USTAOĞLU’NUN MİSAFİRLERİ

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu Bursa Ticaret ve Sanayi odası başkanı İbrahim Burkay ve Meclis Başkanı Ali Uğur’u ağırladı ve karşılıklı hediyeleşmeler ve güzel bir sohbet oldu.

CORA TRT’DE

AK Parti Trabzon Milletvekili Avukat Salih Çora, TRT Genel Müdürü Zahit Sobacı’yı ziyaret etti ve ‘TRT’nin özellikle kırsal alanlara yaylalar ve keşfedilmemiş doğaya eğilmesini çekim yaparak yayınlanması turizme katkı sağlayacaktır’ dedi.

BURAK PAŞA ŞIRNAK’A

Trabzon’dan Şırnak’a gönderilen 48.Tugay Komutanlığı’na hemşehrimiz Tuğgeneral Burak Yürüten atandı.

ARAKLI SAHİLİ TAMAMLANIYOR

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, ‘Sahil güzergahında yapmayı planladığımız yürüyüş yolları ve bisiklet yollarımızın alt yapı çalışmalarına hızla devam ediyoruz. En kısa zamanda bitirip halkımızın hizmetine açacağız’ dedi.

BURSA TSO'DAN TTSO'YA ZİYARET

TTSO - Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Meclis Başkanı Ali Uğur, meclis başkanlık divanı ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nı (TTSO) ziyaret etti. TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Bursa TSO heyetine, yürütülen çalışmalar ve Trabzon'un ticaret ve sanayisi hakkında detaylı bilgi verildi.

Bursa TSO Başkanı İbrahim Burkay da, yürüttükleri projeleri ve özellikle eğitim faaliyetlerini dile getirerek, her konuda işbirliği yapmaktan memnuniyet duyacaklarını vurguladı. Karşılıklı hediye takdiminin ardından ziyaretin anısına fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

“TÜRKİYE’DEN TARAFIZ”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, “İktidara gelseler FETÖ ve HDPKK' ya olan muhabbetlerini her fırsatta belli edenleri görmeyenler utanmadan bizim Cumhurbaşkanımıza sahip çıkmamızı kendi kafalarınca anlamlandırmakla meşguldürler. Evet, tekrar söylüyorum ki şahsım için milletvekilli seçimlerinin de, belediye başkanlığı seçimlerinin de çok önemi yoktur. Önemli olan 46’dan beri Amerika'ya ve Avrupa'ya itiraz edememiş, önce onların menfaatlerini korumuş olan yöneticilerin tıpkı aynı özlemlerini duyan muhalefettekilere karşı aslanlar gibi milli duruş sergileyen Recep Tayyip Erdoğan'ın tekrar seçilmesidir. Ne menfaatimizin olduğunu merak ediyorsanız; Irak'ı, Suriye'yi, Mısır'ı, Libya'yı ve en son Afganistan'ı gördüyseniz anlarsınız. Biz samimi ve karakterli biçimde Türkiye'den tarafız. Kendi siyasi yükselişimizi gerçekleştirmek adına Erdoğan'cılık oynayanlardan hiç olmadık olmayacağız. Ya şimdi vatan diyerek haykıracağız, ya da sonsuza kadar satanlardan tiksinip Afganistan gibi olacağız. Sizin bizi bu tehlikelerden koruma şansınız yoktur. İçişleri bakanı HDP'den olabilir diyen zihniyetin Türkiye'yi koruma şansı hiç yoktur.” dedi.

 “DERSİNİZE İYİ ÇALIŞMAMIŞSINIZ”

CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu TİSKİ Genel Müdürlüğü’nün vatandaşlara gönderdiği ve “Sayın Abonemiz, mahallenizde yapımı tamamlanan yeni içme suyu hattına su verme işlemine başlanmıştır. Planlı Alanlar İmar Yönetmeliğinin 36. Madde 3. Fıkrasında 3 Bar olarak belirtilen hat basıncı yeni içme suyu hattında 4 Bar seviyesine çıkarılmıştır. Buna rağmen; içme suyu hususunda herhangi bir mağduriyet yaşamamanız için 1 Eylül 2021 tarihine kadar binanıza hidrofor sistemini kurup devreye almanız önemle duyurulur”  ifadelerine yer verilen açıklamayı paylaşarak “Vatandaşa  hidrofor maliyeti yüklemek de ne oluyor? Demek ki dersinize iyi çalışmamışsınız. 3 barı 4 bara çıkardık ama yetmeyecek bahanesinin ardına sığınamazsınız. Kolaycılığa kaçamazsınız. Hat değişmeden önce hidroforsuz su kullanımı yapabilen vatandaşımız hat değişiminden sonra hidrofor kullanımına zorlanıyorsa hata sizindir.” dedi.

KADIN KOLLARINA DURMAK YOK

AK Parti Trabzon Kadın Kollarına durmak yok. Başkan Meryem Sürmen ve ekibi, Malazgirt Zaferinin 950. Yılı dolayısıyla düzenlenen etkinliklere katıldı. Başkan Meryem Sürmen, AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları olarak Malazgirt Zaferinin 950. Yılı dolayısıyla alanda yerimizi aldık. Ağrı Doğubeyazıt’da bulunan, Yapımı 99 yıl süren ve ihtişamıyla göz alıcı olan,Türk mimari tarihinin en güzel eserlerinden İshak Paşa Sarayı’nı gezme imkanı yakaladık. Şehir merkezi, tarihi ve kış sporlarıyla tanınan güzel gönüllü insanların memleketi Erzurum’daydık. Yürüme mesafesinde öyle özel eserlerle karşılaştık ki hayran kaldık. Bize eşlik eden AK Parti Erzurum İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Deniz Çelik nezdinde teşkilatımıza tek tek teşekkür ederiz. Haydi tarihe not düşelim.” notunu düştü.

Editör: TE Bilisim