Gençlik kollarında görevini yaptıktan sonra merkez ilçe yönetimine geldi ve oradan da Trabzon (Büyükşehir) Belediye meclis üyesi oldu. Halil İbrahim Demirtaş, 2009 seçimlerinin kazanılması için Trabzon’u mahalle, mahalle dolaştı. Demirtaş kimsenin adamı değildir. AK Partinin adamıdır. O nedenle 2015 seçimlerinde Süleyman Soylu Trabzon’a 1.sıradan yazıldığında ona da ciddi katkılar verdi. Mitinglerini organize etti, Soylu ile son Trabzon ziyaretinde de baş başa görüştü.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın yakından tanıdığı ve sevdiği Demirtaş şimdi Ortahisar ilçe başkanlığı için ilk 3 içinde konuşuluyor. Demirtaş atama için çalışan önemli değer. Partide her dönem çok çalışan isim olan Demirtaş’a hem ilde hem de Ortahisar ilçe Başkanlığı mücadelesinde başarı diliyoruz. Yolun açık olsun yağız delikanlı.
 


KONGRELERE TAM NOT
 
Koronavirüs tüm insanlığı ve tüm organizasyonları etkiledi. Buna rağmen hayat devam ediyor ve kongreler yapılıyor. Trabzon’da İYİ Partinin ardından AK Partide kongrelerini gerçekleştiriyor. Hayrat, Araklı, Yomra, Maçka kongrelerinin peşisıra dün de Köprübaşı ve Sürmene kongreleri gerçekleştirildi. Tam 15 yıldır Trabzon koordinatörlüğünü başarıyla yapan Zonguldak milletvekili Polat Türkmen’in de yakından takip ettiği kongreler sağduyu içinde ve tertip düzen içinde geçiyor. Partinin il başkan yardımcısı ve Ekonomik işlerden sorumlu ismi Mustafa Usta bu manada ekibi ile hiçbir fedakarlıktan kaçınmadı ve profesyonel olarak kongreleri yapmaya karar verdi. Gerek ses düzeni gerek salondaki oturma biçimi, kürsünün salona hakimiyeti ile birlikte salonun süslenmesine varıncaya kadar dört dörtlük kongreler yapıldı. Trabzon Koordinatörü Polat Türkmen’de bu profesyonel bakış ve düzeni takdir etti. İl Başkanı Revi, Usta ve ekibini kutladı.
 

 
TARIM KIZDI!
 
MHP Trabzon il başkanı Bekir Sıtkı tarım, ‘eski il ve ilçe yöneticilerimizin son günlerde sosyal medyada açıklama yapıyorlar. Yüzümüze konuşamayanlardır onlar. Onların arkamızdan konuşması bizi üzüyor’ diyor.
 


KARA HASTANEDE
 
Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Oğuz Kara, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret etti.  Kara, “Covid19 salgınına maruz hastalarımızın tedavilerini üslendiğimiz hastanelerimizden Keah Kanuni hastanemiz kaşüstü kampüsü yoğun bakımları , acil servis ve Rt-Pcr laboratuvarını ziyaret ederek hem arkadaşlarımıza moral verdik, hem onları dinledik hem de deneyimlerimizi paylaştık” dedi.
 

 
KAPLAN HER AN SAHADA
 
Hak-İş Konfederasyonu Hizmet-İş Sendikası Trabzon Şube Başkanı İsmail Hakkı Kaplan, sürekli sahada ve üyeleri iç içe. Kaplan, gece geç saatlerde üyeleri Cengiz Değirmenci ve Cevat Değirmenci’yi Karşıyaka Mahallesindeki ikametlerinde ziyaret etti. Hastalığı dolayısı ile tedavi gören Cengiz Değirmenci’ye ‘Geçmiş Olsun’ dileklerini ileten Kaplan, “Cengiz kardeşimiz ve abisi Cevat Değirmenci sendikamızın üyeleri. Cengiz bir hastalığı neticesinde tedavi görüyor. Sağlığı da çok iyiye gidiyor. Dualarımız onunla. Geçmiş olsun” dedi. Cengiz Değirmenci’de başkan Kaplan’a ziyareti için teşekkür etti.
 


