Yılmaz Ankara. 3 dönem AK Parti ilçe başkanlığını yaptı ve ardından bir dönem ara verdikten sonra İlçeye belediye başkanı seçildi. Seçildiği günden itbaren de bir dakika bile durmadı. Başkan, kimi zaman İstanbul’da kimi zaman Ankara’da. Geçmiş dönemden kalan borçlardan tam 10.5 milyon TL’lik ödeme yaptı. Ankara, ‘Dün Değirmendere’de bir esnaf arıyor ve belediyeden alacağı olduğunu söylüyor. 6 yıl öncenin alacağı imiş. Parayı istiyor. Gel bakalım kardeşim önce bir tanışalım’ dedim. İlçeye hizmet etmek için de çalışıyoruz ve halkımızla aramızda güzel bir bağ var.’ dedi.

HAMZAÇEBİ MEMLEKETİNDE

CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi ‘Memleketim Araklı ilçesinin 1600 rakımındaki Erikli ve Bahçecik yaylalarında Altın çıkarılması yönündeki çalışmalar iptal edilmiştir. Buna rağmen böyle bir eylemin içine girilemez bunun bedelini çok ağır öderler’ dedi.

CORA BİLGİ ALDI

AK PARTİ Trabzon Milletvekili Avukat Salih Cora Trabzon Üniversitesi Rektörü Emin Aşıkkutlu’yu ziyaret ederek üniversitenin konumu bulunduğu nokta ile ilgili bilgi alıp görüş alışverişinde bulundu.

İMAMOĞLU GÜMÜŞHANE’YE GELİYOR

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İSTAÇ Genel Müdürü iken korona nedeniyle hayatını kaybeden Mustafa Canlı adına yaptıracağı Bilim Sanat Merkezi’nin temel atma töreni için Gümüşhane’ye geliyor.  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 8 Ekim’de Gümüşhane’ye geliyor. Geçtiğimiz yıl koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden İSTAÇ A.Ş Genel Müdürü Mustafa Canlı’nın adını yaşatacağının sözünü veren İBB Başkanı İmamoğlu, bu sözünü tuttu. Gümüşhane’de üç dönem Belediye Başkanlığı, MHP’den Gümüşhane milletvekilliği yapan ve daha birçok görev üstlenen Mustafa Canlı adına Bilim Sanat Merkezi yapılacak.  Vefatının birinci yıl dönümünde sevilen kişiliği ve hizmetleriyle anılan Mustafa Canlı’nın ismi Gümüşhane’de bir eğitim kurumunda yaşatılmış olacak. Altyapı hazırlıkları biten Mustafa Canlı Bilim Sanat Merkezi’nin temel atma törenine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu bizzat katılım sağlayacak.

CUMHUR İTTİFAKI SİYASİ DEĞİLDİR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon il Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, “1969'dan bu güne kadar hangi sancağı ve mirası taşıdığımızı bilerek yolumuza devam ediyoruz. Türk milletini ve devletini daha düne kadar Feytullahçı ve Amerikancı yörüngeye oturtmaya çalışanlara karşı gösterdiğimiz milli duruşumuzla abideleşmeye devam edeceğiz. Ecdadımızın Türk yurdu yaptığı bu toprakların yeni 1000 yıllardada Türk yurdu kalması için bedeli ne olursa olsun vazgeçmeyeceğiz. En iyi bildiğimiz; MHP tarumar edilirse Anadolu'da gök kubbe başımıza yıkılacaktır. Cumhur İttifakı siyasi bir metin yada ras gele oluşmuş bir protokol değildir. Mücadelesini daha aktif ve anlaşılır biçimde vereceğimizden hiç şüphemiz yoktur.  Ben 1969'da meşalesi yakılmış, 1000 yıllık Türk kültürüyle bezenmiş ve beslenmiş bir siyasi partinin mensubu, Lider Devlet Bahçeli'nin askeri olmaktan şeref duymaktayım. Hayatımın hiç bir döneminde şahsi bir beklenti yada menfaatim için bu sancağın altında toplanmadım. Bu vatana ve bayrağa olan sevgim ve muabbetimin samimiyetten başka hiç bir karşılığı yoktur. Ülkücünün şerefi çile, ülkücünün onuru göz yaşıdır. Muma ateş olmadık. Mumun ateşiyle yandık biz.” dedi.

GÜNÜ TAKA'DAN TAKİP EDİYOR

Trabzon Seyyar Semt Pazarcılar Odası Başkanı Gökmen Emirzeoğlu, gündemi TAKA Gazetesi ole takip ediyor. Güne ilk olarak TAKA Gazetesini okumakla başlayan Emirzeoğlu, gazetenin habercilik ve yayın politikasını da çok beğendiğini söyledi. Emirzeoğlu ile yeni yılın ilk aylarında yapılacak oda seçimlerini de değerlendirdik. Onları da yakında yazacağız.

GÜLSÜM BEKİROĞLU’NDAN YILMAZ’A ZİYARET

Çarşıbaşı Kaymakamı Burak Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı olarak ilçede görevine başlayan Teğmen Gülsüm Bekiroğlu'nu makamında kabul etti.

OYMAN BAŞARI DİLEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman, ziyaretleri kapsamında CHP Gençlik Kollarının KTÜ giriş kapısında açtığı standı ziyaret etti. Oyman, “Üniversitenin ilk gününde Gençlik Kollarımızın giriş kapısında açtığı standı ziyaret ettim. Gelen tüm gençlerimize hoş geldiniz diyoruz, dört koldan sarıyoruz memleketi, memleket sevdasını.” dedi.

YATIRIMLARI KONUŞTULAR

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, ziyaretlerine devam ediyor. Ayvazoğlu, “DSİ 22. Bölge Müdürümüz olarak atanan Sayın Cengiz Han Kılıçaslan’a yeni görevi nedeni ile hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak şehrimizde ve bölgemizde DSİ ‘nin devam eden projeleri, takip edilen yatırımlar ile ilgili istişarede bulunduk. Sayın Müdürümüze nazik evsahipliği için teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.” dedi.

Editör: TE Bilisim