AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ve MHP İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım ile makamına Halit Gündoğdu ve Doğukan Zıp'ı barıştıran Ataman, aradaki kırgınlığın ortadan kalkmasına da vesile oldu. Ataman, "Ak Parti İl Başkanı Sayın Haydar REVİ Bey ve MHP İl Başkanı Bekir Sıtkı TARIM Bey'in teşrifleri ile Beşikdüzü İlçemizin iki kıymetli evladı Halit Gündoğdu ve Doğukan Zıp arasındaki kırgınlığı ortadan kaldırdık. İl Başkanlarımıza ve bizleri kırmayan kardeşlerimize teşekkür ediyorum" dedi.
 

 
KAYMAKAM VE BAŞKAN DENETİMDE
 
Beşikdüzü Kaymakamı Şakir Öner Öztürk ve Belediye Başkanı Ramiz Uzun ‘İlçe esnafını gezerek maske, mesafe ve hijyen konusunda uyardı bu işin şakası yok yaptığınız alışveriş yalnız müşterinizi değil sizi de etkiliyor çok dikkatli olmak zorundayız’ dediler.
 

 
ÇEBİ STARTI VERDİ
 
Araklı Belediye başkanı Recep Çebi, ‘Araklı karadere yolu üzerinde sanayii sitesinin yanından başlattığı bisikletle yürüyüş yolunun ilçeye yepyeni bir görünüm kazandıracağı gibi ilçe halkının sağlıklı yaşam için bu alana çok ihtiyaçı olduğuna inanıyorum’ dedi.
 

 
ANNEYE VEDA
 
İsparta Valisi Ömer Seymenoğlu’nun annesi Kurtul Seymenoğlu Ebediyete intikal etti Sürmene küçük camii de kılınan cenaze namazına Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu Sürmene kaymakamlık Gazi Kaya, Belediye Başkanı Rahmi Üstün ve Sevenleri katıldı.
 

 
GÖKTAŞ'TAN VEFA
 
AK Parti Trabzon eski milletvekili Kemalettin Göktaş, geçtiğimiz 25 Mart'ta aramızdan ayrılan Trabzon'un sevilen simalarından  Sürmene ilçesi Yeniay Beldesi eski Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi  İbrahim Sedef'in mezarını ziyaret etti. Göktaş, Sedef'in Sürmene Yeniay Mahallesindeki mezarını ziyaret edip duasını okudu. Yakın arkadaşını ziyaret eden Göktaş, büyük bir vefa örneği de gösterdi. Sedef'i biz de rahmetle anıyoruz. Mekanı cennet olsun.
 
  

HASTANEDEN YENİ HİZMET
 
Sağlık Bilimleri Üniversitesi Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinde modern tıbbi donanıma sahip 7 yataklı 2. Basamak Genel Yoğun Bakım ünitesi hizmete açıldı. Genel Yoğun Bakım ünitesinde, Uzman Hekim  kadrosuyla multidisipliner, hasta odaklı 24 saat esasına dayalı kesintisiz sağlık hizmeti verilecek. Hastane Başhekimi Prof. Dr. Süleyman Türedi, yoğun bakım ünitesinin yapımında emeği geçen Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş.’ ye  hastane yönetimi ve ekibi adına teşekkür etti.
 


 SEVİM’DEN ANINDA MÜDAHALE
 
S.S. Akçaabat Trabzon Söğütlü ve Mersin 1 Nolu Karayolu Yolcu Taşımacılığı Kooperatifi Başkanı Abdullah Sevim, kural dışı çalışan minibüslere göz açtırmıyor. Yaklaşık bir yıldır ayakta yolcu almayı yasaklayan Sevim, bu süreçte çok sayıda arabaya yat cezası verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın pandemi sürecinde toplu taşıma araçlarında ayakta yolcuyu yasak etmesine karşın Akçaabat Trabzon hattında çalışan 61 M 0676 plakalı minibüs sırf 3 TL daha fazla alabilmek için ayakta yolcu aldı. Biz de durumu fotoğraflayıp anında kooperatif başkanı Abdullah Sevim’e attık. Sevim’de araca gerekli cezayı verdi. Sevim’e duyarlı davranışından dolayı teşekkür ediyoruz.
 


ŞAMPİYON ÇAVDAROĞLU’NDA
 
Türkiye Boks Federasyonu Başkan Adayı Boksör Selçuk Aydın, dün Çavdaroğlu61 Uluslararası Nakliyat’I ziyaret etti. Burada Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Çavdar ve başkan yardımcısı Emre Çavdar ile bir süre görüşen Aydın, boksu çok seven Çavdaroğlu kuzenlerle istişare yaptı. Haşim Çavdaroğlu, Aydın’a çıktığı yolda başarı dileyerek, gerekli desteği vereceklerini söyledi.
 


EKİM’DEN GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ ÖRNEĞİ
 
Koronavirüs tedavisi görene Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, tedavisinin ardından görevine geri döndü. Gönül belediyeciliğine önem veren Başkan Ekim vatandaşlar ile bir araya gelmeye devam ediyor. Ekim, “Bir işi gönülden yaparsan gönüller kazanırsın” ifadelerini kullandı.
 

 
 

Editör: TE Bilisim