Bugün insanlar Nemrut dağına güneşin doğuşunu izlemek için çıkıyorlar ve yıllık milyonlarca dolar para harcıyorlar. Arsin’de de seyir terasının üstünden hem güneşin doğuşu izlenebiliyor hem de batışı. Onun Sait başkanım içinde seyir terasını yıkmamalı ve biraz da geliştirmelidir’ dedi.
 
BERBER VE KUAFÖRLERE BAŞKAN’DAN HEDİYE
 
Yeniden faaliyetlerine başlayan berber ve kuaförlere, Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta tarafından içerisinde siper maske, bez maske, dezenfektan ve yeni dönemde uyulması gereken talimatların yazıldığı panonun bulunduğu bir çanta hediye edildi.
 
Vakfıkebir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Bekir Çobanoğlu ve Zabıta Müdürü Osman Kukul berber ve kuaförlerimizi ziyaret ederek Başkan Muhammet Balta’nın hayırlı olsun dileklerini ileterek hediyelerini verdiler. Ayrıca uyulması gereken kurallar hakkında uyarılarda bulundular. Aldıkları hediyeler dolayısıyla memnuniyetlerini dile getiren berber ve kuaförler Belediye Başkanı Muhammet Balta’ya teşekkür ettiler.
 
MUHTAR KELEŞ SALDIRIYI KINADI
 
Beşikdüzü Denizli Mahallesi Muhtarı Yusuf Keleş, Trabzon TİSKİ Genel Müdürü Ali Teketaş'a müdürlük binasına girişinde yapılan saldırıyı kınadı.  Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Muhtar Yusuf Keleş, “Trabzon TİSKİ Genel Müdürü Ali Teketaş'a müdürlük binasına girişinde yapılan saldırıyı kınıyorum. Bu saldırı Trabzon’a tokat ise aziz halkına atılmıştır.
 
Trabzon TİSKİ Genel Müdürlüğün de göreve başladığı günden beri Trabzon ve ilçelerinin yıllardır bekleyen çözülemeyen baki kalan sorunlarını projeleriyle hızla çözüp halkıyla buluşturan, görevi boyunca vatandaşı ve çalışanlarıyla bütünleşen, devlet terbiyesi kültür ve ahlakını en güzel şekilde adabıyla yerine getiren .Hz. Ömer’in adaletinden şaşmayıp herkese her kuruma aynı eşit mesafe de durup kadim şehrimiz Trabzon’umuza hizmet görevini layıkıyla yapmaya çalışan  TİSKİ  Genel Müdürümüz Ali Tekataş yalnız değildir.
 
Devletimizin kurumlarının başındakilere yapılan bu saldırılar müdürlerimizi amirlerimizi ve bizleri yıldıramaz. Aksine daha çok kamçılar. Beşikdüzü Denizli Mahallesi Muhtarı olarak sayın genel müdürümüzün yanında ve arkasındayım. Aynı duyguları diğer muhtar arkadaşlarımda taşımaktadırlar. Müdürümüze ve tüm TİSKİ çalışanlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
 
KOCAMAN’DAN TEKATAŞ’A ZİYARET
 

AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hakan Kocaman, TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş’ı ziyaret etti. Kocaman, hem yeni yerine taşınan TİSKİ’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu hem de geçtiğimiz gün yaşanan tatsız olaydan dolayı Tekataş’a geçmiş olsun dileklerini iletti. İlçeye yapılacak yatırımlarla alakalı fikir alışverişinde de bulunan Kocaman, TİSKİ’nin Çarşınaşı’nda yeni dönemde dev yatırımlar yapacağını ifade etti.
 
USTA BEYAZ MELEKLERİ UNUTMADI
 

12-16 Mayıs Hemşireler Haftası münasebetiyle İl Sağlık Müdürü Dr Hakan Usta ve Kamu Hastanelerii Hizmetleri Başkanı Dr Kemal Süleyman Fatih Devlet Hastanesindeki hemşire ve hastaları ziyaret ettiler. Görevini özveriyle yerine getiren iyilik meleği hemşirelere ortaya koydukları güzel hizmetler için temsilen birer karanfil ile teşekkür eden İl Müdürü Dr. Hakan Usta, ayrıca hastane yönetiminden de hastane hakkında bilgiler aldı.
 
DOKAP’A 2 İL DAHA KATILDI
 
Türkiye  Cumhuriyeti Sanayi ve Bakanlığı Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla 2 yeni il daha katıldı. Daha önce 9 ili bünyesinde bulunduran DOKAP, Çorum ve Amasya illerin de katılımıyla bünyesinde ki il sayısı 11’e çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla resmi gazetede yayınlanan kararnamede, “Doğu Karadeniz Projesi Kalkınma İdaresi Başkanlığının kapsadığı illere Amasya ve Çorum illerinin eklenmesine 642 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 1’inci maddesi gereğince karar verilmiştir” denildi. Merkezi Giresun’da bulunan DOKAP’ın kapsadığı iller, “Artvin, Bayburt, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize, Samsun, Trabzon ve Tokat” Bu 9 ile Çorum ve Amasya’da böylelikle eklenmiş oldu.
 
FABRİKA MOTOR BOSCH SERVİS AKÇAABAT'TA
 

Fabrika Motor Bocsh Servis Trabzon'un Akçaabat İlçesi Yaylacık Mahallesinde hizmete girdi. Düzköy yolu üzerinde açılan serviste açılışa özel 11 ayrı noktada araca ücretsiz check-up yapılıyor. Her marka ve model araçların bakım onarım hizmetinin verildiği serviste işinin uzmanı ustalar görev yapıyor.
 
HEM MUTLU HEM DE HÜZÜNLÜYÜZ
 

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 0-14 yaş altı çocuklara verilen 4 saatlik izinle beraber, çocuklar parklara koştu. İçişleri Bakanlığı Kardeş Şehirler Projesi Koordinatörü gazeteci Ahmet Külekçi de çocuğu ile vakit geçirdi. Külekçi, oğlunu okuluna götürdü. Külekçi, “60 gün aradan sonra sokağa çıkan Taha'ya ilk nereye gitmek istersin diye sordum verdiği cevap beni çok duygulandırdı; "Baba beni okuluma götür" Okuldayız hem mutlu hem de hüzünlüyüz.” dedi.
Editör: TE Bilisim