Hastane yönetimi yaptığı açıklamada hasta olduğunu zanneden bu kişinin evde yalnız kalmaktan korktuğu için sürekli hastaneye gittiğini bir yıl içinde 129 kez acilden giriş yaptığını ifade etti. 

5 yıldır sürekli hastaneye gittiğini geceyi hastanede geçirdikten sonra evine döndüğü ifade edildi. Hasta yönetimi bu kişinin Psikolojik sorunları olduğunu ve nefesim daraldı diyip kendini hastaneye yatırttığını belirtti. 

Bu durumun hasta olmadığı halde böyle devam ettiği belirtildi. Hasta olduğunu söyleyen bu kişinin söyledikleri gerçeği yansıtmamaktadır. Hasta olduğunu söyleyen Kişinin Ahi Evren Kalp ve Damar Cerrahisi Araştırma Hastanesi tarafından hastaneye her gittiğinde bütün hastalarda olduğu gibi adı geçen bu kişinin de tedavisi en iyi şekilde yapılmıştır. 

Ak Partiliyi Kırmadı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu TTSO’da gerçekleştirilen sertifika töreninin ardından Cuma namazını Çarşı Camii’nde kıldı. Namazın ardından Ak Partili Ömer Tosun bakan Soylu’nun yanına gelerek dükkanına çay içmeye davet etti. Bakan Soylu kendisini kırmayarak seçimlerde seni çok yorduk diyerek beraberindeki ekiple dükkana gitti. 

Soylu ve beraberinkiler kuyumcuda hem vatandaşlarla sohbet etti hem de çay içti. Bu ziyaretin ardından Kemeraltı esnafını gezen Bakan Soylu, Bakır işlemecileriyle sohbet etti ve bu mesleğin bitmemesi için çalışma yaptıklarını ücretleri devletten ödenecek şekilde işçiler vereceklerini söyledi. Ardından da uçakla beraber İstanbul’da giderek 3. Köprünün açılışına katıldı. 

Bakan Soylu Ve Genel Sekreter Usta

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından düzenlenen “Ticari Taşıt Sürücüleri Davranış Modelleri Değiştirilmesi” adlı proje sertifika töreninin sonunda sertifika verdikleri vatandaşlarla sohbet etti. 

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen toplantıya katılanlar arasında Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Genel Sekreteri Ömer Hakan Usta da vardı. Program sonunda Genel Sekreter Usta, Bakan Süleyman Soylu ile ayaküstü sohbet etti. Trabzon’da bu tür eğitimlerin gerçekleştirilmesinin çok önemli olduğuna vurgu yapan Bakan Soylu, çalışmaların devam ettirilmesi gerektiğini söyledi.

Hakyemez AYM Üyesi Olarak Atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çaykaralı Prof. Dr. Yusuf Şevki Hakyemez ve Recai Akyel’i Anayasa Mahkemesi üyeliğine seçti. Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezinden yapılan açıklamaya göre Erdoğan, Akyel ile Yu¨kseko¨gˆretim Genel Kurulunca go¨sterilen u¨c¸ aday arasından Prof. Dr. Hakyemez’i Anayasa Mahkemesi üyeliğine getirdi. Prof. Dr. Yusuf Şevki Hakyemez bu atamayla KTÜ Rektör Yardımcılığı görevinden de ayrılacak.

İki Dernek Akçaabat’a Fazla Gelir 

Akçaabat’ta Akçaabat muhtarlar derneği adı altında yeni bir muhtarlar derneğinin kurulması Akçaabat’taki muhtarların ikiye bölünmesine neden oldu. Bu durumun Akçaabat’a zarar vereceğini ifade eden Akçaabat Esnaf Kefalet Kooperatifi başkanı İsmail Bulut “ Zaten bir muhtarlar derneği vardı. 

Bir gurup muhtar yeni bir muhtarlar derneği daha kurarak Akçaabat’ın gücünü zayıflatmış oldular. Ülkelerdeki kurumlar birleşerek güçlenirken nedense Akçaabat’ta birliği sağlayamıyoruz. Madem dernek kurulacaktı önceki muhtarlar derneğinin genel kurulunda yapılacak yeni bir listeyle yönetim kurulu değiştirilebilirdi. 

İki muhtarlar derneği olunca bizde kiminle muhatap olacağımızı şaşırdık. Muhtarlar derneklerinin birleşmeleri taraftarıyız. Birlikten kuvvet doğar sözünü unutmayalım” şeklinde konuştu.

Beşikdüzü Sallandı

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde önceki akşam saatlerinde 2.9 büyüklüğünde deprem oluştu. Merkez üssü Beşikdüzü ilçesi Denizli köyü olan 2,9 şiddetindeki deprem Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Merkezi'nden alınan bilgiye göre saat tam olarak 17:32 saatinde meydana geldi. Deprem, Beşikdüzü’ndeki yerleşim birimlerinde hafif olarak hissedildi. Deprem herhangi bir hasara yol açmadı.
 
Editör: TE Bilisim