Karadeniz Fırtınası bu yıl öyle bir sezon yaşattı ki; şampiyon olamadığımız yılların, şikeyle şaibeyle çalınan kupalarımızın acısını çıkarttı. Trabzonspor aşığı, şair ceketli çocuk Kazım Koyuncu’nun da söylediği gibi, “Eze Eze kupa Karadeniz’e” şarkısı tam anlamıyla gerçek oldu.
 
Sevgili Okurlar; Oldu diyoruz; çünkü haftaya evimizde büyük şölen var. 1 puan değil 3 puan alarak şampiyon olacağız. Ligin başından sonuna kadar oynadığı oyunla, verdiği mücadeleyle, taraftarının dinmeyen coşkusuyla Trabzonspor şampiyonluğu sonuna kadar, eze eze hak etti. 

HEZİMETE UĞRADILAR

Değerli Okurlar; Öyle bir sezon yaşıyoruz ki; aylar öncesinden şampiyonluğu ilan ettik. 3 büyüklerin sadece teknik direktörleri değil başkanları da bu hezimeti kaldıramayarak istifalarını sundu. Türkiye Futbol Federasyonu’nda deprem oldu. Tüm kurulları çatladı, yıkıldı, dağıldı. Trabzonspor’un başarısını hazmedemeyenler federasyona da operasyon çekti. En sonunda Fenerbahçeli başkan Nihat Özdemir koltuğu bırakmak zorunda kaldı. Efsane öyle bir ayağa kalktı ki; herkesin gözünü korkuttu. İstanbul basınındaki yorumcular bile mikrofonu bıraktı. İftiralarla Trabzon’u lekelemeye çalıştılar.

SEVİNCİN EN BÜYÜĞÜNÜ YAŞAYACAĞIZ

Sevgili Okurlar; Öyle bir sezon yaşıyoruz ki; tüm dünya Trabzonspor’un başarısını konuşuyor. Yurt içi ve yurt dışından taraftarlar akın, akın şehre geliyor. Bordo-Mavi rengin olduğu her şey anında tükeniyor. Şehrin her köşesine Trabzonspor’un adı yazılıyor. Her muhabbette Fırtına’nın yazdığı destanlar var. Haftalardır şampiyonluk provaları yapılıyor. Meydanlar dolup taşıyor. Şimdi gerçek kutlamalara sadece 1 puan kaldı. O zaman sevincinde coşkununda en büyüğünü yaşayacağız. Çok çok az kaldı. Bayrakları, meşaleleri, atkıları hazırlayın. Silahları sakın elinize almayın! Mutluluğun en güzelini yaşayacağız.

ACI HABERLERLE SARSILDIK

Değerli Okurlar; Geçtiğimiz hafta içerisinde Trabzon’da korkunç olaylar yaşandı. Meydan parkında barışmak isteği eşinin kafasına kurşun sıkan Azeri koca tutuklandı. Yaşanan dehşet verici görüntüler hafızalara kazındı. Araklı’da parçalanan araçta can veren gencimiz, yine aynı ilçede yaşanan kazada kamyonete arkadan çarpan araçta bulunan kadının ölümü büyük hüzün yarattı. 

Dernekpazarı’nda ise dereye yuvarlanan araçta bulunan 2 kişi hayatını kaybederken 9 saat telefon başında kurtarılmayı bekleyen vatandaş gazetemizde manşet oldu. Yomra’da ise konteynerda ölü bulunan işçi yakınlarını hüzne boğdu. Tonya İlçesi’nde pat pat kazasında kaybettiğimiz minik çocuk ailesini kahretti. Artvin’de yanarak ölen karı kocanın acısı dinmedi. Ve elbette Sınır ötesindeki şehitlerimiz kahramanlarımız. Allah’tan rahmet diliyoruz.
Mutlu Haftalar TAKA

Editör: TE Bilisim