Sevgili Okurlar; Önceki gece muhteşemdi. Tribünler tıklım tıklımdı doldu, zafer marşları sahayı inletti. Tam bir festival havası esti. Uzun zamandır böyle rahat bir maç izlememiştik. Trabzonspor, ligde oynadığı 3 maçını da kazanan Galatasaray’ı adeta sahadan silerek destan yazdı. Her şey Bordo-Mavililerin istediği gibi gerçekleşti. Akıllı bir oyun, usta ayaklar ve galibiyete olan inanç. Sahada özlenen ve beklenen bir Trabzonspor. Sosa, Yusuf, Rodallega, Anthony Nwakaeme başta olmak üzere tüm takım elinden geleni ortaya koydu. Geçtiğimiz hafta Alanyaspor’a 6 atan cimboma adeta futbol dersi veren Trabzonspor 3. golden sonrada vitesi düşürdü, son dakikalarda ise sonradan oyuna giren yeni golcüsü ile noktayı koydu.
 
Bizde TAKA Gazetesi olarak bu tarihi galibiyeti okuyucularımızla en güzel şekilde paylaştık. Yapılan birinci sayfayı yıktık yerine tam sayfa Trabzonspor’umuzun bu güzel zaferini koyduk. Spor sayfalarımızla birlikte bu coşkuyu siz değerli okuyucularımıza yansıttık. Eski günleri tekrar yad ettik. Trabzonspor takımı Galatasaray maçında oynadığı futbolla gelecek maçları için umut verdi. Bu takım isterse ilk 2’ye gireceğini çok net gördük. Taraftarında bu galibiyette payı büyük. Böyle devam ederlerse içerde kimseye puan vermeyiz. Böyle devam et fırtınam.
 
TMO Neyi Bekliyor?
 
Değerli Okurlar;Trabzon’da bu günlerde en çok konuşulan bir diğer konu ise fındık fiyatları. Toprak Mahsulleri Ofisi’nin piyasaya ne zaman gireceği ve ürüne ne kadar fiyat vereceği merakla bekleniyor. Üreticilerin büyük bir kısmı TMO’dan gelecek müjdeli haberi bekliyor. En az 15 TL’den piyasaya girmesi beklenen TMO’nun bunun altında bir fiyat vermesi üreticinin emeğinin hiçe sayılması anlamına geliyor. TMO’nun bu kadar beklemesi de düşündürüyor. Fındık alım kaygısı olmayan bir kurumun nasıl bir politika ederek üreticiyi mutlu edeceği merakla bekleniyor. 
 
Balıkçılar İşbaşında
 
Sevgili Okurlar; Karadeniz 1 Eylül Cumartesi günü av yasağı kalktı. Balıkçılarımız sabahın erken saatlerinde tekneleriyle denize açılarak ‘vira Bismillah’ dedi. Umarız bu yıl bereketli bir avlanma sezonu geçiririz. Kazasız belasız, alıcının da satıcının da memnun olacağı bir balık sezonu geçiririz. Onlar bölgemizin emekçi çalışanları. Balıkçı kardeşlerimize Allah kolaylık versin, rasgele diyoruz.
 
Mutlu Haftalar TAKA
Editör: TE Bilisim