DÜNYA HİÇ BU KADAR VİCDANDAN YOKSUN OLMADI

Dünyada olup biteni soğukkanlılıkla izleyen, “gelişmiş” olarak nitelendirilen hiçbir devletin vicdanı kalmamıştır.
Bu ülkeler etkisizdir, kifayetsizdir, güvenilmezdir.

Tüm coğrafyayı sadece ekonomik ihtiyaçlar üzerinden değerlendirmek; analizler yapmak, dengeleri bu çerçevede ele almak, bunun üzerinden müttefiklikler kurmak ve güvenmek büyük bir yanılgıdır.

BAŞKA ÜLKELERDEN MEDET UMMA DEVRİ KAPANDI

Bu yanılgı, çok açık bir şekilde önümüzdeki süreçte ortaya çıkacaktır.Artık hiçbir ülkenin bir başkasından medet ummaması gereken bir dönemdeyiz.

Yannnn
Dünyada güvenlik anlayışlarının, konvansiyonel savunma doktrinlerinin, vekâlet savaşlarının ve diplomatik ilişkilerin etkisini yitirdiği bir çağdayız.

ALÇAKLIĞIN ELBETTE HESABI SORULACAK

Gazze, yeni bir dönemin başlangıcı idi.
Gazze’deki katliam, her şeyi değiştirmiştir ve değiştirmeye devam edecektir.
İran’a Irak’a, Filistin’e, Afganistan’a, Suriye’ye Lübnan’a, Libya’ya Yemen’e ve tüm Müslüman ülkelere uygulanan alçak yöntemler er ya da geç karşılığını bulacaktır.

Zelenskiy’den Moskova’ya Sert Çıkış: “Saklandıkları Yerden Çıkıp Masaya Otursunlar!”
Zelenskiy’den Moskova’ya Sert Çıkış: “Saklandıkları Yerden Çıkıp Masaya Otursunlar!”
İçeriği Görüntüle

EMPERYALİST GÜÇLERE ASLA FIRSAT VERMEYECEĞİZ

Tüm insanlığı ve dünyayı teslim almak isteyen, post-küreselleşme dönemini başlatmak isteyenlere asla fırsat verilmemelidir.
Gelinen bu süreçte, önceliklerimizin değişmek zorunda olduğu yeni bir dönemin perdesi açılmıştır.
Ve biz, bu döneme hem hazırız, hem de hazırlanıyoruz.Allah, vicdanını kaybetmiş katiller karşısında milletimizi, Müslümanlar ve insanlığı korusun.

Whatsapp Image 2025 06 26 At 10.44.58

HASTALARA ŞİFA İÇİN ALLAH'A DUALAR ETTİK

Eski İçişleri Bakanı AK Parti Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Süleyman Soylu Suudi Arabistan'da hac görevini tamamladıktan sonra makamında ziyaretçileri kabul ediyor. Soylu'nun Gazi Meclisi çatısı altındaki kabulüne yoğun bir ilgi var.

Mescid-i Nebevî’de Kuran okurken haca gelenle tarafından görüntülenen Süleyman Soylu Gazze başta olmak üzere dünya üzerinde zalimlerin katlettiği tüm mazlumların refahı ile birlikte şifa bekleyen hastalar için dua ettiğini belirterek Allah herkese bu kutsal görevi yapmayı nasip etsin yorumunda bulundu

Süleyman Soylu'yu hac dönüşü makamında ziyaret edenler arasında Taka Gazetesi Haber müdürümüz gazeteci yazar Ahmet Külekçi'de yer aldı..

Kaynak: HABER MERKEZİ