USTAOĞLU KUTLADI
 
Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, ilköğretim Haftasıyla ilgili kutlama mesajı yayımladı. Ustaoğlu mesajında şu ifadeler yer verdi, “Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın gönüllerini bilgi ve erdemle yeşertecek yeni bir eğitim öğretim yılına daha erişmenin sevincini yaşıyoruz. Tüm dünyayı etkisi altına alan salgın nedeniyle uzak kaldığımız okullarımıza tekrar kavuşmanın mutluluğunu yaşamaktayız.  Sevgili çocuklarımızın, değerli öğretmenlerimizin ve velilerimizin coşkusunu yürekten paylaşıyor, 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı’nın ilimiz eğitim camiasına hayırlı olmasını temenni ediyor, huzurlu ve başarılı bir ders yılı diliyorum.Hayatımızın vazgeçilmez unsuru, geleceğimizi şekillendiren en büyük faktörlerden biri olan okul; bizleri hayata hazırlayan, gelişme ve çağdaşlaşma çabalarını başarıya ulaştıran sistemli bir eğitim yuvasıdır. Her çocuğumuzun eğitim-öğretime kavuşmasını sağlamak, eğitimini çağdaş bilgilerle donanmış bir şekilde vererek evlatlarımızı bir sonraki öğretim kademesine hazırlamak, ilgi ve kabiliyetlerini geliştirmesine fırsat verecek ortamları oluşturmak, nihayetinde ülkesine bağlı, milletini seven, değerlerine sahip çıkan mutlu bireyler yetiştirmek hepimizin asli görevidir.Uzun bir sürenin sonunda yeni bir eğitim öğretim yılına başlayan çocuklarımızın azim ve kararlılık içinde yeni bilgi ve beceriler kazanacaklarına, bunun sonucunda başarılı olacaklarına tüm kalbimizle inanıyor ve onlara güveniyoruz.Bu duygu ve düşüncelerle başta sevgili öğrencilerimiz olmak üzere tüm eğitim camiasının İlköğretim Haftası’nı kutluyor, 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı’nın şehrimize ve ülkemize başarılar getirmesini temenni ediyorum.”
 

 
ORTAHİSAR İYİ PARTİ TAM KADRO
 
İYİ Parti Ortahisar İlçe Başkanı Erdal Uzun yönetimindeki teşkilat Double Three Hilton Garden'da toplandı. Yeni yönetim kurulu pandemi nedeniyle bir araya gelmesi gecikmişti. Toplanan teşkilat yönetimi gündem değerlendirmesi yaptı. Oluşturulan İYİ Parti Ortahisar İlçe Başkanlığı Divan Kurulu ve yöneticileriyle yapacağı çalışmalar neticesinde yapıcı muhalefete katkı sağlayacaklarını belirten Başkan Uzun, “Divan kurulumuzda yer alan arkadaşlarımızı tebrik ediyor, söz konusu görevlendirmelerinin hayırlı olmasını diliyorum. İYİ Parti Ortahisar İlçe Teşkilatı olarak İYİ işlere imza atacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın ” dedi.
 

 
KAYA’DAN ZİYARET
 
CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya CHP Trabzon İl Başkanlığını ziyaret ederek, İl Başkanı Ömer Hacisalihoğlu ve Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman ile birlikte Trabzon gündemini değerlendirdi. Milletvekili Kaya, “Pandemi nedeniyle vatandaşlarımızın yaşadıkları sorunları ve çözüm önerilerimizi konuştuk. Buradan CHP Beşikdüzü İlçe Başkanlığımıza geçip sorunları ve çözüm üreteceğimiz ne yarsa elimizden geleni yapacağız” dedi.
 

 
DUYARLILIK GÖSTERDİLER
 
Ortahisar Belediyesi’nin üniversite biriminde yer alan öğrenciler gönüllü olarak temizlik çalışmasında bulundular. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç konuyla ilgili, “Farkındalık etkinliği kapsamında Beşirli sahilinde temizlik yapan, Belediyemizin Üniversite Biriminde yer alan gönüllü kardeşlerimi tebrik ediyorum. Kadim şehir Trabzon'umuzu el birliği ile gelecek nesillere taşımak adına daha duyarlı olmalıyız. Lütfen şehrimizi kirletmeyelim.”
 


 BALTA’DAN SAKARYA ZAFERİ MESAJI
 
 Kurtuluş Savaşı’nın önemli bir dönüm noktası olan Sakarya Meydan Muharebesi’nin sene-i devriyesi Ak Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta tarafından unutulmadı.

Milletvekili Balta sosyal medyadan yaptığı açıklamada, 'Hattı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır; o satıh bütün vatandır' anlayışıyla verilen mücadeleler sonucu zafere ulaşmış; vatan ve bayrak sevgisin her şeyin üzerinde tutan aziz milletimiz, canı pahasına inancına ve istiklaline sahip çıkmıştır. Sakarya Zaferi'nin 99. yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını rahmet ve şükranla anıyorum.” İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim