Tanıtım toplantısını gerçekleştiren Armutçu, Mustafa Sarıgül’ün Türkiye Değişim Partisi ile iktidara geleceğini söyleyerek, ‘Onun Şişli’de yaptığı hizmetler ortada. CHP Genel Başkanlığında önünü kestiler. Kesmese idiler bugünün Cumhurbaşkanı Sarıgül idi’ dedi. Armutçu, Trabzon’da tüm vatandaşlara dokunacaklarını ve ilçelerde de örgütleneceklerinin altını çizdi.

İSAOĞLU VE PASTIRMA

Trabzon’da Pastırma denince akla İsaoğlu gelir. Yaklaşık olarak 60 yıldır Trabzon’un göbeğinde pastırma satan İsaoğlu ailesinin 4.kuşak ismi Selim İsaoğlu bu yıl da en kaliteli pastırmayı müşterilere sunacaklarını söyleyerek ‘Ramazanın tadı pastırma ile hissedilir. Tüm müşterilerimize, vatandaşlarımıza bu kutsal ayda sağlık ve huzur diliyorum.’ dedi.

BAŞKAN EKİM’DEN RAMAZAN AYI MESAJI

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim yayınladığı mesajında; “Müslüman âlemi tarafından büyük bir özlemle beklenen on bir ayın sultanı Ramazan ayının,  tüm bereketiyle yüreklere mutluluk ve manevi coşkular getirmesini temenni ederim.

Ramazan ayı her şeyden önce; paylaşmanın, sevginin, beraberliğin yanı sıra nefsimizi terbiye etmenin de ön plana çıktığı, İslam âlemi için kutsal bir aydır. Bu mübarek ayda, yardımlaşmanın ve dayanışmanın güzelliğini yaşayıp yaşatmalıyız. İslam coğrafyasında yaşanan acıların son bulmasını, oluşan manevi atmosferi milletçe yayarak bir olarak devam ettirmeliyiz.” İfadelerine yer verdi.  Mübarek Ramazan ayının başta tüm Akçaabat’ımız olmak üzere, bütün İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını dileyen Başkan Ekim, “Yüce Allah’tan tuttuğumuz oruç ve ibadetlerimizinkabul olmasını, ülkemizi etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgınından milletimizi koruyup en yakın zamanda pandemi sürecini geride bırakmayı nasip etsin .” Dedi.

TORUN SEVGİSİ BİR BAŞKA

Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, hafta sonunu çok sevdiği torunları ile vakit geçirerek geçirdi. Güneş, torun sevgisinin bir başka olduğunu ifade ederek, "Allah'a şükürler olsun ki bana bu günleri gösterdi. Torun sevgisi bir başka oluyor. Hafta sonunda onlarla vakit geçirdik" dedi.

VALİ USTAOĞLU, MUHTARLARI UYARDI

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Şalpazarı ilçemize bağlı mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek Covid-19 salgın sürecinde uygulanacak tedbirlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

HER ZAMAN GURURLANDIRIYOR

Hasan Kalyoncu Üniversitesi tarafından düzenlenen ve bu yıl altıncısı gerçekleşen Uluslararası Altın Baklava Film Festivali’nde belgesel film kategorisinde yarışan Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü dördüncü sınıf öğrencisi Bayram Fidanboy, Hüseyin İnan ve Aziz Arga “Afrikalı Uşaklar” adlı belgesel filmleriyle belgesel dalında üçüncülük ödülünü kazandı. Dünyanın önde gelen sinema okullarının yarıştığı “Altın Baklava Film Akademisi VI. Uluslararası Öğrenci Film Festivali”nde son dönem Türk sinemasında başarılı yapımlara imza atan Tims Yapım sahibi yapımcı Timur Savcı, oyuncular Perihan Savaş, Kerem Alışık, Murat Ünalmış, Fadik Sevin Atasoy, Gülay Afşar ve Dr. Öğr. Üyesi Andreas Treske jüri üyeleri arasında yer aldı.

EKİPLER GÖREV BAŞINDA

Hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağı sürecinde Dernekpazarı İlçe Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü ekipleri görev başındaydı. Pandemi nedeniyle hafta onu uygulanmakta olan sokağa çıkma yağı kapsamında güvenlik görevlileri mesailerine devam etti. Dernekpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı ekipleri de Dernekpazarı’nın güvenliği için hafta sonu mesailerini sürdürdüler. Bölgemizin ve ülkemizin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Uzungöl yolu üzerinde bulunan Dernekpazarı’nda her iki noktada yapılan güvenlik uygulaması hem sağlık hem de güvenlik açısından önem taşıyor. Jandarma ve emniyet personellerinin vatandaşlara karşı kullandıkları sıcak dil ve güler yüz, vatandaşlar tarafından beğeni topluyor.

Editör: TE Bilisim