Bir süre önce açılışı yapılan BOSCH Bayisinde Bahattin Gürsoy ile sohbet etti. Arsin’in iş dünyasında, siyasetinde, sohbetlerinde varolan renkli ismi, Ayhan Çağılcı’nın sihirli dokunuşlarının ardından sağlığına kavuştu ve işyerine gelmeye başladı. Bahattin Gürsoy ilçenin rengidir, ilçenin simge isimlerinden birisidir. Allah uzun ömür versin.

ÖRS TANITIM GÜNLERİNDE

İstanbul Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi’nin öndeliğinde İYİ parti milletvekili Hüseyin Örs ve bir çok önemli siyaset, bilim ve iş adamının katıldığı çeşitli sanatçıların sahne alacağı Trabzonlar derneğinin organize ettiği festival başladı. 4. gün sürecek tanıtım günlerine ilginin fazla olacağı tahmin ediliyor.

YENİ MÜDÜRE ZİYARET

AK PARTİ Trabzon milletvekili Dr. Adnan Günnar, Akçaabat belediye başkanı Osman Nuri Ekim ve AK Parti Akçaabat ilçe başkanı Hüseyin Altuntepe DSİ 22.Bölge müdürlüğüne atanan Cengizhan Kılıçaslan’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini sundular.

BEDRİ RAHMİ’Yİ ANLATTI

Bedri Rahmi anlatıyor adlı kitabın yazarı Turhan Eyüpoğlu’nun imza gününe CHP ortahisar ilçe başkanı Fatih Suat oyman ile yöneticiler katıldılar birlikte katıldılar.

TİREBOLU..YILIN ŞOFÖRÜ

Mehmet Kaya. Tirebolu Ortaköy köyü eski muhtari. 40 yıldir serviscilik yapiyor Bu sure zarfinda hiç ceza yemedi, kaza yapmadı. Butün  kuralla harfiyen uydu. Kaya’nın 2021 yılının şoförü seçilmesi bekleniyor.

BÜYÜKŞEHİR OTOBÜS SEFER SAATLERİNDE GÜZ DÖNEMİNE GEÇİYOR

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, 27 Eylül Pazartesi itibarıyla otobüs seferler saatlerinde güz dönemine geçiyor. Trabzon Büyükşehir Belediyesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada; “27 Eylül Pazartesi gününden itibaren tüm hatlarda güz dönemi sefer saatleri uygulanacaktır. Güncel sefer saatlerine 25 Eylül Cumartesi itibarıyla Trabzon Büyükşehir Belediyesi web sitesinden ya da Trabzon Ulaşım mobil uygulamasından ulaşabilirsiniz. Vatandaşlarımıza önemle duyurulur” ifadeleri kullanıldı.

SİYASET ESNAFLA BAŞLAR

Trabzon’un gayrimenkul devi Saral Gayrimenkul CEO’su Semih Saralioğlu, başarılarına doymuyor. ‘Uluslararası Zirve Ödüllerinde’ Türkiye birincisi olan Sarıalioğlu’na siyasetten iş dünyasına, esnaftan sanayicine her kesimden tebrik ziyareti devam ediyor. İYİ Parti Trabzon il ve ilçe ekibi Semih Sarıalioğlu’nu iş yerinde ziyaret ederek tebriklerini ilettiler. Sarıalioğlu, ‘Siyaset esnafla başlar halkla devam eder’ diyerek, “Trabzon’u temsilen almış olduğumuz zirve ödülleri için İYİ Parti Trabzon il ve ilçe temsilcileri birincilik ödülümüzü tebrik etmek için iş yerimizde ziyaretimize geldiler. Misafirlerimizin ziyareti Saral ailesi olarak bizleri çok onurlandırmıştır. Ayaklarınıza sağlık. Başarımızı benimseyip, takdir edip gelen ve gelecek olan tüm hemşehrilerimize şimdiden teşekkür ederiz” dedi.

"GİRİŞİMİN KADIN KAHRAMANLARI" TRABZON'DA BULUŞUYOR

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu ve Beko iş birliğinde, TOBB Trabzon İl Kadın Girişimciler Kurulu'nun ev sahipliğinde Arçelik Perakende Akademi desteğiyle hayata geçirilen Girişimin Kadın Kahramanları Projesi kapsamında gerçekleştirilen roadshow'un üçüncü durağı Trabzon olacak. Girişimin Kadın Kahramanları Projesi, kadınların iş hayatında güçlenmesi için TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ile Türkiye genelindeki 7 bin girişimci kadına ulaşma hedefiyle hayata geçiyor. Girişimin Kadın Kahramanları Projesi kapsamında gerçekleştirilen roadshow'un üçüncü durağı Trabzon'da pandemi nedeniyle 27 Eylül 2021 tarihinde Saat 13.00'da Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nın 8. katında bulunan toplantı salonunda kısıtlı sayıda katılımcıya yüz yüze eğitimle başlayacak. Beko 100 Kadın Bayi projesinin detaylarının da anlatılacağı toplantıda, kadın girişimciliğine verilen destekler de paylaşılacak. TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ve Beko iş birliğinde, Arçelik Perakende Akademi desteğiyle hayata geçirilen Girişimin Kadın Kahramanları Projesi'nde süren online eğitimlerin ardından belirlenen 15 ilde verilecek yüz yüze eğitimleri kapsayan roadshow'un ilki 21 Eylül Salı günü, Ankara Sanayi Odası Zafer Çağlayan Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi. Üçüncü toplantı TOBB Trabzon Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Zuhal Akyüzlü'nün ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. Toplantı Arçelik Perakende Akademi ve Beko yöneticilerinin katılımı ile düzenlenecek ve Beko 100 Kadın Bayi projesi kapsamında bayi olmak isteyenlere özel bir panelde detaylar aktarılacak.

KTÜ FARABİ HASTANESİ’NDE YOĞUN İLGİ

Kızılay’ın kan stoklarının kritik seviyelere ulaştığı yönünde alınan bilgiler doğrultusunda, KTÜ Farabi Hastanesi yönetimi tarafından Kan Bağışı Kampanyası yürütülmesine karar verildi. Başhekimlik Binası önüne, 23 Eylül 2021 tarihinde kurulan kan bağış aracı; personel, öğrenci ve hasta yakınlarından yoğun ilgi gördü.  Başhekim Prof. Dr. Celal Tekinbaş ve yönetim ekibi, kampanya çalışmalarıyla ilgili incelemelerde bulundu.

Editör: TE Bilisim