Hem Mazlum’un hem de Er’in söylediğine göre DSİ kanalları açmış bitirmiş boruları koymuş, kapatmış ve bu kez başka bir firma açmaya başlamış. O da ayrı bir boru çalışması yapmak içn yolu delmiş.
Şimdi Akyazı yol ayrımında yol tek şeride düşmüş ve  kaza olmaması mücize. Kadir Er’de, Yenimahalle’de gördüğü manzara sonrasında DSİ’yi aradığını ancak tek bir yetkiliye ulaşamadığını söyleyerek, ‘Devlet vatandaşının işini kolaylaştırır, burada öyle değil. Zorlaştırıyorlar’ dedi.

Bakal’ın adayı kim?

Salih Bakal. Düzköy eski Belediye Başkanı. Yeni dönemde aday olacağı konuşuluyordu. Dün kendisine bu soruyu sorduk. Şu cevabı verdi: ‘Yeni dönemde Başkan adayı değilim. Çok sevdiğim ve Düzköy’ün de sevdiği bir ismi Milli Eğitim Müdürü Bülent Altıntaş’ı destekleyeceğim. Bütün gücümle yanında olacağım. Düzköy’e çok önemli hizmetler verdi ve vermeye de devam edecektir. Aday adayı olsun onunla birlikteyim. Düzköy halkı da onunla birlikte olacaktır’ dedi.

Öztürk Her Yerde

‘Her yönüyle Trabzon Platformu’ Başkanı Köksal Öztürk ziyaretlerini sürdürüyor. İstanbul’daki Kastamonu günlerine katıldı ve Sarımsağın merkezi Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Aslan ve tüm Kastamonu standlarını ziyaret etti. Öztürk ayrıca, BASİSEN Genel Başkanı Sürmeneli Metin Tiryakioğlu ile hafta sonu biraraya geldi ve derin bir Trabzon sohbeti yaptı.

 ‘Barajlar Yıkılsın!’

TURK Parti Arsin İlçe Başkanı Yüksel Büyükkol, tartışılan  yüzde 10’luk barajla ilgili olarak düşüncelerini TAKA Gazetesine açıkladı. Büyükkol, ‘Bana göre her oy parlamentoda temsil edilmelidir. Onun için barajlar yıkılmalı tam demokrasiye geçilmelidir. TURK Parti ve şahsım olarak tam destek veriyoruz. 2019 yılında çok daha renkli bir meclis oluşmalıdır’ dedi.

Bulut Akaç’la Birlikte

Trabzon Telekom Teknik Elemanlar Derneği’nin Başkanlığını uzun yıllar başarıyla yapan Sadık Yılmaz Bulut siyasete adım atıyor. Bulut, yeni dönemde CHP’nin Ortahisar ilçe Başkanlığı seçiminde Celal Akaç’la birlikte olacak. Akaç’ın listesinde  yer almaya karar veren Sadık Yılmaz Bulut, ‘Sayın Akaç çok sevdiğim ve Trabzon için önemsediğim bir değer. Sivil toplum örgtülerinde uzun yıllar hizmet etti. Bizde kendisine destek olmak için bu kararı aldım. Partimize ve Trabzon’a hayırlı uğurlu olsun’ dedi.

Neden Çekildiğini Açıkladı  
 
AK Parti Tonya ilçe kongresi öncesi adaylıktan çekilen Mustafa Küçükbirinci, neden çekildiğini açıkladı. Partinin kurucularından Mustafa Küçükbirinci konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Kongre öncesi partili arkadaşlarımın ısrarı sonucu adaylığımı açıkladım. Fakat daha sonra başta İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu olmak üzere, AK Parti Trabzon İl Başkanımız Sayın Haydar Revi, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve siyasi büyüklerimizi kıramadığım için ayrıca, partimizin ve ilçemizin zarar görmemesi adına adaylıktan çekildiğimi kamuoyu ile paylaşmak istiyorum. Cumhurbaşkanımız ve Partimizin Genel Başkanı, Dünya Lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yanında ve yolunda olmaya devam edeceğiz. Yeni seçilen arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

İsak Teşekkür Etti

Akçaabat Oto Galericiler Dernek Başkanı Necati İsak önceki gün yapılan Karadeniz Bölgesindeki ikinci el araç alım satımı yapan galeriler toplantısına yaptığı desteklerden ötürü Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti. Cumartesi günü gerçekleştirilen ve  Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) Başkanı Aydın Erkoç’un ve 80 ilin  motorlu araç il dernek başkanlarının katıldığı  toplantı için Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’ndan çok büyük destek aldıklarını kaydeden İsak, “Yaptığımız bu toplantı için Büyükşehir Belediye Başkanımız Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu  bizlere büyük destek verdi. Kendiside bu toplantıya katılmayı çok arzu ediyordu. Ancak şehrimizde iki bakanımız olması ve Büyükşehir Belediye Başkanımızın bu bakanlarımıza ev sahipliği yapmasından ötürü kendisi toplantımıza katılamadı. Bizlerde Büyükşehir Belediye Başkanımıza yaptığı desteklerlerden ötürü bir plaket sunacaktık. Ama bunu yapamadık, İnşallah kendisine makamında bu plaketi sunup bir kez daha teşekkür edeceğiz” dedi.

Hüzne Boğdu

Çaykara eski Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı, Yüksel Taşkın´ın ağabeyi, Rifat Taşkın´ın amcası Hacı Rıfat Taşkın vefat etti. 38 yıl kesintisiz olarak Çaykara eski Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı olarak görev yapan Rıfat Taşkın´ın ölümü başta ailesi olmak üzere tüm Çaykaralıları hüzne boğdu. Cenazesi 28 Kasım 2017 Salı günü Çaykara Merkez Cami önünde öğle namazı müteakip kılınacak namazın ardından Şahinkaya Pamuklu Mevkii´nde bulunan aile mezarlığına defnedilecektir. Çaykara Gündem Gazetesi yönetimi olarak H.Rıfat Taşkın´a Allah´tan rahmet, geride kalan kederli ailesine sabırlar dileriz.
Editör: TE Bilisim