SEDAT PEKER "MUPPET" SHOW....!!!

Biraz klişe gibi gelebilir ilk etapta; amma ve lâkin hayata bakış düsturumuzu itina ile hatırlatmakta fayda var!!

Allah'ın Arslanı Hz. Hamza'nın; o asırları aşan ve dillere pelesenk olan meşhur vecizini şiar edinmiş yüreğimiz çok şükür ki babadan oğula vasiyet...!

"Gözümüzün gördüğü hiçbirşeyden korkmadık, korkmayız ve korkmayacağız " da biiznillâh; bu can bu bedene emanet olduğu sürece...

Gözünüzde o çok büyüttüğünüz, gölgesinden dahi çekindiğiniz, anlata anlata milletin dediğinin üzerine bir de fazlasını koyarak; tam da  dedikodu "işte böyle birşey demek ki üstadım’ diyerek noktaladığımız bir zat sadece...

Bilmeyenler ve hatırlamayanlar için hemen bir "Geçmiş zaman olur ki!" turu yapalım o zaman, ne dersiniz??

90'lı yılların o meşhur, sokakta herkesin dilinde olan ve "Allah Allah Bu Türkiye Cumhuriyeti'ni gerçekten kim yönetiyor" sorusunun herkes tarafından sorulduğu ama cevabının SİR türlü bulunamadığı ve o dillere destan "DERİN DEVLET" kavramının pik yaptığı yıllar...

O zamanların meşhur paşası Veli Küçük'ün Trabzonlu meşhur kabadayI HEMŞEHRİMİZİ ikame olarak topluma servis ettiği bir şahıstan öte değildir esasen Sedat Peker...NET !

Ülkücülüğüyle övünen(artı parantez, bütün lügatlara ve gerçek ülkücülerin hayatlarına ve eserlerine bakın ki; böyle bir ülkücülük olamaz. Velev ki ülkücülüğü mafya ile örtüşür bir marka haline getirenlerdir ki, ülkücülüğe ve ismine en büyük zararı Onlar vermişlerdir.NOKTA .); lâkin ülkücülük kavramı ile uzaktan, yakından alâkası olmayan, ülkücülük manifestosuna en büyük zararı verdiklerinden bi haber bir parazit güruhtur Onlar. NET...!!!

ÖNEMLİ NOT: Kimdir bu "ÜLKÜCÜLER" sahiden??? sözü gelmişken...!

El Cevap; Üstad Necip Fazıl'dan geliverir: "Allahsız'ın nefret, Namussuz'un dehşet, Yüreksiz'in Heybet, Başıboş'un Mihnet, Devrimbaz'ın Zulmet, Eyyamcı'nın Şirret, İnmeli'nin Sıklet, Anarşist'in Devlet, Komünist'in İllet saydığı muhterem insanlardır". NOKTA.

Mahfettiniz ulan bu güzelim kavramı...Ayaklar altına alıp; sıradan bir düşünce, sığ bir akım imiş gibi tepindiniz üzerinde. Nemalandınız yıllarca...Yalan mı???

Ülkücülüğü o güzelim, nezaketten bakılamayacak derecede naif bir efsaneyi ezip geçtiniz...!

Ülküyü; MHP'ye oy vermekten ve "9 IŞIK" doktrininden ibaret görenler, ellerinde tesbih ile "Allah" zikri yerine utanmadan o mübarek tesbihi sallayıp "MAFYACILIK" oynayanlar (NOT:Güçlerini ve özgüvenlerini; yüreklerinden değil de, etraflarında ki boş beleş kalabalıklardan alan, höt desen olduğu yere koyuverecek basiretsizler topluluğu), yumurta topuk özentileri, entellektüellikten ve bilimden bihaber olup çorabın beyazına takılan şekilciler ve çapsızlar, beynin içine bakmak yerine, bıyıkların ovalinde boğulanlar; davranışları, karakterleri ve duruşları ile  ‘BOZKURT’ olacak yerde, kurt uluması ile insanlara itici gelerek toplumu Ülküden soğutanlar, ülkücülüğün esasının Türk-İslâm sentezi olduğunu unutan oldumcuklar; sözümüz tam da sizedir. NOKTA .

İşte yola yukarıda dem vurduklarımız gibi "sözde ülkücü " olarak çıkan; daha sonra menfaati gereği, dirayeti yetmeyince ve muslukların kesileceğini görünce; zaten olmayan duruşunu bozup Ak Parti'ye yanaşancıkların başında gelen birisinden bahsediyoruz çocuk...!!!

NOT 1: Hiçbir gerçek ülkücünün; Ak Parti veya diğer Partiler adına yasal miting yapmışlığını görmüşlüğü yoktur bu gözlerin. Sedat Peker hariç...NET .

NOT 2: Hiçbir gerçek ülkücünün, yola katıksız ülkücüyüm şiarı ile çıkan saf ülkücünün, şartlar ne olursa olsun; 1 eliyle "Rabia " diğer eliyle de  “Bozkurt" işareti yaptığını görmemiştir bu gözler. Şarlatanlar, menfaatçi fırıldaklar hariç...NET...!!!

NOT 3: Hiçbir gerçek ülkücünün adamlığının, T.C sınırları içerisinde ki ömrünün, BİR BAŞKA BABANIN içeriden çıkmasına kadar olduğunu, Türkiye'ye dönmesi yalan olunca da; eteğinde olan olmayan ne varsa, 1'i Bin yaparak ve çamur atmadık kişi bırakmamak kaydıyla döken ve en önemlisi de T.C düşmanı olan içeride ki ve dışarıda ki emperyalistlerin kuklası haline geldiğini görmemiştir bu gözler. Bahsi geçen şahıs hariç...NOKTA .

Son olarak...!!!

Gerçek ülkücü, gerçek vatanperver nasıl olunur dostlar; bilir misiniz?

Türk-İslâm ışığı ile yolunu aydınlatan, içeriğinde nezaket, letafet, zarafet, asalet olduğu kadar; insan odaklı olan ve hiçbir insanı kınamadan herkese dergâh kapısı gibi kucak açan, mert, namuslu, sözünün eri olan; şeklen değil, yürekten ve beynen "ADAM" olan, her kadına da kendi anası, bacısı gibi bakabilecek kadar yiğit, parayla ve makamla satın alınamayacak kadar vakur, cefa çekmeye doğuştan talip olan, yoklukta ki sabrı ile varlıkta ki tavrı örtüşen; vatanını, bayrağını, ezanını namus addeden, ilim ve bilim nerede ise, oraya koşmaktan 1 an dahi tereddüde düşmeyen, gerçek entelektüellerin ve beynini kullanabilenlerin dergâhıdır, "ÜLKÜ DERGÂHI"...!

Tıpkı "Ne Olursan Ol Yine Gel" diyen Mevlâna'nın düsturunda olduğu gibi..!

Bilmem anlatabiliyor muyuz acep dostlar???

Selâm ve muhabbetle sevgiler&saygılar