Sevgili Okurlar; Fenerbahçe’nin her zaman üzerimize oynayıp kazandığı psikolojik savaşı bu kez Trabzonspor yönetimi başta olmak üzere taraftarımız, camiamız, teknik direktörümüz ve futbolcularımızla kenetlenerek püskürtmeyi başardık. Üzerimize atılan kirli iftiraları, algı operasyonları bozduk. Hiçbir kirli oyunun içerisinde olmadık.
 
Fener taraftarı da dahil tüm Türkiye’ye, Trabzonspor’un her zaman hakkın yanında olduğunu gösterdik. Tarihten beri Trabzonspor’un şampiyonluğa oynadığı sezonlarda şike dahil her türlü kumpası yapanlar bu kez başaramayacaklarını anladılar.
 
Şeytanın Bacağını Kırdık
 
Değerli Okurlar; Önceki gün oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı öncesinde Ali Koç, ortamı germek için her türlü uğraşı verdi. Son kozunu da maç başlamadan önce Akyazı Stadına girmeden önce oynadı. Kendini Trabzonspor taraftarlarının içerisine atarak sahaya girmeye çalıştı. Onca yaptığı hakaret ve söylemlere karşı taraftarımızdan beklediği tepkiyi görmemesi onu çok şaşırttı. Erdemli Trabzonspor taraftarı onu kâle bile almadı. İş saha içerisine gelince Trabzonspor büyük takım gibi oynadı. İstediğini almasını bildi. Tarihinin en büyük kırılma maçlarından birisiydi. Bu kez şeytanın bacağını kırdık. İnandık, güvendik, destekledik ve kazandık. Rakibimizden adeta 6 puanı kopardık. Şampiyonluk yolunda büyük hava yakaladık.
 
Kutlamalar Başladı
 
Sevgili Okurlar; Maç sonunda ortalık bayram yerine döndü. Meydanı tıklım tıklım dolduran taraftarlar sabaha kadar eğlendiler. Şampiyonluk naraları havada uçuştu. İşte bu mutluluk her şeye değdi. Herkesin yüzü güldü. 7’den 70’e doyasıya bu galibiyeti kutladık. Şampiyonluk yolunda Teknik Direktörümüz Hüseyin Cimşir’in de dediği gibi önemli bir adım attık. Şampiyonluğa bir adım daha yaklaştık. Bundan sonra takımımıza daha çok sahip çıkmalıyız. Hiçbir oyuna, provokasyona gelmeden tek ses, tek yürek olmalıyız. Bu camia her şeyin üstesinden gelir.
 
Emeğimizle Geliyoruz
 
Değerli Okurlar; Trabzonspor, Ahmet Ağaoğlu yönetimiyle birlikte önemli işlere imza attı. Kulüp içerisinde radikal kararlar aldı. Türkiye Futbol Federasyonu’nun yaptırımlarını beklemeden borç yükünü azalttı. Önemli oyuncuları uygun fiyatlara takıma kazandırdı. Yerli ve genç oyuncularımızı maden gibi çıkararak Türkiye ve Avrupa pazarına sundu. Adeta 2 sezonda Türk futboluna bir futbol kulübü nasıl yönetilmelinin dersini verdi. Bu başarılarına rağmen yine eleştirildi. Kulüp giderlerini ve gelirlerini kalem kalem açıklamasına rağmen devlete yaslandı denildi.
 
Bu Camia Hak Ediyor
 
Rakiplerimizin bir oyuncuya verdiği ücretle o 5 yıldızı takıma kazandırdı. Sırf, borç limitini aşmamak ve önemli bir bütçe takıma kazandırmak için tüm taraftarın aşık olduğu Yusuf’umuzu elden çıkardı. Buna rağmen TFF büyük takımlara kıyak geçmek istedi. Tek başına tüm Anadolu kulüpleri için buna karşı çıktı.  Ve başardı. Kendini ve takımımızın başarısını tüm Türkiye’ye ispatladı. Trabzonspor bu yılki şampiyonluk yürüyüşünde özünden hiçbir şey kaybetmedi. Tırnaklarımızla kazıya, kazıya şampiyon olacağız. Bu taraftar bu camia bunu herkesten çok hak ediyor.
 
Mutlu Haftalar TAKA
 
Editör: TE Bilisim