Sevgili Okurlar; Milyonlarca kişi Cumhurbaşkanını ve 27. Dönem Parlamentosunun üyelerini belirlemek, geleceğini şekillendirmek için sandık başına gitti.

Elbette seçimlerin bir kazananı ve bir de kaybedeni olacaktır. Ancak kaybeden dostluğumuz olmamalıdır. Yine birlikte aynı pazarda ve çarşıda bir arada olacağımızı aynı camide namaz kılacağımızı unutmayalım.  

Kırıcı değil yapıcı olmalıyız. Toplumsal kutuplaşmaların önünü açacak hareketlere karşı sağduyumuzu kaybetmeyelim. Sonuçlar hoşumuza gitmese de içimize sindirmek zorundayız. Eğer ortada yanlış giden bir şeyler varsa, bunu değiştirmenin yolu yine sandıktan ve bilinçli seçmenden geçiyor.

Her alanda düne bakmalıyız, bugünkü geldiğimiz noktaya bakmalıyız. Ekonomiye bakmalıyız, etrafımıza bakmalıyız. İç ve dış düşmanlara bakmalıyız. Kavgayı, sürtüşmeyi, bölmeyi, böldürmeyi engellemeliyiz. 

Bu ülke bizim, yarınlar bizim.

Kısır parti çekişmeleri değil, ülkemizin çocuklarımızın geleceğini düşünmeliyiz.

Yarınlar için birlik, beraberlik ve kardeşlik tohumları  ekmeliyiz. Kim kazanmış, kim kaybetmiş  çok önemli değil. Ülkemiz kazansın, kardeşliğimiz kazansın. Kazanan, demokrasimiz ve hepimiz olalım. 

Seçimin Nimetleri

Değerli Okurlar; Türkiye’de seçimler seçmen için velinimet. Olmaz denilen projeler çiziliyor, hayal denilen yatırımlar gerçeğe dönüyor. Bu seçimde de öğle oldu. Herkesin yüzü gülmese de piyango bir kesime vuruyor. Her bayram ikramiye alacak emekliler ve yaz tatili yurt ücreti ödemeyecek öğrenciler bunlardan sadece ikisi. 

Trabzon’da yeni dönemde önemli projelere imza atacak. Ulaşımdan sağlığa, istihdam alanlarından tarım sektörüne kadar birçok yatırımın başlangıcı bu dönemde olacak. Hepsinin imzası atıldı. Artık Trabzon olarak bu yatırımların takibi yapmak en hızlı şekilde Trabzon’a kazandırmak olacak.  

Trabzonspor’da Sular Durgun

Sevgili Okurlar; Trabzonspor yeni sezon için çalışma yapacağı Slovenya kampı 26 Haziran Salı günü başlıyor. Sağlık kontrollerinin ardından başlayacak olan kamp öncesi yönetim transfer için çaba sarf ediyor.
Önceliğin stoper olduğu Bordo-Mavili kulüpte kalan oyunculardan da feda bekleniyor. 

Oyunculardan bu duruma olumlu geri dönüş olmasa da yönetim diğer planlarını öne sürerek takımın maddi nefes almasını sağlamak için uğraş veriyor. 
24 gün sürecek olan kampın sonuna kadar tüm transferlerin bitirileceği belirtiliyor. 
Editör: TE Bilisim