Sürmene ilçesinde yapılacak olan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına adaylığını koyan Sürmene Bıçak Sarayı sahibi Nesrin Kumbasar’ıda ziyaret ederek cesaretinden dolayı tebrik etti. Sürmene ilçesinde bir ilk olan kadın aday seçim yarışına renk katacaktır diyen Ahmet Kaya “15 ocakta 2022 yapılacak olan Sürmene Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlık seçiminde aday olan herkese başarılar dilerim.Sürmene ilçesinde kadın bir adayın Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanlığına aday olması seçim yarışına renk katacaktır.Ayrıca Sürmene bıçak sarayı sahibi Nesrin Kumbasar’ın Sürmene esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığına aday olması kadınlarımızın her alanda var olduklarının göstergesi olacaktır.” dedi.

HAYAL VADİSİNDE MUHTEŞEM ORGANİZASYON

Trabzon’un Akçaabat İlçesi Sera Gölü mevkiinde hizmet veren Hayal Vadisi Restoran, yarın akşam muhteşem bir organizasyona imza atacak. 2022 yılını Hayal Vadisinde karşılamak isteyenler, Pelin Karaağaçlı’nın muhteşem konseri ve birbirinden özel sürprizlerle karşılaşacaklar. İşletme Sahibi Hasan Yılmaz, organizasyon öncesi sanatçı Pelin Karaağaçlı ve Ali Bulut ile kahvaltı yaparak son hazırlıkları değerlendirdiler. Yılmaz, uygun fiyatla hizmette olduklarını dile getirerek, “Yılbaşı akşamı misafirlerimize harika bir ortam hazırladık. Bunun yanında şampiyonluk yolunda emin adımlarla koşan Trabzonspor’umuzun forması, kol saati ve çift kişilik kahvaltı hediyelerimiz var” dedi.

EROĞLU’NA ÖZEL ZİYARET

Trabzon’un Akçaabat İlçesinde ‘Eroğlu Toptan Satış’ mağazasını işleten Hasan Eroğlu’nu Akçakale’den özel ziyaretçileri misafir oldu. İş ortağı ve aile dostu Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, Başkan Yardımcısı Nihat Güneş, Akçagaz Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Birincioğlu, Akgün Balıkçılık Sahibi Vedat Akgün ziyaret ettiler. Halis Güneş, “İş birliği güç birliği güç birliğidir.                                                                                    Akçakale'den aile dostlarımız Vedat Akgün ve Aydın Birincioğlu ile birlikte, Söğütlü'de iş ortağımız ve yakın dostumuz Sn. Hasan Eroğlu'nun iş yerini ziyaret ettik. İş birliğinde güç birliği vardır anlayışı ile Hasan Beyin çayını içerek, gönüllerde kalacak sohbet ettik. Hasan Bey'e misafirperverliği için teşekkür eder, hayırlı işler dileriz” dedi. Hasan Eroğlu, “Yeni işyerimize hayırlı olsun dileklerini iletmek için gelen Özgüneş firma sahipleri Halis Güneş ve Nihat Güneş beyler, çok değerli abimiz Akgün balıkçılık sahibi Vedat Akgün, Akçagaz firması sahibi kıymetli abim Hacı Aydın Birincioğlu’na çok teşekkür ediyorum. Bu nazik ziyaretleri beni onure etmiştir. Hepsinden Allah razı olsun diyorum” diye konuştu.

ÜSTAD’DA BOL NEŞELİ SOHBET

Trabzon’da siyasi kulvarda olanların ortak buluşma noktalarından biri de iş insanı Oktay Kaplan’ın sahibi olduğu Üstad Pastanesidir. Üstad’da önceki akşam Trabzonspor-Boluspor karşılaşmasını siyasetçi ve bürokratlar birlikte izledi. AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Kasap, iş insanları Oktay Kaplan, Eyüp Kitapçı, Musa Malik Yıldırım, Trabitaş Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Gül ve Şalpazarı’ndan  mahalle muhtarları hem maçı izledi hem de gündemle ilgili sohbet ettiler. Şalpazarı Refik Kurukız’ın kaleme aldığı şiirleri okuması, Milletvekili Salih Cora’nın ülke ve Trabzon’la alakalı sohbetleri, iş insanlarının ekonomiyi değerlendirmesi, neşeli bir sohbet geçti.

BAŞKAN GENÇ’E ZİYARET

Genel Kurul sonrası ziyaretlerine ara vemeden devam eden Ortahisar Gazeteciler Cemiyeti Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i Cemiyet başkanı İbrahim Hakkı Emiroğlu ve Yönetyim Kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret etti. Ziyarette Emiroğlu Ortahisar Gazeteciler Cemiyetine bir ye tahsisi edilmesi hususunda rica da bulundu. Bu ricaya karşılık Başkan Genç de basın yayın çok önemli bu konuda elimden geleni imkânlarımız dâhilinde yapacağım. Trabzon’a Basın müzesini kazandırdıklarını ifade eden Başkan Ahmet Metin Genç Ortahisar’ın eski otantik haline gelebilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Basın müzesinin bulunduğu “Sarayatik” sokak ta bu çalışmayı başlattık. Basına ve yayına da önem verdiğini vurguladı. Trabzon’un sorunlarının konuşulduğu ziyaret karşılıklı iyi temennilerle sona erdi.

Editör: TE Bilisim