DOSTLARINI UNUTMADI
 
Trabzon’un Arsin ilçesi Fındıklı Belediye eski başkanı Metin Kul, kendine has bir isimdir. Beldenin ilk Belediye Başkanı Rahmetli Çarıklı Osman’ın oğludur. Çarıklı Osman, selam verene kuymak tavası yapan  değerli bir belediye Başkanı idi. Kul  da babası gibi serttir ama mert bir isimdir.
 
Her ramazan bizi ya Hasan Usta da ağırlar ya da Fındıklı’da. Bu Ramazan’da da koronovirüs tehdidi geçtikten sonra Gazetemizin İcra Kurulu Başkanı Zeki Sancak’a ve bir grup arkadaşını Yanbolu Vadisinde sosyal mesafe kuralı ile aynı masanın etrafında iftar sofrasında  ağırladı. Sohbet ettik ve özlemle oğlunu bekliyor. Mustafa, 2 ay sonra askerden gelecek ve yeniden haberlerle buluşacak.
 
GÜLE GÜLE YİĞİT ADAM
 

Türk Eğitim Sendikası Trabzon Şube eski Başkanı Yenimahalle 100. Yıl İlkokulu eski Müdürü Hasan Uzun, yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak ebediyete intikal etti. Hasan hoca iyi bir yönetici, yiğit bir ülkücü idi. Mekanı cennet olsun.
 
GÜZEL DOKUNUŞLAR!
 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu Zağnos Burçlarını Türk Bayrakları ile donatarak Şenol Güneş Caddesine komple  gece aydınlatması yaptırttı. Zorluoğlu, ‘Belediyelerin görevi halkına hizmet etmek, devletin ve milletin birliğine ve bütünlüğüne kast etmek değildir, çok şükür güvenli bir ülkede yaşıyoruz’ diyerek Güneydoğu’daki HADEP’li Belediye Başkanlarına adrese teslim mesaj gönderdi.
 
VEFA DESTEK GRUBU KAN VERDİ
 

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Basın sorumlusu Yusuf Keskin ve vefa destek grubu üyeleri birlikte Kızılay seyyar çadırına giderek kan bağışında bulundular.
 
BAŞKAN PAZARDA
 

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Kovid-19 virüsü dolayısıyla uzun zamandır kurulmayan Sancak Mahallesi halk pazarını ziyaret ederek esnaf ile sosyal mesafeyi koruyarak bir araya geldi; hayırlı satışlar diledi.
 
BAŞHEKİM YENİDEN..

İmperial Hastanesi Başhekimliğine Dr. Ömer Fatih Çelik yeniden atandı. Aynı hastanede başhekimlik görevini yürüdükten sonra uzman doktor olarak çalışan Dr. Çelik yönetim kurulu kararıyla yeniden İmperial hastanesi Başhekimlik görevine getirildi. Tebrik ediyoruz.
 
SON SÖZÜNÜ SÖYLEDİ
 

Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü kendi sosyal medya Twitter hesabında yaptığı açıklamada, Sigara içen insanlardan bu süreçte kesinlikle uzak durum. Yolda yürürken dahi önümüzde sigara içen birinin nefesi veya çıkardığı duman virüsün size bulaşacağı mesafedir, sokakta yürürken kuyrukta beklerken bu mesafeyi kesinlikle koruyun’ uyarısı yaptı.
 
ŞENER KİBAR’DAN AÇIKLAMA
 

Trabzon Balık Komisyoncusu Şener Kibar ‘Havalar ısınınca vatandaşın balığa olan ilgisi azalıyor, ilginçtir Sokağa çıkma yasağı olacağı günlerde Vatandaş evine 3-4 günlük balığını aldı bu hafta belkide ondan geçen haftaki gibi balık satışı olmadı aslında fiyatlarda artmadı. Satışlar neden böyle düştü onu da anlayamadık. Bu süreçte doktorlar ve uzmanlar sürekli balık yememizi balığın ne kadar faydalı bir gıda olduğunu bizzat kendileri tavsiye ediyorlar’ dedi.
 
YAYLADA İFTAR VAKTİ
 

Birlik Vakfı Trabzon Şube Başkanı Zafer Ofluoğlu, yöneticileri Numan Yardım ve Engin Kerimoğlu ile Beypınarı yaylasında iftar yaptılar. Fahrettin Köroğlu'nun daveti üzerine yaylaya çıkıp iftar yapan Ofluoğlu ekibi ile yaylanın güzelliklerini de fotoğraflayıp sosyal medya hesabından paylaştı. Ofluoğlu, "Yaylalarda hayat var .Daveti için Fahrettin Köroğlu arkadaşımıza teşekkürler.
Not.Sadece fotoğraf çekilirken maske takmadık" dedi.
Editör: TE Bilisim