‘Memleketimiz Alanya’da Ticaret Odası Başkanımız Mehmet Şahin’i Makamında Ziyaret ettik. Trabzon ve Ekonomik Potansiyeli konulu sohbet ve görüş alış-verişi yaptık, Karadenize ve Trabzon’a davet ettim. Çok ilgi gösterdiler ve memnun oldular. ALTSO- Alanya Ticaret Odasını’da Trabzon - TTSO’ya kardeş oda yapalım dediler. İleride Mutlaka Trabzon’a gelecek, Trabzon’daki Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulunu da Mutlaka Alanya’ya bekliyor. Alanya’nın ve Turizm potansiyelinin, Trabzon’da daha da tanınması ve tanıtılmasını çok arzu ediyor. Çok faydalı bir nezaket ziyareti oldu. Trabzon halkına çok selamlar ederek, özellikle Alanyaspor Camiası olarak, Trabzonspor’un göz kamaştıran başarısını takdir ederek, büyük ve kutlu şampiyon’ luğunu tebrik ettiler.’

ÇEBİ’YE ZİYARET

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Ortahisar ilçe başkanı Selahattin Çebi’yi yeni ilçe binasında ziyaret ederek tebrik etti, ‘Bu şehre yakışır çok güzel bir ilçe binası oluşturmuşsunuz, genç yaşta siyasete girmenin faydalarıdır bunlar. Bu şehirde çok önemli hizmetlere imza atıyoruz. Kamuoyuna bunları anlatmalıyız’ dedi, Çebi ‘Hemşehrimiz meslektaşım Adil Karaismailoğlu’nu ilçe teşkilatında ağırlamak bizleri son derece memnun etmiştir, Kendisine başarılar diliyorum’ ifadesini kullandı.

DURMAK YOK

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman ve Gençlik Kolları üyeleri bayram tatilinden memleketlerine gidemeyen üniversiteli gençleri ziyaret ederek sohbet etti, ‘Gelecek sizindir. Ülkenin geleceğini siz tayin edeceksiniz’ dedi.

ACI KAYIP

Trabzon’un Arsin ilçesi Yolüstü Mahallesi’nden olan emekli Maliyeci Aydın Şengül yaşama veda etti. Etrafında çok sevilen Hacı Aydın Şengül son yolculuğuna uğurlandı.

VALİ AMCALARI İLE BAYRAMLAŞTILAR

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Ramazan Bayramında çocukları ağırladı. Ustaoğlu, “Bugün Çocuk Evleri Sitemizdeki yavrularımız Vali amcaları ile bayramlaşmaya geldiler. Evimize neşe kattılar.” dedi.

TESOB CAMİASI BİRLİK MESAJI VERDİ

Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nde (TESOB) Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni düzenlendi. Bayramlaşmaya TESOB Başkanı Metin Kara, TESOB yönetim kurulu üyeleri, esnaf ve sanatkâr odası başkanları ve yöneticileri ile TESOB personeli katıldı. Başkan Metin Kara, törende yaptığı konuşmada, Ramazan Bayramı’nın başta esnaf ve sanatkârlar olmak üzere tüm ülkemiz ve İslam âlemi için hayırlı olmasını dileyerek, “Esnaf ve sanatkârlarımızın, ulusumuzun sağlıklı, mutlu ve bereketli nice bayramları huzur içinde geçirmesini diliyorum” dedi.

 “KAPIMIZ HER DAİM SİZLERE AÇIK”

Ordu Valisi Tuncay Sonel, Ramazan Bayramının ilk günü Gülyalı ilçesine bağlı Kestane Mahallesinde geleneksel olarak her bayramda düzenlenen Yahni Şöleni’ne katılarak, mahalle sakinleriyle bayramlaştı. Bayram Namazını Kestane mahallesindeki tarihi camide eda eden Vali Tuncay Sonel, namaz sonrasında cami avlusunda vatandaşlarla tek tek bayramlaştı. Cami avlusunda yapılan toplu bayramlaşmanın ardından Kestane İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen Yahni Şöleni’ne katılan Vali Sonel, burada da mahalle sakinleri ile bir araya gelerek, bayramlarını kutladı. Sonel, “Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum. Çocuklarınızla, sevdiklerinizle nice bayramlara kavuşmanızı diliyorum. Bugün, bayramın ilk gününde sizlerin davetine icabet ederek, Kestane mahallemize geldik. Rabbim, birliğimizi, dirliğimizi, kardeşliğimizi daim eylesin. Bu geleneğin yaşatılması çok güzel. Çocukluğu köyde geçmiş birisi olarak bugün burada olmak, sizlerle birlikte olmak benim için de ayrı bir sevinç vesilesi oldu. Eskileri hatırladık. Allah hepinizden razı olsun. Biz, Devletimizin şefkatini, sıcaklığını, merhametini çalıştığımız her yerde yöre insanımıza göstermeye çalışıyoruz. Buranın ekmeğini yiyoruz, buranın suyunu içiyoruz. Şu an Orduluyuz ve ortak paydamız Ordu’dur. Bayramınız kutlu, gönlünüz mutlu olsun. Kapımız her daim sizlere açık” diye konuştu.

SÜRMEN VE EKİBİ HER ZAMAN SAHADA

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen ve ekibi, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ekip Ramazan ayı boyunca her ilçede çalmadık kapı bırakmadılar, vatandaşları ziyaret etti, birlikte iftar yaptılar. Sürmen ve ekibi ilçelerde vatandaşlar dinlediller. Her zaman sahada olan Sürmen ve ekibi takdir topladı. Vatandaşlar, ziyaret için teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim