Sevgili Okurlar,

TAKA Gazetesi’nin kırılmayan dik bir yayın çizgisi vardır. Önce ülkem ve Cumhuriyet diyen, Karadeniz ve Trabzon’un menfatalerini koruyup-kollayan, siyasetinden sporuna kadar öncü olmasını isteyen ve bu doğrultuda yayıncılık yapanbir gazete TAKA Gazetesi.  TAKA, 20 yıllık yayıncılığı içinde tüm siyasi partilere sayfalarını açtı. Hiçbir zaman kışkırtıcı ve belgesiz habercilik yapmadı.

Geçen haftaya bakarsak bunu yakınen görebiliriz. Örneğin DEVA Partisi’nin Genel Başkanı Ali Babacan Trabzon’a geldi. Basın toplantısını detaylı izledik sorularımızı sorduk ve manşetten verdik. TAKA Gazetesi olarak  bir ilke koymaya çalıştık. Hangi siyasi partinin Genel Başkanı olursa olsun eğer bölücü değilse mutlaka Trabzon ve bölge mesajlarını 1.sayfadan ve manşetten vermeye gayret gösteriyoruz.

KILIÇDAROĞLU RİZE’DE

Değerli Okurlar,

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Rize ziyareti yaptı. Ziyaret öncesinde Ankara’daki yazarlarımızdan Osman Yazıcı hem köşe yazısı yazdı hem de Sayın Kılıçaroğlu ile yaptığı haberlerin derlemesi ile birlikte geniş bir haber geçti. Kılıçdaroğlu Rize’ye geldi ve TAKA Gazetesini de okudu.

KAÇAK ÇAY MESAJI

Rize’nin, Bölgenin ve ÇAYKUR’un en önemli sorunlarından birisi kaçak çaydır. Sayın Kılıçdaroğlu çayla ilgili olarak verdiği mesajında ‘İktidara gelirse çayları şehir meydanında yakacağız’ dedi. Bu mesajını da manşetten verdik.

TÜRKİYE’NİN GURURU

Değerli Okurlar,

Türkiye Cumhuriyeti, yıllardan buyana önü kesilmeye çalışılan, darbelerle birlikte üretimi engellenen bir ülke idi. Ancak 20 yıllık AK Parti iktidarında özellikle Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Aselsan olsun Havelsan olsun TAİ olsun devletin bütün hassas kurumlarını destekledi. Ve 81 ildeki zeki çocukların eğitimleri için atölyeler kurdurdu. Teknofest gibi büyük bir organizasyonla silah sanayiinde de dünyaca bir hamle yaptı. TAKA Gazetesi olarak geçen hafta içinde hem Selçuk Bayraktar’ın özel açıklamalarını hem de Pazar günü yapılan TEKNOFEST’in ayrıntılarını aktardı. Bayraktar ailesinin Trabzonlu olması  bizim için önemli ve ayrıcalıklıdır.

SOYLU’NUN BAŞARISI

Değerli Okurlar,

Türkiye’nin en önemli sorunu terördü. İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’nun kararlı ekip çalışması ile Türkiye’nin gündeminde 3.sıralar kadar geriledi ve 189 teröristte imha edildiğinde tamamen gündemden düşecektir. Ankara’da muhtarlar Konfederasyonu seçiminde yaptığı açıklamada Sayın Soylu terörstlerin sayısını verdi ve onların da başının ezileceğini ifade etti. Soylu’nun haklı davasında ülke ve millet davasında da yanında olacağız.

BİR ÜÇ PUAN DAHA

Sevgili Okurlar,

Trabzonspor 14 puanda ve bu akşam çok kritik bir maça daha çıkacak. Alanyaspor’la oynayacağız. Bize ters gelen bir takım! Ancak eski gücünde olmadığı da kesin. Eksikliklerimize rağmen Trabzonspor bu maçı alıp zirveye konmak istiyor. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş avrupa yorgunu olarak adeta dökülüyorlar. Bu bir fırsat ve Trabzonspor bu fırsatı değerlendirerek arayı açmalı ve bu sezonu şampiyon bitirmeli. TAKA Gazetesi olarak desteğimiz tamdır.

MUTLU HAFTALAR

TAKA

Editör: TE Bilisim