Sevgili okurlar; Ekonomik yönden büyük bir girdi sağlayan Trabzon’da trafik sorunu bir kez daha patlak verdi. Şehir içi ve sahil yolunda günün her saati araç kuyrukları oluştu.
 
Trabzon’a gelen vatandaşlar trafik için İstanbul’dan farksız yorumunu yaparken acil çözüm istediler. Buradan yetkililere sesleniyoruz, bu yoğunluktan ders çıkaralım trafiğin tıkandığı yerleri not ederek bir an önce çalışmalara başlayalım. Çömlekçi, Değirmendere, Söğütlü Kavşakları ve Boztepe yolu önceliğimiz olmalı.
 
Bakanların Tatili
 
Değerli okurlar; Trabzon’da bayram uzun sürüyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan bayramın 2. Günü Trabzon halkıyla kucaklaştı. Ardından ise Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tatil için Trabzon’a geldiler. Şehri gezen ve vatandaşlarla iç içe olan bakanlar yaylalarda moral depoladılar. Bu ziyaretler şehre kazançtır.
 
Denize Dikkat
 
Sevgili Okurlar; Karadeniz’de havalar bunaltıcı ve aşırı nemli. Serinlemek için denize giren vatandaşlar denizin azgın sularına karşı koyamıyor. Boğulma vakaları her geçen gün artıyor. En son Sürmene’de 2 kardeşin denizden cesedi çıkarıldı. Büyük acı yaşadık. Sürmeneli Balcı ailesine bir kez daha sabır diliyoruz. Denize giren herkes çok dikkatli olmalı. Şehrimizde denize girecek alanlar çok kısıtlı, güvenliği olmayan yerlerde girmemek en doğrusu.
 
Trabzonspor’a Destek Zamanı
 
Değerli Okurlar; Trabzonspor dün Kasımpaşa maçıyla lige başladı. Şampiyonluk yarışlı için yola çıkan Bordo-Mavililer bu sezondan çok umutlu. Camia taraftar ve takım o havayı yakaladı. Bundan sonra takımımıza daha çok destek vermeliyiz. Hakkımızla savaşa savaşa bu yolda ilerlemeliyiz. Şampiyonluk gelir yada gelmez biz elimizden geleni yapmalıyız. Hep destek tam destek zamanı.
Editör: TE Bilisim