Başkan Tekke Beşköy’den sonra Fidanlı mahallesine yoğunlaşırken, önceki akşam Büyük Şehirin verdiği iftar yemeği ile dostlarını ve ilçe halkını mutlu etti. Mütevazi kişilikli ve Fatih Tekke’nin de babası olan Ahmet Tekke, ‘Fatih ya sahada ya da yaylada. Köprübaşına da destek oluyor’ değerlendirmesini yaptı.

Camianın Sağlık Raporu

Şu günlerde, yakın dostlarımız, sevdiğimiz insanlar, Trabzon’un tanıdığı simalar sağlık sorunları ile boğuşuyorlar. Trabzonspor başkanlarından A.Celal Ataman, istanbul’da tedavi görüyor. Ciğerinde bir sorun var. Dr. Ali Akyüz’e emanet. Ataman evine çıktı, istirahat ediyor. Gelen bilgiler çok iyi olduğu yönünde. Sevindik. 

Salih Çamoğlu; O da amansız bir hastalığa karşı mücadelesini, direncini sürdürüyor. Tıp’ta yeni binada Genel Cerrahi servisi 214 numarada.. Dostları, sevenleri yalnız bırakmıyor. Moralini yüksek tutuyor. Kendisi ile çok uzun süren bir mesai arkadaşlığımız oldu. Trabzon’da bir ekoldü. Çok gazeteci yetiştirdi. Şimdi hepimiz, sağlığına duacıyız. 

Ali Özbak; Sevenlerini korkuttu. Her saniye Trabzonspor için çarpan kalbi tekledi. Yoğun bir tedavi sürecinde. Allah yardımcısı olsun. Diren abi çünkü, direnmeyi senden öğrendik. Yine Trabzonspor’un eski yöneticilerinden Mecit Sarı da İstanbul’da kalp kapakçığından bir operasyon geçirdi. Sarı, bugün evine çıkacak ve istirahat edecek. Bir kaç gün içinde Trabzon’a dönecek. Gazeteci ağabeylerimizden Erol Üzen de, kalp kapakçığından ameliyat oldu. Kendine çok iyi bakan Üzen ağabeyimize de geçmiş olsun diyoruz. Allah acil şifalar versin. Cevat Ocak; Gazeteci dostumuz da Ankara’da ameliyat oldu. Morali çok iyi. Evinde istirahatte, yakında hayatın içine akacak. O da direnen, direndikçe kendine gelen bir arkadaşımız. Tanıdık tanımadık bütün hastalara; sağlıklı günler diliyoruz. 

KTÜ’den Anlamlı Kampanya

Karadeniz Teknik Üniversitesinde çok önemli bir kampanya düzenlendi. Türk Kızılayı KTÜ Şube Başkanlığı tarafından organize edilen kampanya ile kampüs içinde ve dışında Bayınbucak Türkleri ve onların çocukları için hem mama hem de çocuk bezi toplanıyor. Toplanacak olan  mama ve çocuk bezlerinin bir kamyon olması halinde araç kalkacak ve yardımları bizzat bayırbucak Türklerine ulaştıracak.

Dostların İftarı

AK Parti’nin Trabzon İl Yönetim Kurulu Üyesi Adem Çakır, il eski Başkan yardımcıları Aydın Özkurt ile Sebahattin Alemdar of’ta Günbatımı restorantta iftarı birlikte yaptılar. Dostluklarını ve partilerini asla tartıştırmayan partinin bu neferlerine başarılar diliyoruz.

Yeniçam Tersanesi Son Sürat

Adı bir ara lojistik üs olarak anılan Yeniçam tersanesinde yapım çalışmaları son sürat devam ediyor. Ulaştırma Bakanlığı tarafından gemi yapımcıları için planlanan saha, ekonomik sorunlar nedeniyle uzun bir süre boş kalmıştı. Tüm dünyayı etkileyen krizin kalkması ve gemi yapımı için siparişlerin gelmesi gemi yapımcılarını harekete geçirdi. Ellerinde 2 senelik sipariş olan gemi yapımcıları bunun için harekete geçtiler. Yeni yerlerini plan çerçevesinde yapmaya başladılar.

Fevzi Hoca Ne Yapacak?

Fevzi hoca. Vefalı evlat. Babasının rahatsızlığı sebebiyle Trabzon’da. Aslında bir Trabzon’da, bir Ankara’da.
 
Bazen Cumhurbaşkanı nerede ise orada. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan 14 yıldır Fevzi hocadan başka yerde balık yemedi. Son olarak da İkizdere’de balık servisini yaptı Fevzi hoca. Fevzi hoca Ankara’yı çok seviyor. 

Bu nedenle İncek’te yeni yer arıyor. Kendisine ait bir köy evi inşa edecek ve bahçesinde hayvanlara bakacak, yanında ise kendi tesisini kurup orada da dostlarını ağırlayacak. Söğütözü’ndeki yeni yerinden çok memnun ve mutlu. ramazan da da full.  Ancak Atatürk Orman çiftliğinde olduğu gibi orada da kiracı Fevzi hoca. Ne olursa olsun gönlü zengin adam.
 
Editör: TE Bilisim