayışını tasarımlara yansıtan dinamik bir koleksiyon. Koleksiyonda parlak renkler, hacimli kollar, uçuşan elbiseler, desenli pantolonlar yer alıyor. 

Anadolu Medeniyetleri Müzesi’nden ilhamla hazırlanan K by Kaprol 2021 kaftan ve plaj giyim koleksiyonu renk ve desenlerin uyumunu plajlara ve şehir hayatının tam içine taşıyor.

Geleneksel giyim kodlarının, güncel şehir ve plaj giyime uyarlanmasıyla, geleceğe taşınmasını hedefleyen K by Kaprol koleksiyonu, elbise, palazzo pantolonlar, şehir kaftanları ve plaj giyim parçalarını moda severlerin beğenisine sunuyor. K by Kaprol koleksiyonu ARZYU Reasürans ve Beymen mağazalarının yanı sıra, Mandarin Oriental, Hillside, D-Maris, Maçakızı Bodrum, GiziaGate, Lujo Hotel gibi yaz aylarının sevilen mekanlarında da satışa sunuluyor. 
BDS

Editör: TE Bilisim