3 kez il başkanlığı yapan Genç Trabzon’un merkezi olduğu kadar ilçelerinde de çok seviliyor. Genç, AK Parti adına bazı ilçe merkezlerinde özel çalışmalar yapacak. Genç’in Trabzon’un batısı ile doğusundaki bu çalışmalarla Başkan adaylarına destek vermeyi hedefliyor.
 
Öztürk’ten Açıklama
 
Önder Öztürk. Beşikdüzü’nde MHP adına 1.Sıra, Cumhur ittifakı 2.Sıra Belediye Meclı̇si adayından açıklama geldi: ‘Bir ilçe düşünün tüm ilçelerin altığı kamu yatırımlarından daha çok yatırım almış, beş yılda 185 milyon lira parayı belediyeden döndürmüş, geçmiş dönemin belediyeden kullanılan miktar sadece 19 milyon lira. Büyükşehir’den en çok bütçeyi yapan belediyelerden birisi Beşikdüzü Belediyesi.
 
 Ben bu ilçenin resmini çektiğim zaman Nefsişarli mahallesindeki doğal gaz boru döşemesini görünce, iki bin kişilik atölyeli cezaevini orada çalışan 500 kişilik personeli şehirde alışveriş yaparken görünce ben huzurlu bir şehir görüyorum. 500 araçlık kapalı oto park, sahil dolgu ve Reklerasyon alanları, 500 kişilik öğrenci yurtları, kentsel dönüşüm alanları, 500 yataklı  beş yıldızlı otel inşaatı, ışıklantırılmış gece maçlarına müsait yeni stadyumu, Ali Şükrü bey düğün salonu, halkımızın hizmetinde olan mavi karadeniz gemisindeki çay keyfi, yeni açılan betonlanan imar yollarını ve yıkılan metruh binalar. Beşikdüzü gelişti ve değişti.’
 
Denizli Mahallesine Kaptan Yusuf Geri Dönüyor
 
Yıllardır Radyo, Televizyon ve basın mesleğinin içinde yer alan, özellikle siyaset ve bürokrasideki insanların çok sevdiği Yusuf Keleş nam-ı diğer Kaptan Yusuf yeniden mahallesine muhtar adayı oldu. Keleş’in adaylığı hem Beşikdüzü ilçesinde hem de mahallede büyük sevinç yarattı. Seçim çalışmalarını sürdüren Kaptan Yusuf seçilmesi halinde en güzel hizmeti yapacağının sözünü verdi. Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut’un Beşikdüzü ziyaretinde düşüncelerini Turgut’a aktaran Keleş sektörde edindiği çevreyi mahalleye hizmete yansıtacağını ifade etti.
 
Vakfıkebir Belediye Meclisi Son Toplantısını Yaptı
 
Vakfıkebir Belediye Meclisi son toplantısını yaptı. Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta’nın başkanlığında yapılan toplantıda zaman zaman duygulu anlarda yaşandı.

Başkan Muhammet Balta, tüm meclis üyelerine hizmetlerinden dolayı plaket verirken, Vakfıkebir Belediyesi Meclis Üyeleri de Başkan Balta’ya aldıkları hediyeyi sundular. Oldukça uyumlu ev örnek teşkil edecek bir beş yılı geride bırakan Vakfıkebir Belediye Meclisi Üyeleri bu uyumdan ve başarıdan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
 
Harun Demirci’de Dur Durak Yok
 
Cumhur İttifakı AK Parti Beşikdüzü Belediye Başkan Adayı Harun Demirci arkadaşlarıyla birlikte dağ tepe koşarak hiç durmadan çalışıyor, vatandaşların desteğini istiyor. Demirci, seçim çalışmalarında hem geçmiş dönemde yapılan hizmetleri anlatıyor, hem de devam eden ve yapılması planlanan projelerle ilgili bilgiler veriyor. Harun Demirci’nin çalışma temposu ve hizmet azmi herkesin takdirini kazanıyor.
 
Kararsızlar Belirleyecek
 
Çarşıbaşı’nda kimin Belediye Başkan Adayı olacağı sorusu büyük bir merakla bekleniyor. İlçede Cumhur İttifakı Adayı Mümin Nuhoğlu, Millet İttifakı Adayı Mehmet Turan ve bağımsız aday Halil Kul arasında geçmesi beklenen seçim yarışında her gecen gün yeni gelişmeler yaşanarak hesaplar yeniden yapılıyor. 

Her üç aday da seçim çalışmalarını devam ettirirken önümüzdeki günlerde açıklayacakları projeleriyle kamuoyunun önüne çıkmaya hazırlanıyor. İlçede kesin olan bir şey var ki % 50’den fazla olduğu ifade edilen kararsız seçmenler seçimin kaderini belirleyecek
 
Radara Vurdunuz Dediler Çiçek Verdiler
 
Vakfıkebir İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler Karadeniz Sahil Yolu üzerindeki uygulama noktasında durdurduğu araçlara önce ‘radara vurdunuz ceza yazacağız’ dediler, daha sonra 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla çiçek verdiler.
 
Vakfıkebir İlçe Jandarma Komutanı Bekir Gündüz ve ilçe jandarma komutanlığı trafik denetleme dimi, ilçeye bağlı Hacıköy Mahallesi’nde bulunan Karadeniz Sahil Yolu üzerindeki uygulama noktasından gecen araçları durdurarak ‘radara vurdunuz ceza yazacağız’ dediler. Önce büyük bir şaşkınlık yaşayan sürücüler ardından aracın içerisinde bulunan bayanlara uzatılan çiçeklerle gülücüklere boğuldular. Jandarmanın bu jesti karşısında oldukça mutlu olan bayanlar yolcu ve sürücüler, ‘Hayatımız boyunca unutamayacağımız bir anımız oldu’ diyerek yollarına devam ettiler.
 
Ünlü Modacı Hüseyin Küçük Köse’ye Ziyaret
 
İHKİB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi koordinatörlüğünde yürütülen, "Yedi Bölge Moda İçin El Ele" projesi kapsamında Trabzon’a gelen ünlü modacı Hüseyin Küçük, Trabzon’un tarih kokan sokaklarına hayran olduğunu söyledi.  

Beraberinde İHKİB Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiMüdüresi Lütfiye Kul ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse’yi ziyaret eden ünlü modacı Hüseyin Küçük, Trabzon´ un tarih kokan eski sokaklarına hayran kaldığını, ancak insanların Batı´ya özenip giyinmelerine bir anlam veremediğini belirterek,  "O eski sokaklarda dolaşan kişilerin kendine ve geleneklerine özgükıyafetler giyinmelerini görmek isterdim" dedi.
Editör: TE Bilisim