SİZLER BÜYÜTTÜNÜZ!

Sevgil Okurlar,

20.yaşını kutlayan TAKA Gazetesi’nin en büyük destekçisi siz okurlarsınız. Bu gazete ile ilgili bir gerçeğin altını çizmekte fayda var. Dünyada kuruluşunda ilki gerçekleştiren bir gazetedir TAKA. Çünkü henüz bayilere çıkmamış gazeteye sizler 1500 abone oldunuz. Bize öyle bir destek verdiniz ki 20 yaşına kadar taşıdınız.  TAKA Gazetesinin abone ile Ortahisar’dan sonra en fazla takip edilen  ilçelerden birisi de Araklı ilçemizdir. Araklı’da birçok çay ocağı TAKA Gazetesini yerel gazete olarak seçerek alır. Mevlana çay evinin işletmecisi Kazım Karakuş’da aralıksız olarak 20 yıldır TAKA Gazetesi alan ve müşterilerine sunan bir isim. Kendisi ile sohet ettik. TAKA Gazetesinden memnun olduğunu söylerken şunları ifade etti: ‘TAKA Gazetesi sansasyondan uzak ve yapıcı bir yayın çizgisinde.’ Karakuş’u tebrik ediyor ve bol kazanç diliyoruz.

ALT YAPI ÇOK ÖNEMLİ

Değerli Okurlar,

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve TİSKİ önemli bir çalışmaya başladı. Ortahisar sınırları içindeki 560 km’lik isale hattını yeniliyor ve kentin yorulmuş su ve kanalizasyon borularını değiştiriyorlar. Bunun için kent merkezinde uzun süre kaldılar. Ancak işin sonuna doğru geldiler. Bu süreç içinde bizlere şikayetler gelmiyor mu, geliyor. Bunları gazete aktarıyor ve bazen de yetkilileri uyarıyoruz. TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş iletişime açık bir isim. Örneğin Beşirli’deki çalışmalardan şikayet geldi ve kendisi ile bunları paylaştık. Anında çözüm ürtemeye çalıştı, bir de bilinsin diye şunu söyledi: ‘Bazı abonelerimiz var, onlar yeni isale hattından su almak istemiyorlar!’ TİSKİ Trabzon’da çok zor işler yapıyor. Bir taraftan Akoluk’a yeni bir arıtma tesisi kuruyor diğer taraftan sahili temizlemek için 12 derede birden temizleme çalışması yapıyor. Yine kentin kalbine girerek su kanalizasyon çalışması gerçekleştiriliyor. Bunun yanında Telekom çalışması, Doğalgaz çalışması, fiber alt yapı çalışması da olduğunu unutmayalım.

ŞALPAZARI HABERİ..

Sevgili okurlar,

Geçen hafta TAKA Gazetesi’nin haberi sosyal medyada TT oldu. Trabzon’un Şalpazarı ilçesindeki şapka fabrikasında Kürdistan logolu şapka üretildiğinin haberini alan MHP’li Belediye Başkanı Refik Kurukız zabıta ekipleri ile birlikte fabrikayı bastı. Şapkaları aldı ve sonrasında da bir araya toplattı ve yaktı. Bu eylem sadece TAKA Gazetesinde yer aldı. Muhabirimiz Bahattin Baştürk hem resimlere hem de video görüntülere ulaştı önemli bir haberciliğe imza attı. Şimdi Fabrika sahipleri ‘Bu şapkalar Kuzey Irak Kürdistan özerk bölgesine gidecekti’ diyormuş. Nereye gderse gitsin başkan haklı tepkisini verdi TAKA gazetesi de haberciliğini yaptı.

TRABZONSPOR GÜMBÜR GÜMBÜR

Sevgili Okurlar,

O sene bu sene olur mu? Trabzonspor lige iyi başladı. Hakem Cüneyt Çakır Galatasray galibiyetimizi engellese de İstanbul’da Kasımpaşa önünde yeni bir galibiyetle birlikte 13 puana yükseldik. Bu Trabzonspor’un ayak sesleridir. Hem lig şampiyonluğu hem de Ziraat Türkiye kupasını hedefleyen Trabzonspor’un her zaman her yerde yanında olacağız. Haksızlığa uğradığında ise geçen hafta verdiğimiz mücadeleyi ve desteği de her zeminde vermeye devam edeceğiz. Çünkü bizim için Trabzonspor’u yönetenler değil, kimin iyi yönettiği önemlidir.

MUTLU HAFTALAR

TAKA

Editör: TE Bilisim