TRABZON’DA SİYASET RÜZGARI SERT ESİYOR

Sevgili Okurlar;

Geçtiğimiz hafta Trabzon’da siyaset rüzgarı esti. AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş beraberinde Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu ile birlikte Trabzon’a geldi. Burada bir dizi ziyaretlerde bulunan Kurtulmuş teşkilatla, STK’larla ve basınla buluştu. Kurtulmuş, hem Trabzon hem de Türkiye gündemiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Türkiye’nin ekonomik buhrandan kurtulacağını belirten Kurtulmuş, Trabzon’un da istediği yatırımlara kavuşacağını belirtti. Ardından Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Yomra İlçesi’nde miting yaptı, açılışa katıldı. Uysal’ın gündeminde başkanlık sistemi vardı.

YETKİYİ KALDIRAMADINIZ

Uysal,” Milletimiz yetki verdi ama siz mazeret ürettiniz” dedi. Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı, eski Milletvekili İdris Şahin’de hafta sonu Trabzon’daydı. STK’ları ziyaret eden Şahin daha sonra Trabzon esnafını ziyaret ederek esnafın sorunları dinledi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da ocak ayında Trabzon'da kapsamlı bir program düzenleyeceği belirtildi. Siyasetin kalbi Trabzon’da atmaya devam edecek. Şehir olarak bu siyasi hareketliliği fırsata çevirmeliyiz.

TAKA’YA PLAKET

Değerli Okurlar;

Taka Gazetesi, her daim doğrunun ve haklının yanında olurken haksızın karşısında durmuştur. Şehirde yapılan güzel işlerin hakkını her daim teslim etmiştir. Türk Kadınlar Birliği Trabzon Şubesi’de bu kapsamda Taka Gazetesi’ni onurlandırdı. Kadın haklarını her platformda savunan ve proje ve etkinliklerine destek veren Taka Gazetesi’ne Türk Kadınlar Birliği Trabzon Şubesi Başkanı Canan Nehbit ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından plaket takdim edildi. Kendilerine nazik davranışlarından ötürü teşekkür ediyor, kadınlarımız baş tacımızdır diyoruz.

YANGINA DİKKAT

Sevgili Okurlar;

Doğu Karadeniz’de son günlerde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ile çıkan orman yangınları şiddetli rüzgarlarla hızla yayıldı. Çıkan yangınların ardından yetkililer uyarılarda bulundu. Buradan bir kez daha vatandaşlarımıza sesleniyoruz. Bahçe temizliğini yaptıktan sonra biriken yaprak, dal gibi yanıcı maddeleri yakarken çok dikkatli olmalıyız. Ateş sönene kadar başından ayrılmamalıyız. Olası bir yangının büyük zararlar doğurabilirken cezası da ağır.

FIRTINA FARKI KORUYACAK

Sevgili Okurlar;

Rakipleriyle arasında önemli bir puan farkı bulunan lider Trabzonspor 27 maç sonra Antalya deplasmanında 3 puan bıraktı. Antalya’nın ölüm kalım maçı gibi büyük bir hırsla oynadığı maçta Trabzonspor’da istediği oyunu ortaya koyamadı. Nwakaeme’nin sakatlığı ve bazı oyunculardaki performans düşüklüğüne birde şansızlık eklenince mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Bu maçtan önemli dersler çıkarmalıyız. Şimdilik sadece 3 puan kaybettik. Daha fazlası ağır hasar verir. Fırtına devre arasına kadar olan maçlarını kazanmalı. Puan farkı daha fazla kapanmamalı. Takım motive olacak, taraftar stadı dolduracak, bu yolun sonu şampiyonluk olacak.

MUTLU HAFTALAR

TAKA

Editör: TE Bilisim