Toplum olarak gayri meşru yaşantıya sanki biraz düşkünüz gibi. Tabi bu argümanlarımı sizlerle paylaşırken de sakın ola Nizamettin Hocamız bizlerin özgürlüklerini kısıtlamamaya dikkat ediniz dediğinizi duyar gibi olduğumu da açıkça yazmak isterim.

Rabbimizin biz kullarının nesil emniyetini temin adına  soy bağını zedeleyecek her türlü gayri meşru ilişkiyi zina  ve fuhuş gibi yasakladığını yazmak isterim. Ayet açık ve net. “ Zinaya yaklaşmayın! Muhakkak ki o çirkin ve kötü bir yoldur.”

Zina çok sakıncalı bir  ilişki çeşididir. Evet belki karşında ki kadınla birkaç dakika beraber olursun belki tatlı da olur da o çirkin işin akabinde neler oluyor bir bilsen inan bana belki de bir daha aklına bile getirmezsin. Ne demek isterim biliyor musunuz ?! O kadınla beraber oldun mu kadın hamile kalır ve sonuçta da kadın çocuğunu doğurduğunda sahiplenmez ve o günahsız evladın veledi zina olarak çocuk yuvalarına bırakılmasına sebep olursun. Burada şunu açık olarak yazmak isterim ki veledi zina çocuklar yani zina ürünü çocukların hiçbir günahları olmadığı için onlarda güzel bir hayat yaşarlarsa onlar içinde hem de daha kolay olarak sonuçta cennet vardır.

Siz hiç zina mahsulü bir çocuğun sahiplenildiğini duydunuz mu?! Ben söyleyeyim ben bu yaşıma kadar duyduğumu söylemeyeceğim. Duymadım. Ama şunu duydum bu çocuklar çocuk yuvalarında büyüyüp hayat mücadelesine iştirak ettiklerinde kendilerinin zina mahsulü olduklarını öğrendiklerinde kaynar sular başlarına dökülmekte. Buna hakkınız var mı?! Hafta içi kadın programına bu aralar makalemi yazmak için baktığımda buna çok defa şahit oldum. Yiğit delikanlı babasını öğrenmek için bu programa katılıyor babasının isminin verilenlerin  hiçbiri çıkmıyor.  Garibim hıçkırıklar içerisinde yerlere kapanıp insanımızın önünde ağlamaya başlıyor. Buna hakkınız var mı?! Ben söyleyeyim hakkınız yok. Evet belki günümüzde dini değerlerden bir takım insanların para gibi menfaatlerinden dolayı  bu çirkin iş güzel gösterilir ama bu göz  yaşları bir gün bu menfaat gruplarını boğacak olduğunu hassaten yazmak isterim. Kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz.

 “Peygamberimize bir gün arkadaşlarından biri gelir. Peygamberimize zina yapmak istediğini söyler. Peygamberimiz bu arkadaşına sen hiç kendi annenle, kendi hanımınla , kendi kızınla ve kendi kız kardeşinle zina yapılmasını ister misin der?! Bu genç istemem der . Peygamberimiz bunun üzerine senin zina yapacağın kadında bir başkasının ya hanımı ya annesi ya kızı yada kız kardeşi der. Bu cevap üzerine bu genç vallahi! Bundan sonra bir daha zinaya teşebbüs etmeyeceğim diyerek Peygamberimizden ve Allah’tan özür diler.”

Ey okuyucu! Şunu unutma ki eğer bugün dualarımız kabul görmüyor ve bir buçuk milyar Müslüman olarak dünyada zillet içerisinde isek bunun en önemli sebebi Rabbimizin bizlere çizdiği hayat çizgisinden uzaklaşmamızdandır. Aksi durumlarda daha çok insanımız ölür , kadınlarımıza tecavüz edilir, yeraltı ve yer üstü hazinelerimiz çalınır. Sen Allah’ın çizdiği yaşam çizgisinden uzaklaştığından elin adamını kınarsın da elin adamları bir yerleriyle sana gülerde haberin olmaz.

Zina fakirliktir…