Refah Partisi ve Milli Gençlik Vakıflarından gelen bir kardeşlik öyle bir kardeşlik ki 1990’lı yıllar Nurettin Şar Milli Gençlik Vakfı Genel Başkan Yardımcısı, Hakan Usta Refah Partisi Boztepe Gençlik kollarında ve Milli Gençlik faaliyetlerinde aktif. Bugün Nurettin Şar BTK (Bilgi Teknolojileri Kurumu)Yönetim Kurulu Üyesi, Hakan Usta Cennet Mekan Erbakan Hocamızın yaşarken tek tuttuğu Futbol takımı Necmiati spor kulübü Başkanı, Gençlik Merkezi Müdürü ve Karadeniz Gençlik Kulüpleri Federasyonu Başkanı.

Türkiye’yi karış karış dolaşıyor. İki Dava arkadaşı bugünde beraberler, Vefa, Cefa Kader birliği yapmışlar. BTK yönetim Kurulu Üyesi olan Nurettin Şar  Cennet Mekan Erbakan Hocanın MGV teşkilatlarını teslim ettiği Rahmetli Şehit Adnan Demirtürk’ün uzun yıllar yardımcılığını yaptı. Gençliğin beklenen ruhunu, Ayasofya Camii ruhunu yaşatacak Nurettin Şar ve arkadaşlarının ayağa kaldıracağından hiç şüphe yok:

SAĞLIKTA BOŞLUK YOK

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Sağlıktan sorumlu vali yardımcısı Bünyamin Yıldız, İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta, Dr. Erdem Şen, Dr. Oğuz Kara, Dr. Yavuz Çakıroğlu, Dr.Kemal Süleyman, Dr.Köksal Hamzaoğlu diğer ilgili ve yetkililer ile bir araya gelerek Pandemi sürecinde durumu değerlendirdiler. Ustaoğlu ve Sağlık Müdürü Dr.Hakan Usta daha sonra Kanuni Eğitim Araştırma Hastanesi ziyaret ederek sağlık çalışanları ile bir araya geldiler. Başta maske, mesafe ve hijyen olmak üzere gösterdiği hassasiyet dolayısıyla Başekim Prof. Dr. Süleyman Türedi ve Yardımcıları ve hastane müdürlerine teşekkür ettiler.  

ESNAFIN DERDİ İLE DERTLENDİ

CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi TBMM’de Kabul ettiği bir grup esnafla dertleşti. Esnaflar, ‘Kira yardımı dediler alamadık, Esnaf Kredi Kooperatifleri destek kredisi verdiler faiziyle Pandemi süreci bitmeden geri istediler. Yetmedi SGK ve Vergi Dairelerinin tacizine uğruyoruz. Demoklesin kılıcı gibi kafamızdan aşağı duruyorlar her gün bir sarı zarf gönderiyorlar. Dükkanımız mekanımız kapalı ne yapacağımızı şaşırdık iflasın eşiğine geldik.’ dediler.

BİR DE ONDAN DİNLEYİN

Trabzon Arsinli siyasetçi Yüksel Büyükkol bir süredir Çubuklu Mahallesinde oturuyor. Annesinin hizmeti yapıyor. Büyükkol mahalledeki büyük tehlikenin farkında olunmasını isteyerek ‘Uzunlar mahallesi kayıyor. Trabzon Milletvekili Sayın Ahmet Kaya geldi ve sorunu meclise taşıdı. Bir an önce müdahale edilmez ise bir facia olacak’ dedi ve yetkilileri uyardı.

KOÇARSLAN’IN YARDIMSEVERLİĞİ

Belçika'da ikamet eden Araklılı Değirmencik Köyü (Ağanas) Belçika Türk Spor ve Kültür Federasyon Başkanı Nedim Koçaslan “Bu Ramazanda da hayırsever olarak, Araklı´da bir fırına borcu olan mahalle sakinlerinin borcunu ödedi.  Hayırsever, ihtiyaçlarının karşılanması için fırın sahibine ekmeklerini veresiye almak zorunda kalan müşterilerinin borcunu ödemek istediğini belirtti. Veresiye defterinde borcu olan ailelerin tüm borçlarını kapatan hayırsever Koçaslan´dan  Allah razı olsun.

1 MAYIS’I KUTLADI

Trabzon 18,Bölge Eczacılar Odası Başkanı Çetin Kansız ‘Para kazanmanın son bulması ve emeğin gerçek değerini alması dileğiyle 1 Mayıs işçi bayramını kutluyorum’ dedi.         

KADINLARI KUTLADI

Ak Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahattin Çebi, 81 il arasında birinci olan Kadın Kolları İl Başkanı Meryem Sürmen ve 911 ilçe başkanı arasında birinci olan Ortahisar kadın kolları başkanı Nadide Cihan’a Çiçek sunup tebrik etti ve desteklerinin kendileri ile birlikte olduğunu belirtti.

‘OKULLARIMIZI ÇOK ÖZLEDİK’

Elif Su, Muhammed Emir Sarı. Sevgili Zafer Sarı’nın çocukları. Kendilerini Zehra Kitapçıoğlu İlkokulunun hemen önünde babaları tarafından resimleri çekilirken gördük. Ve sorduk. Okullarınızı özlediniz mi, ‘Hem de çok özledik’ dediler. Peki okuyunca ne olacaksınız? Elif İletişimci olacak, ağabeyi ise zaman içinde karar verecek. Gerçek olan şu ki, çocuklar okullarını çok arıyorlar ama önce sağlık diyerek sabırla pandeminin bitmesini bekliyorlar.

KİTAPLAR BAŞKAN AMCADAN

Trabzon’un Şalpazarı İlçe Belediye Başkanı Refik Kurukız, okumayı çok sever. Gününün büyük bölümünü de evinde kendisine özel yaptırdığı kütüphanede okuyarak geçirir. Çocuklara da kitap okuma tavsiyesinde bulunan Kurukız, ilçede çocuklara kitap hediye etti. Kurukız, “MHP Şalpazarı Kadın Kolları Başkanımız Nezihe Gülbahar Bayak ve yönetimi ile ilçemizde çocuklara kitap dağıttık. Gençlerimizin okumasına katkı sağlayacak bu organizasyonla ilçemizdeki kitap okuma alışkanlığının artmasını temenni ediyoruz” dedi.

BAŞKAN ÇOCUKLUĞUNU YAŞADI

AK Parti Trabzon’un Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hakan Kocaman, hafta sonunu ata toprakları Yavuzköy’de geçirdi. Havanın güzel gitmesini de fırsat bilen Kocaman, kızı ile köyde doyası ile vakit geçirdi. Derede suya giren Kocaman, “Bugün günlerden Yavuzköy ve çocukluğum” dedi.

Editör: TE Bilisim