Sevgili Okurlar; Tüm dünya bu görüntüleri defalarca izledi. Şehrin tanıtımına büyük katkı sağlayan organizasyonları düzenleyen Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Ortahisar Belediyesi’ni tekrar tebrik ediyoruz. 

Bu organizasyonların inşa eden her yerde sevgisini gösteren Trabzonspor taraftarları en büyük övgüyü hak ediyor.  Yönetimi, teknik ekibi, futbolcusu, taraftarı ve büyük camiasıyla efsaneyi yeniden ayağa kaldırmanın haklı gururunu yaşıyoruz. 

O KUPA TRABZON’A GELECEK

Değerli Okurlar; Trabzonspor, kazandığı şampiyonlukla ülkeye sadece futbol dersi vermedi. Azmin, sabrın, pes etmemenin, ahlakın, çok çalışmanın, takım ve şehir ruhunun, fair play’ın, gerçek büyüklüğün ve dik duruşun örneğini gösterdi. Şampiyonluğu sadece alın teriyle hak edenler doyasıya kutlar. Ve öylede yaptık. Dünya bize alkış tuttu. Hazmedemeyen, bükemediği bileği öpmeyen, başarıyı tebrik etme medeniyetine henüz ulaşmamış kişilerin yaptığı karalama çalışmaları da kendilerini rezil etmekle kaldı. Akıl tutulması yaşayan Ali Koç’un açıklamalarını kendi taraftarı bile kale almadı. Komik duruma düşen Koç sadece Fenerbahçe camiasını değil Koç ailesini de küçük düşürdü. Er ya da geç 2010-2011 kupamız Trabzon’a teslim edilecek, adalet yerini bulacak. Siz ömür boyu şike ile anılacaksınız.

HEMŞEHRİLERİ SOYLU’YA SAHİP ÇIKTI

Sevgili Okurlar; Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya karşı yaptığı eylem ve haddini aşan sözler sert tepkiyle karşılandı. Trabzonlu hemşehrileri Bakan Soylu’ya sahip çıktı. Soylu’ya saldıranların ülkeyi karıştırmak istediğine vurgu yapan vatandaşlar, “Terörü tarihe gömen, ülkede iç huzuru sağlayan bakanımızın her daim yanındayız. Aziz milletin için çalıştın. Bayram tatil demedin sınırdaki karakollarda mehmetçiğin ile beraber oldun. Senden rahatsız olan PKK- FETÖ veya kirli oyunlara alet olanlar seni bitirebileceğini mi sanıyor? İçişleri Bakanı Süleyman Soylu milletinin adamıdır” dedi. Soylu bu ülkenin değeridir. 

KARADENİZ TURU SES GETİRDİ

Değerli Okurlar; Geçtiğimiz hafta içerisinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek Kaya İmamoğlu, oğlu Semih ve kızı Beren İmamoğlu ile birlikte Karadeniz turuna çıktı. Rize, Artvin ve Trabzon meydanında vatandaşlarla bayramlaştı. İmamoğlu’na olan ilgi oldukça yoğundu. Adeta miting havasında bir ortam yakaladı. İmamoğlu’nun bölge ziyaretini tebrik edenler kadar eleştirenlerde oldu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanının başka bir ilde hangi vasıfla bayramlaşmaya gittiği sorgulandı. İmamoğlu’da, “Bayramda memleketime gitmeyeceğimde nereye gideceğim” diyerek cevap verdi.

İMAMOĞLU’NUN ÖZRÜ

Sevgili Okurlar; İmamoğlu’nun Trabzon ziyareti büyük ses getirdi. Karadeniz turuna iktidara yakınlığıyla bilinen Nagehan Alçı'yı davet etmesi pek çok muhalif ismin sert tepkisine neden oldu. Bir siyasetçinin farklı siyasi çizgilerden gazetecileri düzenlediği bir etkinliğe davet etmesi neden bu kadar tepki gördü? İmamoğlu, “Vız gelir, tırıs gider” diye kendisini eleştiren taraftarlarını azarladı. Kriz büyüyünce geri adım atıp özür diledi. Erdoğan karşıtlığı konusunda birleşmiş taraftarların kendisini eleştirmesi de dikkat çekti. Ali Koç’un Bordo-Mavi kravat üzerinden de saldırması tuz biber oldu. Bakalım bu krizleri İmamoğlu nasıl yönetecek.
Mutlu Haftalar TAKA

Editör: TE Bilisim