Başkan Zorluoğlu, Başkan Kara’ya yeni görev döneminde başarı dileklerini iletti. Görüşmede esnaf ve sanatkârların talepleri ve çözüm önerileri konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Kara da ziyaret nedeniyle Zorluoğlu’na teşekkür etti.

TEKNOFEST HEYECANI TRABZON’DA

Dünyanın en büyük havacılık festivali, ayakları yerden kesen TEKNOFEST heyecanı yeniden başlıyor. 5-7 Ağustos’ta Trabzon’da ve 30 Ağustos–4 Eylül tarihleri arasında Karadeniz'de gerçekleşecek olan TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'yle ilgili çalışmaların değerlendirildiği toplantı, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu başkanlığında Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, İl Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan ve ilgililerin katılımı ile gerçekleştirildi.

KAHVALTIDA BULUŞTULAR

Siyasetçi-iş insanı Mehmet Atmaca’nın Ayasofya’daki ofisi çok kalabalık olur. İş dünyası, siyaset, spor insanlarının yanı sıra derdi sıkıntısı olan da Atmaca’nn ofisindedir. Atmaca dostlarını yakinen ağırlar. Atmaca’nın ofisinde dün iş insanları Aydın Özkurt, Adnan Bayram, 1985 Derecikspor Kulübü Asbaşkanı Selami Sağır ve Esat Hacısalihoğlu kahvaltıda buluştular. Atmaca, kendi hazırladığı kahvaltıyı dostlarına ikram etti. Kahvaltının ardından siyaset ve ekonomi üzerine de sohbet ettiler.

BİZE HER YER TRABZON

Trabzon’u dünyaya tanıtan lojistik sektörünün temsilcileri, çekici markası Volvo’nun İstanbul’da düzenlenen lansman yemeğinde bir araya geldiler. Özer Uluslararası Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Özer, yönetici Aydın Ateş, Çavdaroğlu61 Uluslararası Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Çavdar ile lojistik sektörünün temsilcileri lansmanda buluştu. Lansman yemeğinde de sanatçı Gülben Ergen sahne aldı. Trabzon ekibine yakın ilgi gösterip, Trabzonlularla selfie çekilen Ergen, “Bize her yer Trabzon” dedi.

GÖKDUMAN'A BRONZ MADALYA

Türk Kızılay tarafından düzenli kan bağışında bulunan Rize Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman'a bronz madalya verildi. Türk Kızılay Doğu Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dila Baran, Rize Şube Başkanı Bahattin Karali ve İş İnsanı Kaya Yıldırım ile Emniyet Müdürü Gökduman'ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sonrası Rize Şube Başkanı Karali, Gökduman'a 11. kez kan bağışında bulunduğu için bronz madalya verdi. Her zaman kan bağışında bulunduğunu ve kan bağışının insani bir görev olduğunu kaydeden Gökduman, bronz madalya için Kızılay yetkililerine teşekkür etti.

BAŞKAN OYMAN SORUNLARI DİNLEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman ve ekibi 3 Nolu Erdoğdu Mahalle Muhtarı Mahmut Hayır’ı ziyaret etti ve mahallenin sorunlarını dinledi. Oyman, “mahallemiz hakkında bilgi aldık, ardından esnafımızı ziyaret ettik. Ayrıca acı bir haberle öğrendiğimiz, evladını kaybeden emekli müfettiş Hüseyin Salih beye taziyede bulunarak sabırlar diledik.” dedi.

ARSEV’LE BAŞLIYOR DİYALİZLE DEVAM EDİYOR

Trabzon’un ünlü doktorlarından Seyit Hisoğlu, gününü hastalara şifa dağıtarak geçiriyor. Hisoğlu, kurucusu olduğu Özel ARSEV Evde Sağlık Hizmetleri ile güne başlıyor. Ardından sorumlu müdürü olduğu Yavuz Selim Diyaliz Merkezine giderek hastalara şifa dağıtıyor. Hisoğlu, “Biz hekimiz. Hastalara şifa dağıtmak asli görevimiz. Bizim için saat fark etmez. Hastalarımıza her zaman hizmet ederiz” dedi.

YANGIN EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

Gümüşhane Orman İşletme Müdürlüğü, orman köylülerine yangın gönüllüsü eğitimleri vermeye devam ediyor. Kelkit, Köse ve Şiran ilçelerinde 30 köydeki toplam 700 orman köylüsüne yangın eğitimi verilirken kent merkezindeki 90 orman köylüsüne de Halk Eğitimi Merkezinde eğitim verilerek toplam 790 kişiye eğitim verilmiş oldu. Eğitim programı içerisinde yangın çeşitleri, orman yangınları ile mücadele, iş güvenliği konuları yer alıyor. Toplam 8 saat süren ve eğitim sonunda yapılan sınav neticesinde katılımcılara belge verildi.

Editör: TE Bilisim