Kalafatoğlu Üst Kurulda

Kerim Kalafatoğlu. Trabzonlu başarılı iş adamı. Deniz Ticaret odasından TOBB üst kurul delegeliğine seçildi.
Kalafatoğlu’nun bir ayağı Antalya’da bir ayağı da Ankara’da olacak. Başarılar diliyoruz.

Abanoz’un Daveti

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin iç denetçilerinden Osman Abanoz oğlunu evlendiriyor.
Murat Emre, Hüdanur ile yaşamını 21 Nisan akşamı(19.00) Zorlu Grand otel’de birleştirecek.
Tebrik ediyor ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Bıçakçıoğlu kimden tazminat kazandı?
 
Beşikdüzülü Eczacı Hayrettin Kalay, Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu’na hakaretten 10.000 TL para ceza ödemeye mahkum edildi. Edinilen bilgilere göre, 2014 yerel seçimleri öncesi Beşikdüzü Belediyesi önünde yapılan “Sessiz Çığlık” eylemlerinde, Hayrettin Kalay’ın kendisiyle ilgili yaptığı konuşmalardan dolayı Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu tarafından mahkemeye verildi. Yaklaşık olarak dört yıl boyunca devam eden mahkeme sonucunda Vakfıkebir Asliye Hukuk Mahkemesi, Hayrettin Kalay’ı Belediye Başkanı Bıçakçıoğlu’na 10.000 TL manevi tazminat ötemeye mahkum etti. Ayrıca karar Yargıtay’dan da onaylandı. Belediye Başkanı Bıçakçıoğlu’nun avukatı aracılığı ile parayı tahsil ettiği de öğrenildi.

Beşikdüzü’nde Ak Parti’den MHP’ye Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi ile Milliyetçi Hareket Partisi arasında üst düzeyde başlayan ittifak dayanışması Beşikdüzü’nde tabana da yansıdı. AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı Harun Demirci, beraberinde parti teşkilatı mensuplarıyla birlikte, Milliyetçi Hareket Partisi Beşikdüzü İlçe Teşkilatını ziyaret ederek İlçe Başkanı Nejmi Erdal Açıl ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştüler. Oldukça samimi bir havada geçen ziyarette, ilçe ve ülke gündemi ele alınarak karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.

Köseoğlu, Fas Yolcusu

AK Parti Trabzon Milletvekili ve Türkiye-Fas Parlamentolar arası Dostluk Gurubu Başkanı Av. Ayşe Sula Köseoğlu, grup üyelerinden oluşan heyetle birlikte çeşitli temaslarda bulunmak üzere Fas’a gidiyor. Hükümet Başkanı Saadeddine El Othmani'nin kabul edeceği heyet Fas Danışmanlar Meclisi Başkanı ve Fas Temsilciler Meclisi Başkanı ile de bir araya gelecek.Trabzon Milletvekili ve Türkiye-Fas Parlamentolar arası Dostluk Grubu Başkanı Ayşe Sula Köseoğlu, CHP ve MHP’li milletvekillerinden oluşan grup çeşitli temaslarda bulunmak üzere Fas’a gidiyor. 17-22 Nisan tarihleri arasında Rabat, Kazablanka, Tanca ve Zenata şehirlerinde çeşitli temaslarda bulunacak olan heyet, Fas’ta Hükümet Başkanı Saadeddine El Othmani tarafından da kabul edilecek. Fas Temsilciler Meclisi (USFP)Başkanı Habib El Malki ve Fas Danışmanlar Meclisi (PAM)Başkanı HakimBenchamach ile bir araya gelecek olan Köseoğlu ve dostluk grubu heyeti daha sonra bazı bakanlarla da görüşmeler yaparak iki ülke arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi noktasında çeşitli çalışmalar yapacak.

Anlamlı Ziyaret

AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu ve Rize İl Kadın Kolları Başkanı Sema Yağcıtekin başkanlığında Gönüllüler ve İlçe Başkanlarından oluşan heyet, Afrin Operasyonuna katılan Kilis’teki sınır birliklerini ziyaret ederek öğrencilerin 2 günde yazdığı 3 bin mektubu askerlere ulaştırdı. İlkokul birinci sınıftan lise öğrencilerine kadar her kademeden yazılan mektupların kendileri gibi askerlerimizi de duygulandırdı.
Editör: TE Bilisim