Ziyaretlerini Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Av. Seda Beşir’le yapan vali Ustaoğlu Doğu Karadeniz sahil güvenlik bölge Komutanı Deniz Yarbay Murat Sezgin,  DKK Doğu Karadeniz Bölge Komutanı Deniz Albay Mustafa Doğan ve Tugay Komutan vekili Cem Karaoğlu’nu ziyaret ederek Kurban Bayramlarını kutladı.

PERVANE’DE SANAT GÜNÜ

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman Araklı’da ikamet eden Şair Yazar Ruhi Türkyılmaz’ın Araklı Pervane köyünde açtığı müzeyi ziyaret ederek bayramını kutladı, eserlerinde incelemelerde bulundu.

AYDOĞAN’DAN TALİMAT

Trabzon Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan göreve başlar başlamaz İlk toplantıyı narkotikçilerle yapmış ve uyuşturucu satıcılarına darbe üstüne darbe vuruluyor, her gün bir uyuşturucu satıçısı yakalanıp göz altına alınıyor.

KAYA MAÇKA’YI ARŞINLADI

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya ve Maçka İlçe Başkanı Av. Nihan Göktürk ilçenin Atasu Mahallesi’nde vatandaşta bayramlaşıp dert dinleyip sorunların çözümü için el ele verme sözü verdiler.

HASTANEDE BAYRAMLAŞTILAR

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Prof. Dr. Süleyman Türedi, hastanenin Numune Kampüsünde görev yapan ekip arkadaşları ile bayramlaştı. Pandemi döneminde fedakarca görev yapan ekip arkadaşlarının bayramını tebrik eden Türedi, görevlerinde kolaylıklar diledi.

BEŞİKDÜZÜ’NDE BULUŞTULAR

Trabzon’da 2004-2009 yılları arası belediye başkanlığı, 24. Dönem de Milletvekilliği yapan, kentte çok sevilen Volkan Canalioğlu, Beşikdüzü’nü ziyaret etti. ‘Türkiye’de Bordo Mavi, Trabzon’da Volkan abi’ sloganı ile kentte çok sevilen Canalioğlu, Beşikdüzü’nde yakın dostu, ASKF Başkanı Cahit Erdem’i ziyaret etti. Bayramlaştılar, hasret giderdiler. Meşhur pide yediler.

AKTÜRK’Ü SEVENLERİ UĞURLADI

Trabzon Diş Hekimi Odası eski başkanı, kentin sevilen diş hekimlerinden Rasim Aktürk, son yolculuğuna uğurlandı. Uzun süredir amansız hastalıkla mücadele eden ve önceki gece tedavi gördüğü Ankara’da hayata gözlerini yuman Aktürk, İskenderpaşa Camiinde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Bostancı Mezarlığındaki aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı. Aktürk’ün cenazesine AK Parti Trabzon Milletvekilli Dr. Adnan Günnar, İyi Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, Ulaştırma ve Altyapı eski bakanı Cahit Turhan, Trabzon Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Mustafa Başkan'ın yanı sıra ailesi ve sevenleri katıldı.

ŞİFA OLSUN

Trabzonlu siyasetçi-iş insanı Serdar Uzun, koronavirüse karşı ikinci aşısını oldu. Aşı için başta Sağlık Bakanlığı olmak üzere tüm yetkililere teşekkür eden Uzun, “Allah devletimize zeval vermesin. İkinci doz aşımızı bayramda olduk. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Devletimiz bu konuda çok hassas. Herkes aşısını olsun. Koronavirüsü birlikte yeneceğiz” dedi.

ARSİN BAYRAMLAŞTI

Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy ve beraberindeki heyet, Arsin’de vatandaşlarla bayramlaştı ve hayırlı bayramlar dilediler. Gürsoy,  İlçe Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir, Belediye Meclis Üyeleri ve Başkan Yardımcıları ile İlçe Jandarma, ilçe Emniyet Müdürlüğü, ilçe Devlet Hastanesi, Arsin İtfaiye Gurup Amirliği ve Harmanlı Mahallesi’nde ki Şehit Asteğmen Halil Abayrak'ın ailesini ziyaret ederek bayramlaştı.

Editör: TE Bilisim