Fotografı Hüseyin Canım, sosyal medya hesabından 'Hayırlısı diyelim' notu ile paylaştı. Genel merkezde yapacakları görüşme hayırlı olsun.

Kemeraltında Cuma Sohbeti
 
Kemeraltı’ndaki Yıldız Kuyumculuk her Cuma günü özel dostların buluşma yeridir. Dün de Ömer Tosun’un Kuyukculuk dükkanının üst katında güzel bir sohbet oldu. Umre vazifelerini yapan Ali Rıza Akdeniz ile birlikte Ömer Tosun’u dinledik.
 
 Çok mutlu idiler. Akdezi, ‘her 5 yılda bir gidilmesini tavsiye ederim’ dedi. Akdeniz’in uzun yıllar yardımcılığını yapmış olan Ömer Tosun, Sultan Göktaş, Osman Kaya Trabzon’u yorumladım. Sultan Göktaş Ankara ve Trabzon arasında mekik dokuyor. Of Serince mahallesinin muhtarı da olan Göktaş, ‘6 yıldır en güzel hizmeti köyümüze aldık’ dedi.
 
28 Şubat Zihniyeti Devam Ediyor
 
28 Şubat öğrenci Derneği Başkanı Aynur Özdemir yazılı bir açıklama yaparak İBB’de kadınlara hakaret eden Genel Sekreter yardımcısının istifasıın istedi: 

‘Geçtiğimiz günlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yeşim Meltem Şişli 'nin belediye çalışanı hanımlara, başörtülü oldukları için yaptığı hakaret,  akıllarımıza maalesef 28 Şubat zulmünü getirdi. İnsanları yaptıkları iş ile değil de kılık kıyafetleri ile değerlendiren bu çağ dışı zihniyet fırsat bulduğunda yine aynı insan hakları ihlâllerini  yapacaklarını bir kez daha ortaya koydular. Milletimizin inancına her fırsatta saldıran milli ve manevî değerlerimizi hiçe sayan demokrasi kelimesini  sözde kabul eden uygulamada ise her türlü zorbalığı, insanlık dışı hareketleri yapmayı kendilerinde hak gören  başkalarının hayat tarzına her fırsatta müdahale eden bu zihniyeti kınıyor ve oturduğu makamım hakkını veremeyen bu hanımın derhal görevinden istifa etmesini istiyoruz . Saygılarımla Aynur ÖZDEMİR.’
 
Şehide Gittiler
 

Küresel Gazeteciler Konseyinin, NİĞDE Medya Buluşması, KGK Genel Başkanımız sayın Mehmet Ali Dim ve beraberinde KGK Yönetim Kurulu ve KGK İl Temsilcileriyle birlikte,  41 bin Nüfuslu, Bor İlçesi Belediye Başkanını ziyareti ardından topluca, Çukurkuyu Beldesinde bulunan, Şehit Ömer Halisdemir'in kabrini ziyaret etti. Cuma namazını burada eda etti ve mezara fatiha okudular.
 
Seçimler Öne Alınamaz
 

İYİ Parti Seçim işlerinden Sorumlu genel başkan yardımcısı Nuri Okutan ekonomik çöküntünün yaşandığı dış politikada başarısızlığın tavan yaptığı, İş güvenliği ve istihdam sorununun aşılamadığı bu dönemde AKP’nin seçimi öne alacağını inanmıyorum. Kendilerine göre bir seçim sistemi düşündüklerini bunun kanunlaştırarak önümüze getireceklerini biliyorum. Bu konuda önlemimizi alıyoruz.’dedi
 
Memur-Sen’e Ziyaret
 

Memur-Sen’e bağlı sağlık Sen Şube başkanı İdris Aydın’ı makamında ziyaret eden Ak Parti Ortahisar ilçe başkanı Temel Altuntaş ve yönetim kurulu üyeleri Sağlık çalışanlarının borunlarıyla ilgili bilgi alıp görüş alışverişinde bulundular.
 
Alioğlu Ekranda
 

İstanbul’daki uçak kazasının ardından son 10 yıldır havacılık ile ilgili yazdığı yazılarla dikkat çeken Musa Alioğlu CNN Türk ekranlarında PEGASUS kazasının neden ve nasıl meydana geldiğine ilişkin soruları cevapladı. Konusuna oldukça hakim olan Alioğlu yaptığı açıklamalarla birlikte ekran başındaki insanlara ışık tuttu. Alioğlu, 40 yıla yakındır medya sektörünün içinde.
 
Çaykara Birlikteliği
 

Çaykara-Dernekpazarı Kültür ve Dayanışma Derneği yapmış olduğu sosyal faaliyetlerle adından sıkça söz ettiriyor. Çaykara-Dernekpazarı Kültür ve Dayanışma Derneği Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Trabzon Bölge İstinaf Mahkemesi Başsavcı Vekilliğine atanan, Çaykaralı Haşim Güvercin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Dernek Başkanı Dr. Ahmet Yaşar Zengin, “Hemşehrilerimizin önemli makamlarda görev yapmaları bizleri ziyadesiyle mutlu etmektedir.” dedi ve başarılar diledi. Başsavcı vekili Haşim Güvercin, Dernek Yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Ziyarette Dernek Başkan Yardımcısı Mehmet Çevik, dernek üyeleri Mustafa Yanmış ile Murat Çakmak’ta yer aldı.
 
Kaymakamdan Limana Çıkarma
 

Beşikdüzü Kaymakamı Şakir Öner Öztürk çeşmeönü mahallesinde bulunan limana gelerek incelemelerde bulundu. Tarım ilçe müdürü Ahmet Yayla, İlçe emniyet müdürü Ahmet Bekar Çeşmeönü mahallesi muhtarı Seçkin Uzun liman başkanı Mehmet uzun biraraya gelerek liman çevre düzenlenmesi ve sosyal alanların çoğaltılması yönünde çalışmaları yerinde inceledi. Kaymakam Bekir Önder Öztürk, “Liman Beşikdüzü için çok önemli bir uğrak yeri balıkçıların ve limana gelen vatandaşlarımızın huzur ve rahat bir şekilde zaman geçireceği mekanları hizmete açmak” dedi. Çeşmeönü Mahallesi muhtarı Seçkin Uzun, “Kaymakamımız Öztürk mahallemizde bulunan liman bölgesi ile ilgili taleplerimizi yerinde inceleyerek yaptığımız projelere destek verdi liman Çeşmeönü mahallesi vatandaşlarımızın en çok uğrak yeri olması sebebiyle yeme içme sektöründe varılan eksiklerimizi hayata geçirilmesi yönünde çalışmalarımız devam ediyor” dedi.
 
Borsa’dan Açıklama
 

Van’ın Bahçesaray ilçesinde meydana gelen çığ felaketinde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. Millet olarak bu felaketlerin açtığı yaraları, en büyük hasletlerimizden olan birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhu içinde devletimize de katkı sağlayarak, şimdiye kadar olduğu gibi aşacağız. Bu acı olayların yaşanmaması için alınması gereken tedbirler konusunda daha ehemmiyetli ve daha dikkatli davranılması ve ona göre de önlemler alınması hususundaki hissiyatımızı bir kere daha ifade ediyor bu vesile ile tüm Milletimizin başı sağ olsun diyoruz.
 
Cora Ağırladı


AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora AK Parti Şalpazarı Eski İlçe Başkanı Murat Topkara ve beraberindeki heyeti mecliste ağırladı. Cora Topkara ve beraberindekilere nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.
Editör: TE Bilisim