İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Koray Aydın ‘Ekonomi yerle bir. Zamlar birbirini izliyor. İnsanlar geçim derdine düştü.

Hasta zihniyetiniz yüzünden insanlar yoksullaşacak ve siz beka deyip işin içinden çıkamazsınız artık yeter.’ dedi.

ABD’DE Mİ KÖTÜ YÖNETİLİYOR?

MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı Zafer Ofluoğlu, “ülke kötü yönetildi döviz çıktı peki ABD’de mi kötü yönetiliyor enflasyon çıktı, peki Avrupa Birliği’de mi kötü yönetiliyor enflasyon fırladı, dünyada kriz var arkadaşım krizin sebebini burada aramak çok tutarsızlık olmuyor mu.”

BAKAN KURUM’A ZİYARET

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Of Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Öztürk, Zonguldak Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin ve Of Yemişalan Mahalle Muhtarı Hamza Öztürk Öztürk ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti.

HALKI DİNLEDİ

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, her Salı parti binasında halkı dinliyor. Kendisini partiye kapatan Altıntepe, gün boyu halktan gelen, talep, şikayet, öneri, dilek, beklenti ve temennileri dinliyor. Altıntepe, “Parti binamızda halk günümüzü, halkımızın yoğun ilgisiyle geride bıraktık. Görüş ve önerileriyle katkı sunan, sorunlarına çözüm yolu arayan vatandaşlarımıza teveccühlerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

İŞ ORTAKLARI İLE İSTİŞARE

Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, bölge iş ortaklarını ziyaret ederek, ticaretle alakalı istişarelerde bulunuyor. Güneş, yeğeni Barış ve Özgüneş ekibi ile Maçka’daki iş ortaklarını ziyaret etti. Maçka’da Erkunt ve Musa kardeşleri Ergün Züccaciye iş yerinde ziyaret eden Güneş, ticaretle alakalı istişarelerde bulundu. 2021 yılının değerlendirmesi ile 2022 yılında yapılacak yeni projelerle ilgili fikir alışverişinde bulunan Güneş, fabrikalardan aldığı desteklerle esnaf ve fabrikalar arasında köprü olmaya devam edeceklerini söyledi.

HER AN GÖREV BAŞINDA

Ortahisar Belediyesi’nin Fen İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Coşkun Şahin’in görevi çok ağırdır. Mahalle muhtarlarından vatandaşına kadar herkese dokunur. Bir de ara ara olan afetlerde hazır kıta olmak durumundadır. Şahin, kenti önceki akşam etkisi altına şiddetli rüzgara karşı da ekibi ile sahadaydı. Şahin, “Şehrimizde bu akşam meydana gelen Rüzgar ve fırtına nedeni ile KTÜ Acil servisinin çatısı uçtu çok şükür bir sıkıntı yaşamadık. Ekiplerimiz olumsuzluklara karşın sahada. Etkisini gösteren lodos nedeniyle ilçemizde yaşanabilecek olumsuzlukları 0 (542) 336 61 61 numaralı Whatshap hattına  7/24  sorunlarınızı iletebilirsiniz” dedi.

EKİPLER SAHADAYDI

Trabzon’da fırtına yaşamı olumsuz etkiledi. Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, incelemelerde bulundu. Başkan Gürsoy, “Bu akşamki fırtınada iki çatıda baca yangını (söndürüldü) ve bir çatı uçması sonucunda araç hasarı çok şükür cana zarar yok. Ekiplerimiz teyakkuzda fırtına sonrası temizlik ve müdahale çalışmalarımızda çalsan tüm çalışma arkadaşlarıma İlçem adına teşekkür ediyorum.” dedi.

TRABZON’DA İLK DEFA İŞARET DİLİ KONSERİ DÜZENLENECEK!

Ortahisar Belediyesi ile İstanbul Kültür Üniversitesi, ‘Farkında olmak, farklı olmaktır’ sloganı eşliğinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında ‘İşaret Dili Konseri’ düzenleyecek.

Türkiye'nin ilk ve tek üniversite işaret dili korosu olan İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) İşaret Dili Korosu Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde konser verecek.   Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Trabzon’da ilk defa işaret dili konseri düzenleyecek olmaktan dolayı son derece mutlu ve gururlu olduklarını belirterek, “Dezavantajlı vatandaşlarımızın tıpkı normal bireyler gibi sosyal yaşamın bütün imkânlarından istifade etmesi, günlük yaşamın içine katılabilmesi belediye olarak en çok önemsediğimiz bir konu. Dezavantajlı vatandaşlarımızı ne kadar mutlu, huzurlu ve sevinçli görürsek biz de bu oranda memnun oluruz. Bu amaçla ilk defa İKÜ ile birlikte Trabzon’da 3 Aralık Engelliler Günü’nde çok anlamlı olan bir konser etkinliği düzenleyeceğiz. Umarım bu başlangıç olur ve bu tür etkinlikler yaygınlaşarak dezavantajlı bireylerin sosyal ve sanatsal yaşamın her alanına daha fazla katılımını sağlarız.” dedi.  Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde 3 Aralık Cuma günü saat 18.00’de başlayacak konserin şefliğini İKÜ İşaret Dili Koro Şefi Gökben Keleş yapacak. Konserle ilgili açıklamalarda bulunan Gökben Keleş, toplumsal farkındalığı artırarak herkese işaret dili öğretmek istediklerini dile getirdi.

Editör: TE Bilisim