Her türlü sosyal donatıya sahip külliyenin tüm çevre düzenlemesi ile 2021 yılında tamamen bitirilerek hizmete açılacak.

Mustafa Bekar’dan Duygusal Yorum

Mustafa Bekar’ın teknik ressamlık yönü vardır. Şair gibi adam olduğunu da yeni öğrendik. İşte Tayyip Erdoğan’a yazdığını düşündüğümüz dizeler: ‘Karlar buz olmuş donduruyor yürüyen Adam’ı, fırtınalar acımasız tozu dumana katmış, Her taraftan kuşatmışlar, Yürü be Aslanım yürü, başın dik alnın Ak ve açık, utansın sahte ve yalancı fırtınalar, tozu dumana katanlar..

Gök gürleyip şimşekler çaktığı zaman, tozlar dağılıp dumanlar çekilince, Her şey ap açık görünür olduğunda utanacaklar. Artık kaçmak için yer arayacaklar, Yürü be Aslanım sen güçlüsün, sen bu karlı fırtınalı yolları aşacaksın. Sen ortaya çıkınca, çakallar kaçacak, yalancı fırtınalar duracaktır ve beraberce yürüdüğümüz gibi yine bu zorlu yollarda beraberce yürüyeceğiz! Bırak essin yalancı sahte fırtınalar, bırak tozu dumana katsınlar, yolların kar, yükün ağır olsun..! Amma; Senin rehberin Hak, arkanda seni seven Halk olsun. Yeter’

Necmettin Karaduman  Buluşturdu      

  
TBMM eski Başkanı Necmettin Karaduman’ın ölüm yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen anma etkinliğine İYİ Parti Trabzon milletvekili Hüseyin Örs,devlet eski Bakanı Eyüp aşık, eski milletvekilleri Avni Akkan ve Yaşar Albayrak,ANAP Trabzon eski il başkanı Azer Benli ve Merkez ilçe eski başkanı Hasan İmamoğlu gazeteci yazar Musa Alioğlu de bir araya geldiler.

Müdür Hızır Aktaş’a Ziyaret


Ağabeyini kaybeden Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş’ı makamında ziyaret eden Sürmene Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, Belediye Başkanı Rahmi Üstün ve AK Parti ilçe Başkanı Hüseyin Azizoğlu taziye dileklerini sundu ve acıya ortak oldular.

Kültürel Destek


Kültür ve Turizm Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Genel Müdürü Hemşehrimiz Okan İbiş’ı makamında ziyaret eden AK Parti Trabzon milletvekili Av.Salih Çora ve Sanat Evi Başkanı Adnan Taç kendisine plaketlerini sunup desteklerini istediler.

İveco Trabzon Bayi Açıldı

İveco Trabzon Bayii Armutçuoğlu, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Ortahisar Belediye Başkanı  Av.Ahmet Metin Genç, TTSO yönetim kurulu başkanı Suat Hacısalihoğlu, Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Hakan Usta, İYİ Parti il başkanı Azmi Kuvvetli ve CHP Trabzon Milletvekili adayı Ali Türen Öztürk’ün de katılımı ve hayırlı olsun dilekleri ile açıldı.

TÜMKİAD Makamda


Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’nu ziyaret eden Bölge Veterinerler  Odası yönetim kurulu başkanı Erol Sayın ve TÜMSİAD Yönetim kurulu  başkanı Mehmet Atmaca, Jersey Sığırcılığın geliştirilmesi ile ilgili hazırladıkları raporu takdim ettiler
Editör: TE Bilisim