Sevgili Okurlar, Uzungöl, Haçka, Sumela ve Hıdırnebi boş kaldı. Sadece Trabzon değil, tüm bölgede büyük sıkıntı yaşandı. Esnaflar iflas etti. Canına kıyanları da duyduk ve yazdık.

DEĞER VERİN

Şimdi yeni bir süreç yaşanıyor, Katar, Kuveytten gelenler ve bunlara eklenen Suud’lar. Karadeniz’in gündüz yaylaları ve köyleri akşam ise kent merkezleri dolup taşıyor. Ortahisar, Akçaabat ve yine Yomra Kaşüstü’nde de büyük yoğunluk var.

HER ESNAF KAZANIYOR

Sevgili Okurlar, Araplar herşey alıyorlar. Dondurmacı da, Kebapçı da hediyelik eşya satanda, yine kuruyemiş ürünleri satanlar da rahat etmiş durumdalar. Bu aşamada araplar üzerinden siyaset yapmak ve onlara karşı eleştiri getirmek onları savunanları eleştirmek hiç doğru bir yaklaşım değildir. Eğer Araplar olmasa idi Trabzon ve bölgenin durumu çok zor olacaktı. Özellikle Avrupa ülkelerinin aşırı sıcak olması ve Türkiye’nin batısındaki kavurucu sıcaklar Trabzon ve bölgeyi cazip kıldı. TAKA Gazetesi olarak Turizmi ve Turistleri sonuna kadar destekliyoruz.

ÖNCE HUZUR

Değerli okurlar, Sürmene ve Of ilçesindeki cinayetler ne oluyoruz sorusunu sormamıza neden oldu. Bu cinayetlerin ve Asayişle ilgili olarak İçişleri Bakan yardımcısı ile birtikte Emniyet ve Jandama’dan üst düzey yöneticiler Trabzon’a geldiler ve güvenlik ve asayiş toplantısı yaptılar. Sevgili okurlar, Trabzon’u Asayiş ve önleyici hizmetler sıkacaksın, boş bırakmayacaksın. Genel Yayın Yönetmenimiz Yusuf Turgut meslek tecrübesi ile geçen yıllarda Trabzon’da neler olduğunu kaleme aldı, hatırlattı. takagazete.com internet sitesinden de yayınlanan yazıya yorumlar yapıldı.

LİSTELER KONUŞULUYOR

Sevgili Okurlar, 2023 seçimlerine bir yıldan az zaman kaldı. Hatta Mart ayında seçim  yapılabilir deniliyor ki mesafe iyice kısaldı. Trabzon Türkiye’nin gözünün üzerinde olduğu il. Trabzon’da Ak Partinin listeyi revize ederek seçime gireceği yönünde bilgiler gelirken, iktidar ve muhalefetin tüm birimleri ile tam saha pres çalıştıklarını belirtelim.

TAKVİYE ORTA SAHAYA

Trabzonspor Slovenyadaki hazırlık maçlarından sonra Avusturyaya geçti ve ilk ciddi sınavını İtalya devi Torina’ya karşyı oynadı. Ancak tutunamadı. Trabzonspor için önerilerimiz var. TAKA gazetesi olarak  Hamşik, Bakasetas ve Berat bu sezon ortasahanın altından çıkamayacak. Daha dinamik bir ortasaha gerekli.

Trabzonspor’un Pelkas ile ilgilendiği de gelen bilgiler arasında. Trabzonspor geçen sezon doyuma ulaştı o nedenle bu yıl başarıya aç isimleri bulup çıkarmalıyız ki Süper kupayı alalım, şampiyonlar ligine kalalım, lige de iyi başlayalım. TAKA Gazetesi Trabzonspor’u adım adım takip eden Nurgül Günaydın ile birlikte en taze haberleri her sabah ve gün içinde önünüze getirecek.

Mutlu Haftalar TAKA

Editör: TE Bilisim