Bulvar da şehirlerarasına olduğu gibi şehir içi trafiğinin çözümünede son derece faydalı olacağı inancındayız.  Kamulaştırmalar mahkemede beklediği sürece işimiz zorlaşıyor, imalat yapamıyoruz. Daha fazla yol alamıyoruz ve tez bitirip halkımızın hizmetine sunamıyoruz’ dedi. Kanuni bulvarında zorunlu istimlaklere doğru gidecek.

 
ÖZDEMİR VE EKİBİNİN BAŞARISI
 
Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, KTÜ sahil tesislerinde basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısına katılım rekor seviyede oldu. 3 saate yakın süren kahvaltı ve basın toplantısında Ağaoğlu’na özgürce her soru soruldu. Organizasyon, Medya ve iletişimden sorumlu Trabzonspor Genel müdür yardımcısı Ulaş Özdemir, İletişim müdürü Can Karyağdı ve diğer emekçilerin katkıları büyüktü ve dtört dörtlük yaptılar. Teşekkür ediyor ve Trabzonspor’un galibiyetine de vesile olan buluşmanın transferlerle devam etmesini diliyoruz.
 

 
KÖKSAL ÖZTÜRK’ÜN NEZAKETİ
 
Trabzon Platformu Başkanı Köksal Öztürk her yıl bir geleneği yaşatır. Dostlarına hediyeler gönderir. Geçmiş yıllarda Türk büyüklerinin maketlerin ve milli sözleri göndermişti. Bu kez gıdaya çevirdi. Türkiye’nin en ünlü pekmezlerini özel şişelerde dostları ulaştırdı. Teşekürler Öztürk. Bir kahvenin kırk yıl hatırı vardır derler ya. Bu hediyelerin maddi değerinden çok manevi değeridir.
 

 
OYMAN SP’DE
 
Saadet Partisi Ortahisar ilçe başkanı Burak Turan’ı ziyaret eden CHP ortahisar ilçe başkanı Fatih Suat Oyman ve yönetim kurulu üyeleri ‘Her şey Trabzon her şey Türkiye için elele verelim siyaseti germeyelim bizim insanımızı ötekileştirmeyelim’ dediler.
 

 
KÖPRÜBAŞI SANCAK’A TESLİM
 
AK Parti Köprübaşı Kadın Kolları seçiminde konuşan il başkanı Meryem Sürmen, ‘İlçe başkanı Hatice Sancak’a teşekkürlerini sunarak hizmet belgesini takdim ettikten sonra ‘Allah’ın izniyle liderimizin emrinde ve inandığımız yolda hep beraber yürüyeceğiz’ dedi. Sürmene’de de Nurcan Küçükali Ak Parti kadın kolları başkanlığını üstlendi.
 

 
HATIRLATMA
 
10 Kasım 2016 tarihinde Mardin ili Derik ilçesinde kaymakam ve belediye başkan vekili olarak görev yaparken makam odasında bombalı saldırıcı sonucu şehit edilen Muhammet Fatih Safitürk'ün davasıyla ilgili Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesinde yapılan yeniden yargılamanın dördüncü  duruşması 29 Eylül 2020 saat 10.00 da   yapilacak. Mardin'in Derik Kaymakamı Muhammet Fatih Safitürk'ün şehit edilmesine ilişkin davada Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesi, yerel mahkemece 4 sanığa verilen cezayı hukuka uygun bulurken, beraat eden 8 sanığın ise yeniden yargılanmasına hükmetmişti. Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesi 3. Ceza Dairesinde 8 sanığın yeniden yargılaması yapılacak.
 

 
ÇEBİ VAKFIKEBİR’DE
 
Vakfikebir belediye başkanı Muhammet Balta’yı makamında ziyaret eden Ortahisar Belediye Başkan yardımcısı Selahattin Çebi Uygulanan projeler ve Çalışmalarla ilgili bilgi alıp ile Görüş alışverişinde bulundular.

 
SAPMAZ TRABZON’DA
 
Rize eski emniyet müdürü İlhan Sapmaz, Trabzon’da en yakın dostlarından Gazetci-Yazar Hakkı Emiroğlu’nu ziyaret etti. Yurdun çeşitli illerinde görev yaptım. Bu bölgeyi unutamadım, Bölge insanı asla haini Vatan hainlerinde barındırmaz bu nedenle PKK bu bölgeye Defalarca denedi her seferinde geberdi gittiler. çünkü Bu bölge insanı asla onlara lojistik destek vermez. Vatanını ve bayrağını sımsıkı bağlıdırlar. Yaşlılarımız iyi hatırlarlar, 1974 Kıbrıs barış harekatı sırasında askerlik Şubelerin önünde bizi askere alın diye sıraya girenler belki de daha dün askerden gelmiş evlenmiş ancak vatan için Tekrar askere gitmek isteyen arkadaşlarımız hala gözlerimin önündedir. Büyük Önder gazi Mustafa Kemal Atatürk bu nedenle her Türk asker doğar sözünü bu millet için söylemiştir’ dedi.
 

 
‘JANDARMA ÇALIŞIYOR’
 
Minür Aydoğdu. AK parti il eski yönetim kurulu üyesi.  Trabzon hassasiyetini iyiliklerine kadar yaşayan bir kardeşimiz. Nerede güzellik varsa katkı yapar. Eğer eksiklik varsa ona da uyarısını çeker, gönderir. Bu kez takdirini alan Jandarma. Yer Hayri Gür spor salonunun önü. Jandarma bir taraftan güvenlik, diğer taraftan ise pandemi denetimi yapıyor. Maske soruyor ve araçlardaki hijyenleri kontrol ediyor. O da bu görüntüleri çekerek bize ulaştırmış ve ‘Jandarma çalışıyor’ manşetini de atmış.
 

 
HOŞBEŞDE HOŞ SOHBET
 
Trabzon İçme Suyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü (TİSKİ) Genel Müdürü Ali Tekataş, Karşıyaka'da belediyenin emektarlarından Cengiz Değermenci'yi ziyaret etti. Hoşbeş kafedeki ziyarette AK Parti Karşıyaka Mahalle Başkanı Cevat Değermenci ve Ortahisar Belediyesi şantiye şefi Ertan Türker'de aynı masadaydı. Uzun uzun keyifli sohbet gerçekleştirdiler. TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, mahalleri hatta eskiden köy olan yüksek mahalleri bizzat ziyaret ederek çalışmalar hakkında da bilgi alıyor.
 

 
Editör: TE Bilisim