Sevgili okurlar;Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle geçtiğimiz yıllarda her bayram sabahı dolu olan meydanlar ve camilerde dün sabah bayram namazı kılınamadı. Bu bayram Covid-19 salgını nedeniyle sevdiklerimiz ile çok fazla bir arada olamayacağız. Bayramı evlerimizde, sosyal mesafe kurallarına riayet ederek geçireceğiz, sevdiklerimizin bayramını iletişim araçları ile kutlayacağız. Hep birlikte, millet olarak çok dikkatli davranarak, insanlığı tehdit eden bu sinsi düşmana kuralları harfiyen yerine getirmeliyiz. Bayramdan sonra inşallah güzel günlerle hep birlikte ulaşacağız. Bu vesileyle tüm okurlarımızın ve İslam aleminin Ramazan Bayramını en içten dileklerimizle kutluyoruz.

BÖLGE KONTROL ALINDA

Değerli Okuyucularımız;Trabzon ve Rize’ye çay toplamak için il dışından gelenler için özel ekipler oluşturularak testler yapılıyor. Rize’de Pandemi Kurulunca oluşturulan 110 kişilik ekip ile il dışından Rize'ye gelen çay üreticilerine, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında test yapılırken görüntüleri kamuoyuyla paylaştılar. Bölgede virüse karşı tedbirler en üst seviyeye çıkarıldı. Çay üreticileri bu sıkıntılı dönemde istedikleri yardımı ve desteği aldılar. Bayram günü bahçeye inen üreticilerimize kolaylıklar diliyoruz. Bol bereketli bir sezon geçirmelerini temenni ediyoruz. Çay toplamak için Trabzon’a 7 bin 500, Rize’ye ise 15 bin vatandaşımız geldiği tahmin ediliyor.

8. ŞAMPİYONLUK ÇOK YAKIN

Sevgili Okurlar;Türkiye’de vaka sayısı her geçen gün düşerken Trabzonspor’daki çalışmalarda o denli artıyor. Teknik Direktör Hüseyin Çimşir komutasında geçen antrenmanlar bir hayli verimli geçiyor.
Futbolcular şimdiden lige hazırız mesajı veriyor. Bordo-Mavili ekibin 2 hedefi var. Türkiye Kupası ve Lig şampiyonluğunu almak. Bunun için en iddialı takımız. Trabzonspor çalışmalarını bu doğrultuda yürütürken Türkiye Futbol Federasyon’unda akıl almaz işler gündem olabiliyor.

KÜME DÜŞME KALDIRILAMAZ

Bunlardan biride küme düşme meselesi. Şuan konuşulan bu olasılık şampiyonluğa oynayan takımları direk etkileyecek. Küme düşme takımlarının bu isteği şaşkınlık yaratırken TFF’nin bu dedikoduların önünü kesmemesi için eleştiri konusu oldu. Trabzonspor her şeyiyle bu sezona hazır. 8. Şampiyonluk çok yakın.

Trabzonspor camiasına da şu mesajı verelim. Eğer küme düşme kaldırılırsa Trabzonspor tepkisini en üst noktadan vermeli ligden çekilmek dahil her türlü senaryoyu düşünmeli.
Mutlu Haftalar TAKA
Editör: TE Bilisim