Vakfıkebir Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Vakfıkebir Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Duygu Sağlam, Yönetim Kurulu Üyeleri TTSO Meclis Üyesi Şaban Bülbül, Belediye Meclis Üyesi Enver İskenderoğlu ve YİKOB İdari ve Mali İşle Müdürü Arslan Malkoç ‘un katılımlarıyla Vakfıkebir Kaymakamlığı Toplantı salonunda Vakfıkebir OSB Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda devam eden altyapı, elektrik ve yol çalışmaları hakkında istişarelerde bulunuldu. Süreci devam eden ve yeni yapılan arsa tahsis talepleri değerlendirildi.

GEREĞİ YAPILACAK

Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, misaflerini ağırladı. Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen ve talepleri dinleyen Başkan Gürsoy, Fatih Mahallesinde yaşayan kadınların doğalgaz taleplerini gerekli kurumlara iletti. Başkan Gürsoy, “Fatih Mahallemizin Hanımefendi sakinleri bizleri ziyaret ederek Doğalgazla ilgili taleplerini ilettiler. Bizimde uzun zamandan beri bu konuyla ilgili gayretlerimiz sonucunda Karayolları ile protokol imzalanıp ödemelerin yapıldığını ve yapım aşamasına gelindiğini ilettik. Hanimefendi kardeşlerimizin huzurunda Aksa Doğalgaz Genel Müdürü Alper Konyalı beyi telefonla arayarak durumu ilettik Sayın Genel Müdürümüz en kısa zamanda Fatih ve Güzelyalı Mahallelerimizi Doğalgazla buluşturmak için gereğini yapacaklarının sözünü verdiler.” dedi.

KİM SAHİP ÇIKACAK?

Beşikdüzü’nde önceki Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu döneminde yapımına başlanılan ve Beşikdüzü Belediyesini büyük bir borç yükü altına sokan teleferik sorunu çözüm bekliyor. Orhan Bıçakçıoğlu zamanında yapılan hesapsız harcama ve borçlanmalar yüzünden Beşikdüzü Belediyesinin kasasına İller Bankasından bir lira girmiyor. Harcamalara birde teleferikle ilgili ödemeler binince borç yükü kaldırılamaz boyuta ulaştı. Beşikdüzü Belediyesinin bu borç yükü altında teleferiği işler duruma getirmesi mümkün görülmüyor. Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun teleferiğin Büyükşehir Belediyesine devir için aylardır yoğun bir gayret gösteriyor. Umuyoruz Başkan Ramis Uzun’un bu gayretleri karşılık bularak biran önce Beşikdüzü Teleferiğinin devir gerçekleşir. Böylelikle hem teleferik işler duruma gelir hem de Beşikdüzü Belediyesi’nin tamamen kilitlenmesine neden olan borç sorununa çözüm bulunur.

GAZİMİZİ VE ŞEHİT AİLEMİZİ ZİYARET ETTİLER

Vakfıkebir Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Kaymakam Adayı Erdem Yenisoy, Sosyal Hizmet Müdürü Yaşar Saral, İlçe Emniyet Müdürü Merthan Çelikdağ, İlçe Jandarma Komutanı Mert Oğultarhan ve SDYV Müdürü İsmet Bank, Bozalan Mahallesinde ikamet eden Kıbrıs Gazimiz Ali Yener ve Yalıköy Mahallesinde ikamet eden Şehidimiz Orhan Kemal Türkyılmaz'ın kardeşi Uğur Türkyılmaz' ı evlerinde ziyaret ettiler.

BORSADAN ATATÜRK’E SAYGI DURUŞU

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete irtihalinin 83’üncü yılında tüm Türkiye’de olduğu gibi Trabzon’da da anıldı. Saatler 09.05’i gösterdiğinde tüm yurtta sirenler çalındı, bayraklar yarıya indirildi. Trabzon Ticaret Borsası ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası çalışanları da hizmet binası önünde toplanarak Atatürk’e saygı duruşunda bulundu.

FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU

Trabzon’un Çarşıbaşı İlçesi’nde fidanlar toprakla buluştu. İlçe Kaymakamı Burak Yılmaz, Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Hakan Kocaman, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Kara, sahilde fidanları toprakla buluşturdular. Başkan Nuhoğlu, “Milli ağaçlandırma günü dolayısı ile fidanlarımızı toprakla buluşturuyoruz. Tek bir fidanı kırmadan, ormansız kalmadan ülkemizin her boş alanına fidanlar dikeceğiz. Fidanlar bize oksijen oluyor” dedi.

KOLENOĞLU ÜZDÜ

Anavatan döneminde Sağlık Bakanlığı müsteşarı olan Salih Zeki Kolenoğlu geçirdiği rahatzızlık sonucu hayatını kaybetti. Sevenleri ve siyasi parti mensuplarını yasa boğdu. Kolenoğlu, köyündeki aile mezarlığına defnedildi. Taka ailesi olarak Kolenoğlu ailesi ve sevenlerine baş sağlığı dileriz.

UĞUR’DAN VELİ ZİYARETLERİ

Uğur Okulları Trabzon Kampüsü ekibi, öğrencileri ile okulda bire bir ilgilendiği gibi velileri de adreslerinde ziyaret ederek istişarede bulunuyorlar. Kampüs Müdürü Cihan Kayar ve ekibi her gün en az 5 veliyi adresinde ziyaret ederek hem öğrencinin durumunu değerlendiriyorlar hem de okulla alakalı değerlendirmede bulunuyorlar. Veli ziyareti kapsamında öğrenci velisi Bilal Özer’i iş yerinde ziyaret eden okul ekibi, öğrencinin durumu ve okul ile alakalı değerlendirmede bulundular.

Editör: TE Bilisim