Sevgili Okurlar;  Fındık alımları konusunda her türlü teknik altyapı, personel ve finansman hazırlıklarını tamamlamış olan Toprak Mahsulleri Ofisi, %50 sağlam iç fındık esasına göre;
Giresun kalite kabuklu fındıkları   17,00 TL/kg,
Levant kalite kabuklu fındıkları    16,50 TL/kg,
Sivri kalite fındıkları ise 15,50 TL/kg fiyattan satın alacak.
Ürün bedeli ödemeleri en geç 20 gün içerisinde yapılacak.
Üreticilerimiz randevularını 19/08/2019 tarihinden itibaren internet üzerinden http:\\www.tmo.gov.tr veya http:\\randevu.tmo.gov.tr adreslerinden alabilecekler.
 
Trabzon’un Hayal Projeleri
 
Değerli okurlar; Trabzon’un unutuldu denilen projesi Trabzonlu bakanın ağzından yinelendi.  Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Trabzon’da düzenlenen toplantıda şehrin hayali olan Erzincan-Trabzon demiryolu ağı hakkında konuştu. Turhan, “Trabzon'u sadece kara yolları yatırımları ile bayındır hale getirmiyoruz. Yatırımlarımız ulaşımın tüm modlarını kapsıyor. Trabzon-Erzincan Hızlı Demiryolu Hattı Projesi çalışmalarını başlattık. Etüt projesinin hazırlanması için yüklenici firma ile sözleşme imzaladık ve yer teslimini yaptık. Belli oranda fiziki ilerleme sağlandı. Bu önümüzdeki yıl projesini tamamlamış olacağız” dedi. Bakan Turhan’ın bu sözleri şehirde olumlu karşılandı. Bir diğer unutulan önemli proje şehir hastanesi hakkında yetkili mercilerden açıklama bekleniyor. Şehrimize hizmet eden her kim olursa olsun Taka gazetesi destekçisi ve takipçisi olmaya devam edecek.
 
Akyazı’da Şölen Var
 
Sevgili Okurlar; Trabzonspor’da Yusuf Yazıcı transferi gündemi çok meşgul etti. Yusuf’suz bir Trabzonspor nasıl olur Sparta Prag maçında gördük. Bordo-Mavili takım güç kaybetse de onun pozisyonunda oynayacak oyuncular takımda var. Yeni transferlerden Aleksander Sörloth attığı gol ve oyun aklıyla çok beğenildi. Trabzonspor rövanşı evinde rahat alacak gibi gözüküyor. Takımın tam hazır olmadığı da Prag maçında görüldü. Her geçen gün üstüne koyacak olan Trabzonspor lige bomba gibi bir giriş yapması bekleniyor. Öte yandan Trabzonspor yönetimi transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bir forvet ve sol bek almayı planlayan yönetimin transferleri bitirmesi an meselesi. Şimdi traftar desteği çok önemli. prag maçının biletleri tükendi. Perşembe günü Akyazı’da şölen olacak.
Editör: TE Bilisim