Pandemi’den sonra oğlu, gelini ve torunu ile  Eynesil sahil parkına giden Ülfet Dikici ve ailesi sahili pis buldu ve Belediye başkanına ulaştı. 

Başkan  zabıta ve  çalışanları ile bölgeye geldi. Tartışma anında zabıtalarla kavgaya tutuşan oğluna yardıma giden kadın yüzünden yumruklandı.

Giresun’un Eynesil ilçesinde oğlu gelini ve torunu ile birlikte parkta dinlenmeye gide Ülfet Dikici isimli kadın oğlu ve gelini ile darp edildi.
 
Yaşadıklarını video ile paylaşan kadın şunları söyledi:

‘Pandemi sebebiyle ilk kez evden ailece çıktık ve Eynesil sahil parkına geldik. Sahil parkı kirli idi ve temizlenmesi için oğlum Belediyeyi aradı. Bu sırada belediye başkanına ulaştı ve telefonda tartıştılar. Başkan, çalışanları ve Zabıtalar  ile sahile geldi. Oğlum zabıtalar ile tartışırken zabıtalar ve İşletmeciler  oğluma vurmaya başladılar . Oğlum darp edildi, gelinim tokatlandı. Bende oğluma yardıma gittim. Bu sırada beni de yumrukladılar ve yüzüm bu hale geldi. Beni bu hale getiren kim ise onun cezalandırılmasını istiyorum. 20’ye yakın şahit var.  Biz dövülürken belediye başkan orada idi ve seyretti.’
Birol Sancak